Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Web Sayfalarını Koymak için Dört Awesome Eklentiyi Sunuyor

GitHub gelişmiş  web kazıma  programıdır; çoğunlukla bilgisayar kodları için kullanılır ve kullanıcılarına kaynak kodu yönetimi (SCM) işlevleri sunar. Çok sayıda web sayfasına erişmenizi ve bunları gereksinimlerinize göre kazımamanızı sağlar. GitHub hem özel kullanımlar hem de ücretsiz depolar için planlar sunar. Bu araçla çeşitli veri çıkarma görevlerini üstlenebilirsiniz. GitHub, 40 milyondan fazla web sayfasını ele geçirdiğini iddia etti ve dünya çapında yaklaşık 10 milyon kullanıcıya hizmet etti.

Web sayfalarını sıyırmak için dört eklenti:

 1. Google Plus Yazarlığı: 

Google Plus Yazarlık, birçok özellik ve kabiliyete sahip bir WordPress eklentisidir . Bununla birlikte, istediğin kadar çok web sayfası kazabilirsin. İlk olarak, sıyırmak istediğiniz web sitelerini tespit etmeniz ve tanımlamanız gerekir. Bir sonraki adım, veriyi vurgulamak veya sitenin URL'sini eklemektir ve bu eklentinin işlevini yerine getirmesine izin verin. GitHub ile entegre edilebilir ve kaliteden ödün vermeden bir saat içinde beş bin web sayfasına sıyrılabilir. Ayrıca bu eklenti, arama sonuçlarına G + profil resimleri eklememize, farklı yazarlara yazarlık kazandırmasına ve özgünlüğünü onaylamamıza izin veriyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve sizin için okunabilir ve ölçeklenebilir verileri ayıklayabilirsiniz.

2. Besleme Gecikmesi:

Besleme Gecikmesi, en iyi WordPress eklentilerinden biridir. Küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygundur ve istediğin kadar birçok web sayfasını sıyırabilir. Ayrıca, Besleme Gecikmesi, içeriği alır, sıyırır ve mümkün kılmak için botları ve tarayıcıları sayesinde uygun atıf ile yayınlar. Yayınlamanın başlangıcından bu yana Feed Delay, üç milyondan fazla web sayfasını başarıyla kazandı ve bu sayı günden güne artmaktadır.

3. Feed-Scraper Mesajı:

Kazıma ve veri çıkarma başta botlar veya tarayıcılar tarafından insanların herhangi bir denetimi olmaksızın gerçekleştirilen Feed-Scraper Message ile istenilen web sayfalarını kazıyıp web sitenizi tarayıp arama motoru sıralamalarını iyileştirmekle kalmaz, GitHub yazılımıyla entegre edilebilir ve uygundur programcılar ve webmasterlar için.

4. Telif Ücretsiz eklenti 

Bir sürü özelliklere sahip daha harika bir WordPress eklentisi. Telif Hakkı Serbest ile, istediğin kadar çok web sayfası kazabilirsin. Bu eklenti, birinin içeriğimizi çaldığını göstermek için bir sertifika sağlar. Tüm WordPress siteleri ve özel bloglarla uyumludur ve hiçbir zaman iyi yapılandırılmış veriler elde etmez. Artı, programlama veya kodlama becerilerine sahip olmanıza gerek yoktur ve bu hizmetten istediğiniz zaman ve her yerden yararlanabilirsiniz.

GitHub platformunun geliştirilmesi Ekim 2007'de başlamıştır. GitHub'daki projelere Git komut satırı arabirimi ile erişilebilir veya manipüle edilebilir. Bir web sitesinde kamuya açık depoları taramamıza izin veriyor ve çeşitli görevleri rahatça yerine getiriyor. Yukarıdaki eklentiler, RSS yayınlarından, sosyal medya sitelerinden, haber yayınlarından, seyahat portallarından ve özel bloglardan verileri  sıyırabilir. Verileri istenen biçimde sıyırmak için kişisel bir hesap oluşturmalısınız, ancak kamuya açık depolar herhangi bir hesap olmadan göz atılır ve indirilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport