Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, GitHub'u Sundu: Birçok Lider özellikli Web Kazıyıcı

GitHub en ünlü veri çıkarma servislerinden biridir. Bu araç, çok sayıda web sayfasını okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde kazıyabilir. En iyi makine öğrenme teknolojisi ile bilinir ve küçük ve orta ölçekli işletmeler için uygundur. GitHub'ın en belirgin özellikleri aşağıda tartışılmıştır:

 Ölçeklenebilirlik 

GitHub ile, istediğiniz kadar çok web sayfası ayıklayabilir ve verileri ölçeklenebilir bir biçime dönüştürebilirsiniz CSV ve JSON gibi. Ayrıca, kazınırken veri kalitesini izleyebilirsiniz; GitHub gereksiz bağlantıları atlar ve size iyi yapılandırılmış veriler hızla ulaşır.

 En küçük hatalar 

Diğer geleneksel  veri kazıma  hizmetlerinden farklı olarak, GitHub verilerinizi sıyırır ve tüm küçük ve büyük hataları otomatik olarak düzeltir. Bize doğru ve hatasız bilgi sağlar ve verilerin kalitesini kendi başına izler. Bu araçla PDF dosyalarını ve HTML belgelerini de kazıyabilirsiniz.

 Resiliency 

GitHub en iyi kullanıcı dostu arayüzü ve her zaman güvenilir servisiyle ünlüdür. Herhangi bir bakım gerektirmez ve aylar sonra aylarca kullanılabilir. Çeşitli biçimlerde seçim yapabilir ve GitHub verileri istenilen biçimde biçimlendirebilir ve dışa aktarabilir. Yeni başlayanlar, öğrenciler, öğretmenler ve serbest çalışanlar için uygundur.

 Dinamik web sitelerindeki hurda bilgileri 

GitHub ile bilgileri hem basit hem de dinamik web sitelerinden kazıyabilirsiniz. Bu araç ayrıca, sosyal medya sitelerindeki, seyahat portallarındaki ve e-ticaret sitelerindeki verileri herhangi bir sorun olmadan silmeye devam eder. Dahası, temel HTML kodlarını değiştirir ve tüm küçük hataları otomatik olarak düzeltir.

GitHub'ın en belirgin özelliklerinden biri, hem aracıları hem de komut dosyalarını yönetebileceği ve yaratacağı yönündedir. Bu araç, toplu düzenleme eylemlerini kolayca başlatır ve birkaç dakika içinde on bin web sayfasına sıyrılabilir. GitHub ile, aracılar ve veri kullanıcı aboneliklerinin sistemler arasında taşınması bir sorun olmadan yapılır. Yapılandırılmamış verileri yapılandırılmış ve kullanışlı verilere dönüştürür

Import.io ve Scrapy'den farklı olarak, GitHub yapılandırılmamış verileri organize, kullanışlı ve yapılandırılmış verilere birkaç saniye içinde dönüştürür. Bu araç özellikle programcılar ve programcılar için uygundur. Web sayfalarınızı silmekle kalmaz, aynı zamanda sitenizi dizine ekler ve internette daha fazla potansiyel müşteri oluşturmanıza yardımcı olur. Veriler, XLS, XML, CSV ve JSON formatlarında ihraç edilebilir; işadamlarının ve işletmelerin çalışmalarını bir ölçüde kolaylaştırabilir.

 Akıllı aracılar 

GitHub birkaç dakika içinde aracılar oluşturabilir ve herhangi bir programlama veya kodlama becerisine ihtiyaç duymaz. Bir makine öğrenme teknolojisine dayanan bu araç, sonuçları otomatik olarak yer imlerine ekler ve aynı anda birden fazla URL'yi sıyırır. Dahası, tüm siteyi birkaç saniyelik bir sürede sıyırma kapasitesine sahiptir ve özellikle CNN, BBC, The New York Times ve Washington Post gibi haberler için yararlıdır.

Belki de verilerinizi kazıma tekniklerinizi değerlendirip, işinizi büyütmek için GitHub'ı kullanmanın zamanı geldi.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport