Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da gerçekten başarılı bir tüccar nasıl olunur?

Amazon'da satış yapan her başarılı çevrimiçi tüccar daima iyi bilgilendirilmiş kararlar almalıdır. Ürün listeleme optimizasyonu söz konusu olduğunda, gerekli tüm anahtar kelime verilerini değerli bir rekabetçi içgörü ile birlikte sunmaksızın yayınlamak, damla nakliyat işinizi asla olgunlaşan bir gelir kazanımı noktasına getiremez. Kendiniz karşı karşıya kalalım - kendinizi alışveriş ziyaretçilerinin sürekli artan bir akışından yararlanan Amazon'da büyük bir tüccar olarak görmek istiyorsanız, doğru anahtar kelime araştırma aracını seçtiğiniz ve sonunda ürün listelemenizi en iyi hale getirdiğiniz zamanı yüksektir.

Bu şekilde, ürün aramasının üst kısmında kalma şansınız kesinlikle artacaktır. Sonuçta, potansiyel olarak daha yüksek bir dönüşüm oranına neden olan daha fazla web trafiğini Amazon ürün listelemenize pompalayarak sıralamada bu keskin rekabetçi pazarda genel sıralama promosyonunuza bir övgü atın.

Şu an ne oldu?

Aşağıda size şu ana kadar açık erişime açılmış en iyi anahtar kelime araçlarından birini göstereceğim. Eminim, Amazon'da satan her tüccar bunu bilmelidir. Bununla birlikte, promosyon hakkında değilim veya Tanrı'nın herhangi bir belirli türde çevrimiçi yazılımı veya Amazon satıcı araçlarını ticari amaçlar için kullanmasını yasakladığım unutmayın. Sadece eski bir optimizasyon tecrübesinden bazılarını sizinle paylaşmaya hazır ve iyi bir samaritan gibi davranmaya çalışın. Amazon ticareti için seçkin one-stop-shop çözümü SECockpit'i sev ve selamlıyorum. Nihayet ne olduğunu görelim.

Sekreterlik

Bugün sizi temsil etmek isteyen ilk anahtar kelime araştırma aracı. Aslında, SECockpit sadece tek bir anahtar kelime bulma aracı değildir. Daha kesin olmak gerekirse, Amazon için değil, muhtemelen İnternet üzerindeki herhangi bir e-ticaret ürün listelemesini optimize etmek için tasarlanan tam yağlı çevrimiçi bir hizmettir ve böylece en iyi alakalı arama sonuçları arasında görülür. Yani bu gerçekten geniş çevrimiçi çerçeve, kelimenin tam anlamıyla muhtemelen Amazon'da satan akıllı bir tüccar olarak ihtiyacınız olan her şeyi bir araya getiriyor.

İşte benim ürün listemde beğendiğim en gçlü faydalardan bazıları:

  • potansiyel olarak kazanan anahtar kelimelerin büyük bir listesini oluşturuyor;
  • uzun kuyruklu alışveriş araştırmasının temel eğilimlerini anlayın ve değerli önerilere yardımcı olun;
  • daha fazla ve daha iyi optimizasyon fırsatları ortaya çıkarın - doğrudan Amazon'daki ürün kategorinizde veya pazar alanınızdaki önde gelen satıcılardan çekilen anahtar kelimelerle rekabetçi bir bakış açısıyla;
  • mevcut anahtar kelime sıralamalarını takip etmenizi sağlar - hem kendi girişinizin performansı hem de en yakın rakibinizin en iyi ilerlemesi, herhangi bir anahtar kelime için veya kesin olarak hedeflenmiş uzun kuyruk kombinasyonu için halihazırda iyi sıralanması;
  • en azından açık erişimde bulunan 30 günlük deneme süresince gerçekten üstün ve kısıtlamasız analitik veriden faydalanmaktadır. Maalesef, daha gelişmiş özellikler düzenli olarak almak için abonelik prosedürünü geçmeniz ve elbette aylık nakit ödemeniz gerekecek.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport