Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon için çevrimiçi anahtar kelime aracı hakkında gerçekten bilgilendirilmiş bir karar nasıl alınır?

Amazon arama optimizasyonu için doğru çevrimiçi anahtar kelime aracını seçmek gerçekten zor bir iştir. Ürün listeleme SEO'su temelde uygun bir derinlemesine anahtar kelime araştırması etrafında dönen olduğunu düşündüğümde, hızlıca e-ticaret optimizasyonunun temel noktalarını inceleyelim - iyi bilgilendirilmiş bir kararı alıp doğru seçimi alman için. Ve size Amazon için tek bir çevrimiçi anahtar kelime aracıyla ilgili doğrudan öneriler sunmayacağım. Yani, damla nakliye mağazanızın neyin iyi olacağına karar vermek yalnızca size bağlı. Endüstride geçen birkaç yıl boyunca kısa süre önce rafine ettiğim temel fikirleri ve basit önerileri ve konuyla ilgili kendi pratik deneyimimi aklınızda tutun.

SEO için Genel Öncelikleri Belirle Hedef Kitle Üzerinde Beklemede

Her şeyden önce, onunla yüzleşelim - Amazon SEO, geleneksel online aramayla aynı şekilde çalışmayan birçok farklı şeyi elinde tutuyor Google ile. Genel olarak ele alındığında, ana fark, Amazon optimizasyonunun, daha çok alışveriş yapanın satın alma niyetlerine ve potansiyel alıcıları üzerinde kesin olarak hedeflenen oldukça spesifik ürün anahtar kelimelerine bahis yapan çok daha kapsamlı ve ayrıntılı bir iş olmasıdır.


Amazon'taki Alışveriş Amaçlı Kullanıcıların Niyetini Öğrenin

Düşünebileceğiniz kadar zorunlu ana anahtar kelimeler listenizi oluşturmak o kadar da zor değildir. Aslında, Amazon için nihai bir one-stop çevrimiçi anahtar kelime aracınızı bulmaya çalışmaya başlamanıza gerek yok. Yani, temelleri, örneğin eski iyi bir Google Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanarak ayrıntılı araştırma başlatmanız daha iyi olur. Cidden, bu, ilgili tüm arama terimlerinin ve güvenip kullanacağınız ana alışveriş kelime dağarcığının tam bir resmini elde etmek için harika bir başlangıç olacaktır.

Amazon İçeriğinin Ana Yapısını Takip Edin SEO

İşte Amazon için çevrimiçi anahtar kelime aracı için nihai seçiminizi yapmanız gerekecek. Bir kez daha - Sana doğrudan bir öneri veya vitrin herhangi bir çözüm sunmayacağım. İyi bir müşteri geribildirimi ile popüler ve kullanışlı bir araç için Google'da gezinin - işiniz bitti. Önemli olan, özel olarak hazırlanmış bir e-ticaret anahtar kelime araştırmasına devam edebilmeniz için (açık erişim veya ücretli abonelik ile birlikte) bir sürü farklı teklifin olmasıdır. Basitçe, bazen potansiyel olarak kazanan birçok anahtar kelime veya ana listenizde bulunan uzun kuyruklu arama cümleleri - sadece gerçek trafik kazançlarıyla sonuçlanamıyor (daha iyi dönüşüm oranına yönelik beklenen ilerlemenizden bahsetmiyorum).

Anahtar Kelimeler Çeşitleri Arasındaki Fark Yaratın

Umut verici uzun kuyruklu arama ifadelerinin tüm listesini araştırmaya zaman ayırın. Unutmayın - birkaç kelimeyi ve ifadeyi bir araya getiren dizeler, genel olarak anahtar kelime rekabetinin daha düşük bir seviyesine sahiptir. Bu nedenle, zamanınızı, en yakın rakipleriniz tarafından halen hafife alınmış gerçek anlamda bir arama kombinasyonunun yerini belirlemeye koymanız, Amazon'daki ticari başarınızın anahtarıdır. Sonuçta, burada sadece bir soğuk gerçek var - Amazon ürün aramalarının yaklaşık% 70'inin özellikle uzun kuyruklu arama sorguları yoluyla gerçekleştiği tahmin ediliyor. Bu, orada geçirdiğiniz zaman ve emeğin her zaman için para kazanacağı anlamına gelir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport