Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon anahtar kelime araştırması için hangi satıcı araçlarını tavsiye edebilirim?

Amazon anahtar kelime araştırması için iyi ve kullanışlı birkaç araç göstermeden önce bir parça bilgi ile başlayalım. Maalesef, Amazon, A9 sıralama algoritması tarafından düşünülmüş belirli ilkeleri veya kesin faktörleri açıklamıyor - tıpkı Google, Yahoo, Bing gibi büyük arama motorları gibi. Fakat kesin olarak bildiklerini burada bulabilirsiniz. Son pratik testlere göre:

  • Amazon anahtar kelime araştırmasının normalizasyonu tekrar oynanır (en azından şu an için). Tekil/çoklu tutarsızlıklardan kaçınmak veya mümkün olduğunda alt/üst harfleri kullanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız, yani özellikle arka uç anahtar kelimeler söz konusu olduğunda elinizden geleni yapmanız gerektiğini ifade eder.
  • Arka plan anahtar kelimelerinizin toplam sayısı için yeni tahmin edilen 250 karakterlik bir kısıtlamayı düşünün. Tabii ki Amazon'un yetkilileri tarafından onaylanması kesin bir sınırlama yoktur. Bununla birlikte, güvenli tarafta kalmanız ve bu durumu hesaba katmanız iyi olur.

Bunu akılda tutarak, şimdi Amazon anahtar kelime araştırması için test edilmiş bazı seçeneklerimi göstermenin zamanı geldi. İşte daha derin bir alışveriş araştırması analizi sırasında kullanılacak her birinin kısa bir özetidir. En azından bunları denemekten çekinmeyin. Ve elbette, yalnızca ürün listeleme optimizasyonunuz için hangisinin alınacağına karar vermek size aittir.

 1. Anahtar Kelime Göz  - Amazon anahtar kelime araştırmasında size yardımcı olacak güzel bir araçtır. Anahtar Kelime Göz, gerçek arama terimlerini kazandırabileceğini ve muhtemelen hedef anahtar kelimelerin ana listesinden çıkarılmaya değer olanı açıkça belirleyebilmeniz için ortalama arama hacimleriyle desteklenen bir milyondan fazla farklı anahtar kelime önerisini kapsayan geniş kapsamlı veritabanına bahis oynuyor ve uzun kuyruk kombinasyonları.

 2. Kparser  - Bu çevrimiçi platform, birincil kimliğinizdeki anahtar kelime ve alışveriş taleplerini hızla bulabilir. Veriler, yalnızca Amazon ve eBay'da değil, Google ve Bing üzerinden yapılan orijinal aramadan canlı arama istatistiklerine ve en yeni alışveriş trendlerine dayalı olarak bir araya getiriliyor. Kparser'ın tek kötü yanı, maalesef bu çevrimiçi yazılım platformunun yalnızca ödenen bir erişimle sunulmasıdır.

 3. Anahtar Kelime Kiwi  - başka bir iyi Amazon anahtar kelime araştırma aracı, özellikle müşterilerinizin niyetlerini daha derin bir anlayış elde etmek için yararlıdır. Doğrudan Amazon'un kendisinden, ayrıca Google alışveriş trendlerinden ve YouTube profillerinden toplanan hedef kitleniz, ana tercihleri ve genel satın alma duyguları hakkında geniş kapsamlı veri tabanından yararlanın.

 4. Asin Key  - bugün size göstermek istediğim son anahtar kelime araştırma platformudur. En güçlü yanları arasında bulunan bu çevrimiçi hizmet araç kiti, farklı araçlardan oluşan bir dizi için ayrı ayrı özelleştirilmiş tarife seçeneklerine sahiptir. Şu yerleşik çerçevelerle anahtar kelime araştırma fırsatlarını keşfedin: Amazon Ürün Listeleme SEO aracı, gelişmiş Anahtar Kelime İzleme Aracı ve güçlü Anahtar Kelime Öneri takımı. Ancak Asin Key Amazon anahtar kelime araştırma platformu, yalnızca en azından SEO temel anlayışına ve e-ticaret arama sıralaması algoritmasının ana ilkelerine sahipseniz, yalnızca iyi hizmet edecektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport