Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon için en çok beklenen anahtar kelimeleri nasıl algılayabilirim?

Doğru odağı belirlemek ve Amazon için en iyi potansiyel karlı anahtar kelimeleri hedeflemek, muhtemelen tüm ticari yapımda en önemli şeydir. Asıl önemli olan, derinlemesine bir anahtar kelime araştırması tam olarak satışlarınız için doğrudan bir etkiye sahip olmasıdır. Bunun nedeni, her potansiyel müşteri tıklamanız ve sizinle alışveriş yapabilmesi demektir - ürününüz alışveriş arama listesinin üst kısmında görünüyorsa. Neyse, bunun anlamı, esas olarak aşağıdakiler üzerinde harekete geçen kapsamlı bir anahtar kelime araştırmasından geçeceğiniz anlamına gelir:

Açıkça Amazon ürün sıralama sistemi tarafından kullanılan A9 arama algoritmasını anlamak

  • En alakalı arama terimlerini belirlemek ve sıralamak için aylık arama hacmini kullanın
  • Analiz edin ve
  • Amazon Satıcı Merkezi (aka backend arama alanları) için sadece benzersiz anahtar kelimeleri bulmak için daha fazla odaklanın

Ve karşı karşıya kalalım yine de - tatmin edici sonuçlarınız Amazon'un SERP'ler listesindeki ilk iki veya üç sayfanın herhangi bir yerinde bulunamazsa, ana hedefinize ulaşmalarını sağlamak için kesin olarak hedeflenmiş arama sorgularını derhal tekrar söylemelisiniz. Bu şekilde, Amazon ürün listeleme optimizasyonu için en değerli anahtar kelimeleri doğru yoldan yönetmeniz için adım adım kısa bir adım var.

Birinci Adım: Tohum Bakımı Dikkat Etmek

Başlıca performans özelliklerini ve günlük kullanımın anlaşılmasını tamamlamak için hedef ürününüzün özelliklerini / avantajlarını öğrenmek için zaman ve çaba sarf etmeyin. Zekice tasarlanmış gibi görünebilir, ancak herhangi bir özelliği veya hatta en ufak ayrıntıları bile potansiyel müşterilerin oldukça ölçülebilir bir bölümünü ortadan kaldırmaya yol açabileceğinden, gerçekten kenetlenmiş bir çizgidir. Başka bir deyişle, kendinizi alıcının ayakkabılarına takın ve niş / kategori rakiplerince kullanılan en iyi anahtar kelime bulgularını yakından takip edin.

İşte şimdi, nihayetinde iyi bir anahtar kelime araştırma aracı veya çevrimiçi platformu seçmenin tam sırasını oluşturan Amazon için hedeflenen anahtar kelimelerinizin ana listesi. Bu şekilde, Amazon'un otomatik önerdiği sorguların ve en çok aranan arama kombinasyonlarının da kullanışlı olduğunu unutmayın. Listenizin arama hacmine, tahmini rekabet seviyesine ve satın alma niyetine dayanarak öncelik verdiğinden emin olun.

Üçüncü Aşama: Uzun Kuyruklu Arama Terimlerini Artırın

Şimdi, daha sıkı hedeflenmiş hale getirmek için uzun kuyruk alışveriş terimleri için ana kontrol listenizi nihai olarak araştırmanın tam zamanı. Unutmayın, belirli bir anahtar kelimenin arama hacmi ne kadar yüksekse, o sırada sıralama o kadar zor olur. Bu nedenle, daha yüksek bir trafik getirmek ve bu nedenle potansiyel olarak artan bir dönüşüm oranı elde etmek için, bu arama terimlerini sıralamanız ve aşırı rekabet seviyesine sahip olanları ortadan kaldırmanız gerekecektir. Uzun kuyruklu anahtar kelimeler için teklif vermeye devam edin - işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport