Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Octoparse: Etkili Bir Web Çıkarıcı Aracı - Semalt Expert

Web kazıyıcı hem web aramacıları hem de şirketler bulmaya çalışan çok etkili bir araçtır Facebook, Amazon, eBay gibi çeşitli web sitelerinden bir sürü bilgi çevrimiçi. Octoparse, kullanıcılarına veri toplamak ve HTML, Excel ve TXT gibi görsel dosyalara dönüştürmek için harika paketler sunan büyük bir kazıma yazılımı programıdır. Octoparse tarafından sunulan bazı harika seçenekler şunlardır:

Dinamik Web Sayfalarından Verileri Ayıklar

Octoparse, kullanıcıların web sitesinden içerik çıkarmalarına yardımcı olan kullanımı kolay bir araçtır. Dinamik web sayfalarında, sayfaları sayfalamayla kazıma yapmak da dahil olmak üzere çalışır. Dahası, bulut hizmeti büyük miktarda veri alıp depolayabilir.

Gizli Verileri Web Sitesinden Toplar

Birçok durumda, web araştırıcıları web sayfalarındaki belirli verileri bulmak için arıyor, ancak gerekli bilgileri bulamıyor çünkü çünkü bir web sitesinin karmaşıklığına veya başka herhangi bir nedenle. Octoparse tüm gizli içeriği bulabilir ve çıkarabilir.

Sonsuz Kaydırmalı İçerik Alınır 

Sonsuz kaydırmayla kazıma verileri zorlu bir iş olabilir. Web araştırmacıları, daha fazla metin veya resim yüklemek için ziyaret ettikleri her web sitesinin altına doğru ilerlemelidir. İçerik sayfanın altına doğru ilerledikçe sürekli yüklenecek.

Octoparse, kullanıcıların belirli bir web sitesinde yayınlanan tüm köprüleri çıkarmalarına yardımcı olabilir. Aslında, kullanıcılara yüzlerce IP'yi otomatikleştirmenin basit bir yolunu sunar ve aynı zamanda Ajax Zaman Aşımı, yerleşik XPath aracı vb. Gibi bir dizi gelişmiş seçenek sunar. Ayrıca, Octoparse, belirli talepleri olan web araştırıcıları ve yapılandırılmış verileri başarıyla teslim ettiler.

Görevleri Böl

Kullanıcılar için, internetin kesilmesi durumunda, görevlerini bölmek daha iyidir. Verilerini en başından almamak yerine belirli bir görevi iki projeye ayırırlar.

Octoparse ile web kullanıcıları belirli bir web sayfasını açma, hesaba giriş yapma, resim indirme, metin girme ve daha pek çok şey yapabilir. Octoparse, daha karmaşık verilerle baş etmelerine yardımcı olmak için kullanıcılarına gelişmiş modu da sunar. Örneğin, bu modu kullanmak için kullanıcıların çeşitli görevleri yapılandırmak için işletim sistemi tasarımcısının içine blok sürüklemeleri ve bırakmaları gerekir. Akıllı mod, kullanıcılara tek bir düğmeye basarak herhangi bir web sayfasını Excel'e otomatik olarak çevirme seçeneği sunar. Aslında bu mod, arama sonuçları veya kategori sayfaları gibi liste sayfaları tablosunda mükemmel şekilde çalışır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport