Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da sesli anahtar kelime araştırmasını belirleyen başlıca faktörler nelerdir?

Amazon'da tam performanslı bir anahtar kelime araştırmasının esas olarak, anahtar kelime alaka düzeyinin faktörleri (kullanıcının arama isteğini ne kadar yakından eşleştirdiği) ve sıralama rekabetinin mevcut seviyesi (derecelendirmenin ne kadar zor olacağı) tarafından belirlendiğini varsayıyorum. Çok zahmetsiz gibi görünebilir, ancak Amazon'daki anahtar kelime araştırmasının temel amacı, potansiyel olarak kazanmış olan, ancak şu an çok popüler olmayan ürün arama terimlerini ve uzun süren kuyruk kombinasyonlarını satın alan canlı alışveriş yapanların kullandığı ürünleri bulmaktır. Ancak, ürün listelemenizin çevrimiçi görünürlüğünün cehennem gibi olabilmesi için sıralama ilerlemesini nasıl kolaylaştıracağınız?

Bunu yapmanın birkaç yolu var:

  • Amazon otomatik doldurma seçeneğini kullanarak proaktif anahtar kelime araştırması yürütmek. Bu şekilde, yalnızca bir ürün kategorisi veya ayrı bir ürünle ilişkili en etkili anahtar kelime kombinasyonlarını anında elde etmenin yanı sıra, yerel alışveriş yapanların gösterdikleri ürün aramasında hangi arama niyet anahtar kelimelerinden daha fazla yararlanacaklarını anlayın Amazon'un algoritması ile seçenekleri otomatik önermek.
  • En az tahmin edilen anahtar kelimelerin belirlenmesi. Arama hacmi oldukça yüksek, ancak nispeten düşük rekabeti olan arama terimlerini kastediyorum. Bu nedenle muhtemelen şu anda söz konusu anahtar kelime için dizine eklenmiş satılık ilgili ürünlerin sayısı yetersizdir. Sonuç olarak, hala göz ardı edilemeyen arama terimleri ve uzun kuyruk kombinasyonları makul bir şekilde Amazon anahtar kelime araştırması için bir numaralı önceliğe dönüşebilir.
  • Popülerlik kazanıyor trend anahtar kelimeleri bulmak. Genel olarak ele alındığında, trend anahtar kelimeler en azından şu an için çok rekabetçi değildir. Ancak, arama hacmindeki en son kazançları (örneğin, geçen ay boyunca), Amazon'daki anahtar kelime araştırmanızın zorunlu hedefleri arasında kesinlikle yer almaya değer.

Karlı anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu ürün arama kombinasyonlarının yanı sıra kendi tüccar listenizin kalitesi ve optimizasyonu da önemli faktörlerdir. Yani karlı bir anahtar kelime havuzunun olması sizin için iyi. Ancak, ürün listeleme optimizasyonunun düzeni olmadan satın alma kaçınılmaz olarak zamanla e-ticaret işinizi öldürecektir. Bu nedenle, girişinizin çevrimiçi aramaya maruz kalma riskini sınırlamasını sağlamalısınız. Bunu yaparken, Amazon'da başarılı bir anahtar kelime dizinini belirleyen aşağıdaki faktörleri bir kez daha kontrol etmenizi öneririm:

  • Ürün açıklaması, beş kelimeyle desteklenecek yaklaşık 250 kelimeyle yazılmalıdır mermi puanlar, her biri tam olarak açıklayıcı ancak yine de temiz ve özlü.
  • Ürün resimleri de çok önemlidir. Ve yalnızca ziyaretçileri sizinle satın almak için nihai karar verme konusunda yönlendirmekle kalmaz, aynı zamanda arama sıralamasında da yarar sağlar. İşin aslı, Amazon, bir dizi destekleyici görsel içeriği, ürün listeleme kalitesini belirleyen eşit derecede güçlü bir faktör olarak tanır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport