Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon satıcıları için anahtar kelime araştırma araçları gerçekten kendi ürün listem için gerekli midir?

Aslında her e-ticaret veya damla nakliye iş platformu (Amazon'un kendisi, eBay, Alibaba mağazası, Walmart, vb. Gibi) gerçekte orjinal arama motorlarına çok benzemektedir. Doğru içerik optimizasyon stratejisinin, orada her perakende ticaretinin başarısında vazgeçilmez bir parçası olduğu anlamına gelir. Bu şekilde, tam olarak hedeflenen ve derinlemesine anahtar kelime araştırması, gerçekten verimli bir çevrimiçi proje ile mutlak iş başarısızlığı arasındaki çizgiyi çizen şeydir. Bunun anlamı, Amazon satıcıları için tasarlanmış yüksek kaliteli anahtar kelime araştırma araçlarını kullanmak, düşündüğünüz gibi herhangi bir lüksden ziyade, orada o kadar hırslı pazar rekabet seviyesinde ayakta kalabilmek için hayati bir zorunluluk haline geldiği anlamına geliyor. Aşağıda, size Amazon satıcıları için oldukça iyi anahtar kelime araçları sunacağım.

Hepsi kalifiye pazarda kendi ürün listem için test ettiğim kanıtlanmış ve güvenilir çevrimiçi yardımcılar - en azından aşağıdakilerle denemekten çekinmeyin:

Google Anahtar Kelime Planlayıcı

Şüphe yok ki, bu iyi eski anahtar kelime araştırma ve reklam yönetimi hizmeti, geleneksel SEO uzmanlarının elinde bulunan aslanın paylaştığı güçlü bir optimizasyon araç kitidir. Tabii ki, Google Kelime Planlayıcı, Amazon satıcıları için özel olarak uyarlanmış araçlar arasında değil. Bununla birlikte, anahtar kelime araştırma ve ana ürün arama trendlerini anlama konusunda, Anahtar Kelime Planlayıcı aracı, potansiyel olarak kazanılabilecek ve kazançlı anahtar kelimelerin büyük bir resmini göstermekle birlikte, başlamak için güzel bir başlangıç noktası verebilen şeydir. . İdeal olarak, doğru yolu optimize ettiyseniz, organik arama trafiğini Amazon ürün listelemize yönlendirmek için ana hedef anahtar kelimeleriniz olmalı ve dolayısıyla genel gelir üreten işletme fırsatlarınızı belirlemelisiniz.

Seller Prime

En karlı anahtar kelimeleri ve zorunlu uzun ürün arama kombinasyonlarını belirleme konusunda, Satıcı Başbakan kesinlikle Amazon satıcılar için en iyi araçlar. Burada her şey oldukça basit. İhtiyacınız olan tek şey, herhangi bir ürün adını veya ayrı Amazon ASIN numarasını girmektir - ve işiniz bitti, sizin için hemen hazırlanmış değerli bir anahtar kelime önerileri listesi hazırlayın.

AMZ Insight

Amazon'daki anahtar kelime araştırma ve listeleme optimizasyonu için başka iyi bir seçenek. AMZ Insight, daha hassas olmak için Amazon satıcıları için tasarlanmış tüm araç setidir. Bu nedenle, bu "araç kiti", yalnızca rekabetçi bilgiler ve uzun kuyruklu anahtar kelime önerileri ile değil, en çok aranan arama sorgularını bulmakla, ortalama arama hacmini değerlendirerek, daha önce dizine eklenmiş ilgili ürün sayısını ölçerek yardımcı olabilir. belirli bir anahtar kelime, anahtar kelime rekabetinin mevcut seviyesini, TBM reklamlarını ve daha da fazlasını tahmin ediyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport