Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En Kolay Ve En Verimli Web Kazıma Araçları - Semalt Opinion

 

 Web kazıyıcı aletler, farklı yerlerden veri toplamak, maden kazmak ve kazıma yapmak için kullanılır. Çoğu arama motoru, web sayfalarını taramak ve net'in şu anda ne hakkında konuştuğunu bulmak için kazınmış verileri kullanır. Teknik olmayan kullanıcılar için hangi web hurda aletinin en iyi olduğunu bilmek zordur. Buna karşılık pazar araştırmacıları ve analitik şirketleri, çalışmalarını tamamlamak için gelişmiş web kazıma ve tarama yazılımını kullanıyorlar ve doğru aracı seçerken herhangi bir problem yaşamıyorlar.

1. Outwit Hub:

Outwit Hub, çok sayıda veri çıkarma ve web sürünme özellikli Firefox eklentisidir. Web aramasını basitleştirir ve ayıklanan verileri uygun ve güvenilir bir biçimde depolayabilir. Outwit Hub, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve birkaç dakika içinde bir web sitesinin tamamını sıyırabilir. İnternetteki en iyi ve en basit web tarayıcı araçlarından biridir.

2. Import.io:

Web sitelerini kısmen veya tamamen sabit diske kopyalamayı sağlayan, ücretsiz  site kazıyıcısır. Bu web tarayıcı aracı, belirli web sayfalarını tarar ve kazınmış verilerin kalitesini cihazınıza indirmeden önce korur. Sitenizin tarama şeklini yapılandırmak için farklı ayarlar yapabilirsiniz. Import.io sanal DOM veya JavaScript çözümlemesini içermiyor.

3. Scraperwiki:

Scraperwiki, ücretsiz gelen popüler bir web sitesi tarayıcısıdır. Kazınmış verileri anında sağlar ve Linux, Windows, Unix ve Sun Solaris sistemleri için kullanılabilir. Scraperwiki'yi kullanarak dosyaları, fotoğrafları ve videoları kodlara gerek kalmadan kolayca indirebilirsiniz. Hızı en üst düzeye çıkarmak ve kimlik doğrulamasını sağlamak için vekil destek de bu web tarayıcı aracıyla kullanılabilir.

4. Octoparse:

Octoparse çok güçlü  bir web kazıyıcıdır. Her türlü veri için uygundur ve her zaman doğru sonuçları alır. Octoparse geniş yetenekleri ve işlevleri ile web sitelerini kopyalamak için kullanılabilir. İki önemli modu (Gelişmiş Mod ve Sihirbaz Modu) vardır ve hem programcılar hem de programcılar için uygun değildir. Nokta ve tıklama UI'sı, verilerinizi metin, HTML ve Excel biçiminde kapar ve birkaç saniye içinde sabit diskinize indirmenizi sağlar.

5. Kimono:

Kimono, internetteki en iyi ve kullanımı en kolay web tarayıcılarından biridir. Birden fazla siteyi ve blogu kopyalamak ve tüm siteyi sabit diskinizde indirmek için kullanabilirsiniz. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Kimono'yu başlattığınızda, URL'yi girip, kazımak istediğiniz verileri vurgulayabileceksiniz. Kazıyınan verileri kendi veritabanında saklayacak, böylece istediğiniz zaman ve her yerde kullanabilirsiniz. Kimono, 13'ten fazla dili desteklemekte ve kullanıcılarına FTP desteği sağlamaktadır.

6. Mozenda:

Mozenda birçok işlev ve özelliklere sahip ünlü bir eklentidir. Veri araştırmacıları, dijital pazarlamacılar ve programcılar için yararlıdır. Verilerinizi Google e-tablolarına aktarabilir ve Mozenda hiçbir zaman kalite konusunda taviz vermez. Hem yeni başlayanlar hem de web tarayıcınızda çalışan uzmanlar için mükemmel bir araçtır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport