Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En Önemli İçerik Madenciliği ve Web Verilerimiz ile Zamanlarımızı Kaybedecek Araçlar Kazanın - Semalt İnceleme

Web kazıma araçları web sitelerinden anlamlı bilgiler toplamak için tasarlanmıştır. İşlevlerini Java, C ++, Python, Ruby gibi diğer programlama dillerinde gerçekleştirirler.  Web kazıma ve içerik madenciliği servislerinden bazıları, saniyeler içinde doğru ve hatasız veriler elde edebilmeniz için yeterince havalı. En inanılmaz uygulamalardan bazıları aşağıda tartışılmıştır:

1. Screen Scraper

İnternetteki en iyi ve en ünlü içerik madenciliği araçlarından biridir. Screen Scraper, hassas veri çıkartma ve gezinme ile ilgili birçok görevi üstlenir. Bu aracı yalnızca yeterli simge haline getirme veya programlama becerisine sahipseniz kullanabilirsiniz. Yazılımı başlatmak basitliktir. Programı indirip etkinleştirmeniz, proxyğinizi eklemeniz ve işlemler listenizi kaydetmeniz yeterlidir. Bu araç, kodların yardımıyla farklı ekstraksiyon desenleri oluşturacak ve JavaScript ve HTML ile çalışacaktır. Screen Scraper'ın en iyi özelliği kullanımı kolaydır ve Citrix platformunuzla rahatça test edilebilir. Temelde, bu hizmet basit betik yazmamıza yardımcı olur ve çıkarılan bilgileri metin, Excel ve CSV biçimlerinde indirmemize izin verir.

2. Import.io

Zaman kazanmamızı sağlayan en kullanışlı ve inanılmaz veri çıkarma servislerinden biridir. .io, sınırsız sayıda siteye ve bloga ait yararlı verilerin kazınmasına yardımcı olan kapsamlı, ücretsiz bir masaüstü uygulamasıdır.Bu hizmet, web sayfalarımızı API'ler üretmek için potansiyel bir veri kaynağı olarak görür.Bu nedenle zamandan tasarruf eder ve işletmeler için uygundur. ve büyük işletmelerin iç içe geçmiş olması.İthalat.io daha önce işlediğiniz sayfaları işlemez.İthalat.io'nun tek dezavantajı, bir siteden diğerine geçilememesidir.Bu sizin istediğiniz URL'leri

3. Uipath

Yenilenen bir veri kazıma hizmetidir Uipath, kullanıcılara veri toplama ve madencilik içeriği konusunda uzmanlaşmış bir kerede birden fazla görevi yerine getirebilir ve hem kodlayıcılar hem de kodlayıcılar için uygun değildir.Ayrıca, bu program mükemmel bir sayfa gezinme özelliklerine sahiptir ve kazıyabilir PDF dosyalarınızı, istediğiniz sonuçları elde etmenizi ve veri çıkarma konusunda zaman kazandırır. Sadece sihirbazı açmanız, verileri kopyalamanızı istediğiniz URL'den bahsetmeniz ve Uipath'ın işlevini yerine getirmeye başlamanız yeterlidir. Bu uygulama kolayca flaş aracılığıyla kazar ve birkaç dakika içinde okunabilir ve ölçeklenebilir verilere ulaşır. Düzgün CSV ve Excel belgelerini alabilirsiniz. Birinci sınıf program olmakla birlikte, Uipath yeni başlayanlara biraz pahalı olduğu için uygun olmayacaktır.

4. Kimono Labs

Kimono Labs programcıların, gazetecilerin, serbest çalışanların, webmasterların, işletmelerin ve teknik olmayan kişilerin ilk tercihidir. Aynı anda birden fazla veri sıyırma ve içerik madenciliği görevleri gerçekleştirir. Bu araç, kazınırken verilerin kalitesini görüntülemenize veya izlemenize olanak tanıyan canlı veri çıkarma özelliğiyle güçlendirilmiştir. Ayrıca, Kimono Labs neredeyse tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleri ile uyumludur. Herhangi bir sayfa gezinme olanağı sunmuyor ve veriler istenilen formatlarda çekilmeden önce Kimono Labs'ı eğitmek için biraz zaman harcamanız gerekecek.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport