Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, İyi Bir Görüntü Kazıyıcı'nın Hangi Özellikleri Olması gerektiğini Açıklıyor

Bir görüntünün bin kelimeye değindiği zamanlar vardı, ancak şimdi resimler değerlidir birkaç yüz beğenir, tweet yapar, başparmak yukarıya ve paylaşır. Bundan daha fazlası, fotoğrafların kazınması, paylaşılması, yeniden kullanılması ve işin refahı için düzenlenmesi. İnsanlar genel olarak imajları izinsiz koparır ve ağlarını tüm dünyada genişletmeyi amaçlarlar. Resim kazıma, bu günlerde en çok ihmal edilen konular arasındadır, ancak araç kemerinin altında bu beceriye sahip olmak size çeşitli avantajlar sağlayacaktır. İşletmenizi büyütmenize ve bir web sitesinin genel performansını iyileştirmenize yardımcı olabilecek doğru türde bir sıyırıcı seçmeniz önemlidir. Burada, harika bir görüntü kazıyıcıya gereken bazı özellikleri tartışmıştık:

Tıklama ve Tıklama Aracısı Oluşturma:

Bir resim kazıyıcı, Google ve Bing resimlerinde kazıma yapmaya yardımcı olur. Ayrıca, kolayca ekstraksiyon ajanları oluşturabilir ve gözatma deneyiminizi muhteşemden daha fazla hale getirebilirsiniz. Üstelik, resim kazıyıcı programlama veya kodlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmez.

Görsel İçerik Etiketleme:

Resim sıyırıcı ile, hassas içeriği ayıklayabilir ve çok sayıda web sayfasını kolayca kolayca hedefleyebilirsiniz. Ayrıca, aşağı akış işleme gereksinimlerini azaltmaya yardımcı olur ve birkaç dakika içinde yüksek kaliteli görüntüler elde etmenize yardımcı olur.

Optimize Tarayıcı:

Resim sıyırıcı, kodlama becerisi olmaksızın yüzde 90'dan fazla siteden bilgi ayıklayabilir. Örneğin, karmaşık JavaScript tabanlı dinamik siteler ve AJAX tabanlı web sayfalarından.

Kullanıcı davranışını kaydeder:

Sıradan kazıyıcı ve veri çıkarıcıları kullanıcıların davranışlarını kaydetmez. Fakat görüntü sıyırıcı bir ölçüde bir kullanıcı davranışı kaydedebilir ve web sayfalarında gezinmenize yardımcı olur..

Makine Öğrenme Teknolojisi:

Sadece birkaç web kazıma  ve makine öğrenme teknolojisine sahip veri madenciliği araçları bulunmaktadır. Görüntü kazıyıcı bu teknolojiye sahiptir ve resimlerinizi ve metinlerini kolayca tanır. Bakım maliyetlerini% 70 oranında düşürür ve hedeflenen pikselden istediğiniz verileri alır.

Otomatik Giriş:

Image scraper, web içeriğine erişmenizi ve çok sayıda siteyi hedeflemenizi kolaylaştırır. Artı, bir siteden korunan içeriğe erişmek için herhangi bir özel kimlik bilgilerine ihtiyacınız yoktur. Bunun yerine, giriş bilgileri gerekmeden, metin ve görüntüler de dahil olmak üzere tüm bir web sitesine görüntü kazıyıcı ile erişebilir ve buradan çıkarabilirsiniz.

Akıllı Şantiye Navigasyonu:

Bu araç sizin için resim ve video kazıyabilir ancak zaman kazandırır ve görevlerini kolaylıkla yerine getirir. Kısacası, yüksek kaliteli görüntüler alacağınızdan ve istediğiniz sayıda web sayfasından doğru veri elde ettiğinizden emin olabilirsiniz.

Veritabanı Ekstraksiyonu:

Görüntü kazıyıcı ile, web içeriğini, veritabanı içeriğini ve metinleri çok sayıda siteden sıyırtabilirsiniz. Öyküler otomatik olarak resimleriyle birlikte çıkarılır ve başlıklar sizin için yeniden yazılır.

Sonuç:

Şansınız varsa, Google, Bing, Yahoo veya diğer çevrimiçi veritabanlarında telif hakkı olmayan resimleri bulabilirsiniz. En önemli nokta, kaliteden ödün vermeden istediğiniz görüntüleri kazıyabilmenizdir. Tüm ihtiyaçlarınıza uygun veri kümeleri bulmak çok zor. Neyse ki imge kazıyıcı işinizi kolaylaştırır ve işletmelerin ve en iyi markaların ön seçimidir. Telif hakkı yasalarına saygı duyarsanız, bir görüntü kazıma aletinden en iyi şekilde faydalanarak nette daha fazla potansiyel müşteri oluşturursunuz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport