Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Screen Scraping Tool ile Verileri Nasıl Kazıyacağını Açıklıyor

Web kazıma, programlama dünyasında popüler bir terimdir. Farklı kaynaklardan yararlı veriler toplamamızı sağlar ve işletmelerimizin büyümesine yardımcı olur. Yıllarca, çeşitli web sayfalarından, makale dizinlerinden, çevrimiçi forumlardan, seyahat portallarından, haber yayınlarından ve alışveriş web sitelerinden bilgi toplamak için web kazıyıcılar kullanılmıştır. Screen Scraping nispeten yeni bir araçtır ve bundan faydalanabilmek için herhangi bir programlama becerisine ihtiyaç duymuyorsunuz. Bu araç, hem işletmeler hem de serbest çalışanlar için mükemmeldir. Screen Scraping aracının temel özellikleri aşağıda belirtilmiştir.

 1. Fiyatları kolayca karşılaştırır 

Screen Scraping aracı ile Amazon ve eBay gibi farklı alışveriş sitelerinin fiyatlarını kolayca karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca, verilerin toplanması sırasında verilerin kalitesini toplar, düzenler ve izler. Buna ek olarak, bu araç tüm küçük sorunları düzeltir ve düzeltir ve farklı ürünlerin fiyat bilgilerine erişmenize yardımcı olur.

 2. Sosyal medya siteleri çöküntüleri 

Programcılar ve geliştiriciler sık sık sıradan ekranın  sosyal paylaşım sitelerinden bilgi çıkartamıyor.Bu kazıma uygulamalarının aksine, Screen Scraping aracı Facebook ve Twitter'dan yararlı veriler çıkartıyor ve" 

 3. Çevrimiçi araştırmayı kolaylaştırır 

Bu araç, araştırmacılara, öğretmenlere ve öğrencilere yöneliktir; çünkü çevrimiçi dergilerden ve e-kitaplardan alınan verileri siler. Kolayca. Farklı eğitim web sitelerinin içeriğini kazıyıp kendi web sitenize yükleyebilirsiniz.Ancak, bir çevrimiçi kaynaktaki verileri çıkarırken telif hakkı ve ticari marka kanunlarına dikkat etmek zorundasınız.Genelde bu araç, öğrencilerin bilgi edinmesini ve organize etmelerini sağlar.

 4. Güçlü bir web tarayıcısı: 

Screen Scraping, farklı sitelerden gelen, doğru görevleri hazırlamasına ve on bine yakın web sayfasına sıyrılmasına yardımcı olur. Farklı web sayfalarını dizine ekleme konusunda gelişmiş bir araç. Bir kerede birden fazla tarayıcı başlatmamızı sağlar ve arka planda neler olduğunu izlememiz gerekmez. Verileri vurguluyoruz ve bu araç kazınmış bilgileri kendi veritabanında saklar. Buna ek olarak, farklı karmaşık web sayfalarını taramak ve web sitenizin performansını artırmak için kullanabilirsiniz. Screen Scraping aracı, web yöneticileri için harika ve sitelerinin ve bloglarının arama motoru sıralamasını iyileştirmelerine yardımcı oluyor.

Ekran kazıma aleti ile kazıma verileri:

 Kolaylığı sağlamak için, bu müthiş aletle  web kazımanın  nasıl başlatıldığının adım adım açıklaması: 

 Adım 1:  Tasarım sekmesindeki Ekran Kazıma aracını tıklayın. Bu araç, her bir öğeyi benzersiz değerleriyle algılar.

 Adım 2:  Kazıma yöntemini ve verilerinizin biçimini seçmek önemlidir. Genellikle, Screen Scraping aracı CSV ve JSON formatlarındaki verileri sunar.

 Adım 3:  Kazıma başlamak için Devam düğmesine tıklayın. Bu araç önce bilgiyi sizin için topluyor, organize edip istenilen biçimde biçimlendirecek. Kazınmış verileri çevrimdışı kullanımlar için sabit sürücünüze indirmeyi unutmayınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport