Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Çevrimdışı Kullanımı İçin Tüm Web Sitesini İndirmek İçin Beş Farklı Yol Hakkındaki Semalt Görüşmeleri

Bazen çevrimdışı durumdayken site içeriklerine erişebilmeliyiz. Bunun için dosyalarını yedeklemeliyiz, ancak barındırma hizmetlerinin çoğunda bu seçenek sunulmamaktadır. Popüler bir sitenin yapısını taklit etmenin yanı sıra CSS veya HTML dosyalarının nasıl göründüğünü öğrenmek isteyebiliriz. Durum her ne olursa olsun, çevrimdışı erişim için tüm web sitesini indirmenin farklı yolları vardır. Aşağıda listelenen araçlardan birini kullanarak, bir sitenin tamamını veya gereken sayıda sayfayı güvenle indirebilirsiniz. Kimlik doğrulama gerektiren her durumda, ücretsiz sürümlerini seçebilir ve prim planları için herhangi bir şey ödemeyebilirsiniz. Bu araçlar özellikle yeni başlayan ve orta ölçekli işletmeler için uygundur.

1. HTTrack

HTTrack, bütün bir web sitesini indirmek için kullanılan ünlü bir program veya yazılımdır. Kullanıcı dostu ve modern arayüzü, kullanıcıların çabasını katlanarak kolaylaştırmaktadır. Kazmak istediğiniz sitenin URL'sini girmeniz ve çevrimdışı erişim için indirmeniz yeterlidir.

Sabit diskinizde otomatik olarak indirilmek için tüm web sitesini indirebilir veya birkaç sayfayı vurgulayabilirsiniz. Ayrıca indirmek için kaç eşzamanlı bağlantı kurmak istediğinizi belirtmeniz gerekir. Belirli bir dosyanın karşıdan yüklenmesi çok uzun sürerse, işlemi hemen iptal etmek mümkündür.

2. Getleft

Getleft, birçok özellik ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip nispeten yeni ve modern bir programdır. İndirildikten ve başlatıldıktan sonra, başlamak için "Ctrl + U" tuşuna basmanız gerekir. Bir URL girin ve dizinleri kaydedin. İndirme başlamadan önce Getleft kaç dosyayı indirmek istediğinizi ve metinler ve resimler içerdiğini soracaktır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, çevrimdışı tüm web sitesine de göz atabiliriz.

3. PageNest

PageNest'in özellikleri Getleft ve HTTrack'inkilere benzer. Web sitesi adresini girip sabit diskinize indirmeniz gerekiyor. Kullanıcıların bir web sitesinin adı ve nereye kaydedileceği gibi önemli unsurları sorulur. İstediğiniz seçenekleri de seçebilir ve ayarlarını yapabilirsiniz.

4. Cyotek WebCopy

Cyotek WebCopy ile, kimlik doğrulama için önceden tanımlı şifreleri kullanmanız gerekir. Ayrıca, bu en yeni programla kuralları oluşturabilir ve çevrimdışı kullanımlar için sitenin tamamı indirilebilir. İndirilen sitenin toplam boyutu ve toplam dosya sayısı, masaüstünüzün sağ köşesinde gösterilir.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia, çevrimdışı kullanımlar için indirilen verileri almak için Import.io ve Kimono Labs gibi sıradan araçları kullanmamızı önermiyor. Bunun yerine, bu program kalite sonuçlarını sağladığı için Wikipedia Dumps'u daima önerir. Web sitenizi veya çevrimiçi işiniz için faydalı olan verileri ayıklayarak, XML formatındaki web sitesinin tamamını indirebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport