Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Programcılar İçin En Faydalı Web Çıkartıcıları Veya Sıyırıcıları Sunuyor

Programlamada dikkat edilmesi gereken pek çok teknik var. Yazı kodlarının yanı sıra, en iyi stratejileri uygulamak ve netten yararlı veriler elde etmek için bir ekip ile birlikte çalışmanız gerekir. Neyse ki şimdi profesyonel geliştiricilere ve programcılara görevlerini yerine getirmelerinde yardımcı olan bir takım yazılımlar var.

Beautiful Soup

HTML ve XML dosyalarından veri çıkarmak için onlarca özellik barındıran gelişmiş bir Python kütüphanesi. Güzel çorba hem Debian hem de Ubuntu sistemleriyle uyumludur.

Import.io

Tıpkı Güzel Çorba gibi, Import.io kapsamlı bir veri çıkarma programıdır. Verileri toplamanıza ve düzenlememize izin veriyor ve gelişmiş bir arayüze sahip.

Mozenda

Mozenda, kaliteli içeriği internette yakalayan, okunaklı bir formatta sıyırıp sunuş yapan anında kullanımı web kazıma  programıdır.

ParseHub

ParseHub, metin, resim ve videolardan veri ayıklamak için kullanılabilir. Bu programı kullanarak favori web sitelerinizden farklı API'ler de oluşturabilirsiniz.

Octoparse

Windows kullanıcıları için harika bir ücretsiz yazılım ve istemci tarafı programıdır. Octoparse'i kullanarak ham verileri yapılandırılmış forma dönüştürebilirsiniz. Programcılar ve web geliştiricileri için yararlıdır.

CrawlMonster

Bu veri çıkarıcı veya kazıyıcı ücretsizdir ve bir SEO bakış açısından iyidir. Bu programı kullanarak farklı niş sitelerini tarayabiliriz.

Connotate

Connotate kullanımı kolay veri çıkarıcıdır. İndirmeniz, yüklemeniz ve etkinleştirmeniz yeterlidir. Ücretsiz ve ücretli sürümlerde gelir.

Common Crawl

Bu veri çıkarıcı veya sıyırıcı, taranan sitelerinizin bir veri kümesi sağlar ve yararlanabilmek için ham veri çıkarma seçeneklerine sahiptir.

Crawly

Harika bir otomatik veri toplama hizmeti. Crawly farklı siteleri sıyırıp yapılandırılmış veri formlarına dönüştürebilir.

UiPath 

UiPath, ücretsiz olarak gelen ve üçüncü taraf web sitelerinin masaüstü verilerini otomatikleştirebilen robotik otomasyon sıyırıcıdır. Windows ve benzeri işletim sistemleriyle uyumludur.

Web Content Extractor

Özel ve mesleki amaçlı harika ve kullanışlı web kazıyıcı. Web İçeriği Çıkarıcı'yı kolayca yükleyebilir ve iyi yetişmiş özelliklerle kolaylaşabilirsiniz.

WebHarvy Web Scraper

En havalı web kazıma ve veri madenciliği programlarından biridir. Hem programcılar hem de programcılar için tasarlanmamıştır.

Web Scraper.io

Aynı anda birden çok web sayfasından veri ayıklamak için kullanılan kapsamlı bir Chrome uzantısıdır. Dinamik web siteleri için uygundur.

Web Sundrew software

WebSundew hem ham hem de yapılandırılmış veriler için çalışan görsel veri kazıma uygulamasıdır. Kuruluş baskısı, uzaktaki sunucudan veya bir FTP aracılığıyla kazıma yapmanızı sağlar.

Winautomation

Windows kullanıcıları için nispeten yeni bir veri çıkarıcı veya sıyırıcı. Winautomation, web tabanlı görevleri otomatikleştirmemizi sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport