Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Verileri Kırmak mı İstersiniz? Semalt'a Göre Görebilmeniz Gereken On Faydalı Web Kazıma Hizmetleri

web kazıma  kazıma araçları bir dizi (ile uygulanan karmaşık bir tekniktir 7). Bu araçlar, Firefox veya Chrome gibi bir tarayıcı kullanırken yaptığımız gibi, farklı web siteleri ile etkileşimde bulunurlar. Ayrıca, web kazıma programları çıkarılan verileri okunabilir bir biçimde görüntüler. Daha fazla olası satış üretmeye ve işletmelerimizden en iyi şekilde yararlanmaya yardımcı olurlar.

Araçlar Kazıma İyi Web:

Burada diğerleri ödenir ise serbest bunlardan bazıları en iyi ve en kullanışlı web kazıma araçları, bir listesini verdik.

1. Import.io

Import.io gelişmiş teknolojisi ile ünlüdür. Araç, profesyoneller ve profesyonel olmayan kişiler için uygundur. Bu web kazıyıcı araç, yalnızca çok sayıda web sitesine erişmekle kalmıyor aynı zamanda çıkartılan verileri CSV'ye ihraç ediyor. Import.io ile yüzlerce ila binlerce sayfa ve PDF dosyası bir saat içerisinde silinebilir. Artı nokta, herhangi bir kod yazmak zorunda kalmamanızdır. Bunun yerine, bu araç ihtiyaçlarınıza göre 1000'den fazla API oluşturur.

2. Dexi.io

Dexi.io, CloudScrape olarak da bilinir. Bu web kazıma ve veri çıkarma programı, programcılar ve freelancerler için uygundur. Çıkarılan verilere sabit diskinizde erişmenizi ve indirmenizi kolaylaştıran tarayıcı tabanlı indiricileri ve düzenleyicisi ile ünlüdür. Ayrıca, bu, Box.net veya Google Drive'daki verileri kaydedebilen mükemmel bir web tarayıcısıdır. Ayrıca, verilerinizi CSV ve JSON'ya verebilirsiniz.

3. Webhouse.io

Webhouse.io, en şaşırtıcı ve harika tarayıcı tabanlı web kazıma uygulamalardan biridir.Programlanmış veriye kolay ve doğrudan erişim sağlar ve çok sayıda web sayfasını dizine ekleme yeteneğine sahiptir. Tek API. Webhouse.io'yu kullanarak verilerinizi kolayca çıkarabilir ve RSS, XML ve JSON gibi formatlarda kaydedebilirsiniz.

4. Scrapinghub

Ayda sadece 25 Dolar ile, Scrapinghub'un tüm şaşırtıcı özelliklerine erişin.Bu, veri çıkarma gereksinimlerinizi daha iyi bir şekilde yerine getiren bulut tabanlı bir uygulamadır.Scrapinghub, en iyi bilinen bot korumalı web siteleri aracılığıyla gezinen akıllı proxy rotatoru ile ünlüdür.

5. Visual Scraper

Görsel Kazıyıcı, başka bir veri çıkarma ve içerik madenciliği programı olup, çeşitli web sitelerinden bilgi çıkarır ve sonuçlar gerçek zamanlı olarak alınır. SQL, JSON, XML ve CSV gibi formatlar.

6. Outwit Hub

Bu, veri çıkarma özelliklerinden dolayı web aramamızı önemli ölçüde basitleştirebilen bir Firefox eklentisidir. Outwit Hub, programcılar ve web geliştiricileri arasında aynı derecede ünlüdür; bu araç kullanıcı dostu arayüzü ve en iyi hizmetleri sunarak verilerinizi okunabilir ve ölçeklenebilir biçimlerde saklar.

7. Scraper

Kazıyıcının sınırlı veri kazıma özellikleri olduğu doğrudur, ancak bu, çevrimiçi araştırma işleminizi kolaylaştıracak bir şey olmadığı anlamına gelmez. Aslında, Scraper, çeşitli işletmelerin, SEO uzmanlarının ve uygulama geliştiricilerin ilk tercihidir. Verileri panoya kopyalayabilir veya arzusuna göre farklı tablolara depolayabilirsiniz. Ne yazık ki, bu araç web sayfalarınızı taramıyor.

8. 80 legs

Güçlü, esnek ve kullanışlı bir web kazıma uygulamasıdır. 80 ayağı gereksinimlerinize göre yapılandırabilirsiniz ve bu araç gerekli bilgileri birkaç saniye içinde getirir.

9. Spinn3r

Spinn3r, tüm web sitesinden, sosyal medya ağlarından, haber yayınlarından ve özel bloglardan veri getirerek verilerinizi JSON formatında kurtarır. Harika veri çıkarma özelliklerinin yanı sıra Spinn3r, verilerinizin güvenliği ve gizliliğini sağlar ve  spam göndericilerin  onu çalmasına izin vermez.

10. ParseHub

ParseHub, AJAX, çerezler, JavaScript ve yönlendirmeler kullanan web siteleri ile uyumludur. İstediğiniz sayıda web sayfasını tarayabilir ve verileri gerekli formatlarda alabilirsiniz. Bu araç Mac OS X, Windows ve Linux kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport