Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Veri Toplama Üzerinden Zamandan kazandıracak Web Kazıma Araçları - Semalt İpuçları

İster kendi ürün alanınızı geliştiriyorsanız, veri feed'inize veya yalnızca araştırma verileri çıkartmak isteyen bazı ünlü  web kazıma araçları  çok zaman kazandırabilir ve bizi aklı başında tutabilir. Bu nedenle, zamanınızı ve enerjinizi kesinlikle koruyacak en güçlü ve kullanışlı dört web kazıma aracını tartışmıştık.

1. Uipath:

Uipath, hem web hem de masaüstü için ekran kazıma ve web kazıma aletleri gibi farklı otomasyon yazılımları geliştirme konusunda uzmandır. Uipath web kazıyıcı, programcı olmayan ve kodlayıcı olmayan kullanıcılar için ideal ve mükemmel bir çözüm olmuştur. Sayfa gezintileri, hızlı kazma ve PDF dosyası kazıma gibi yaygın web veri çıkarma zorluklarını kolayca aşabilir. Veri kazıma sihirbazını açmanız ve çıkartmak istediğiniz bilgileri vurgulamanız yeterlidir. Bu alet, belirlenen süre içinde işlevini yerine getirmesine izin verin ve çıktı kesinlikle mükemmel olacak. Yakında uygun CSV ve Excel belgelerini alacaksınız. Bu programla, form doldurma ve gezinmeyi otomatik hale getirebilirsiniz. Bırak burada, onun ücretsiz sürümünün sınırlı özelliklere sahip olduğunu size bildirmeme izin verin, ancak premium sürüm biraz pahalı ve özel blog sahiplerine veya web yöneticilerine uymuyor.

2. Import.io:

Import.io bize ücretsiz bir masaüstü uygulaması sunuyor ve veriyi çok sayıda web sayfasından sıyırmaya yardımcı oluyor. Bu hizmet, tüm web sayfalarını potansiyel veri kaynakları olarak değerlendirir ve kullanıcıları için API'ler üretir. Gönderdiğiniz sayfanın daha önce işlenmesi durumunda anında API'sını alırsınız. Aksi takdirde, Import.io 20 saat içinde konektörler ve sökücüler yardımıyla kazıma matrisi oluşturma prosedürünü bize rehberlik edebilir. Bu hizmet şaşırtıcı ve kullanımı kolaydır ve hiç teknik beceri gerekmez. Bununla birlikte, Import.io tek bir tıklamayla bir web sayfasından diğerine geçemez. Bazen, raporlarınızı göndermek iki gün sürecektir.

3. Kimono:

Kimono ünlüdür ve veri çıkarma konusunda zaman kazanmak için en iyi web kazıma araçlarından biridir. Bu program, kodlarını yazmadan ürünlerini güçlendirmek isteyen geliştiriciler ve programcılar arasında ünlüdür. Bu aracı eğitmenin hem olumlu hem de olumsuz örneklerini verebildiğiniz için zaman kazandıracaktır. Ayrıca API, arzunun web sayfaları için oluşturulur ve veriler herhangi bir biçimde etiketlenebilir. Kimono oldukça hızlı çalışır ve borsa ve haber beslemeleri hakkında veri edinmek için mükemmeldir. Ne yazık ki, hiçbir sayfa gezintisi mevcut değildir ve sizin için doğru verileri çıkarmadan önce bu aracı eğitmek için biraz zaman ayırmamız gerekecek.

4. Screen Scraper:

Screen Scraper, gezinme, değerlendirme ve hassas veri çıkarımı gibi birçok zorlu ve karmaşık görevleri ele alan güçlü bir web kazıyıcıdır. Bu program bazı programlama becerileri gerektirir ve anında başlatılabilir. Üstelik, proxy'yi ekleyebilir ve birkaç dakika içinde verilerinizin ayıklanmış kalıplarını oluşturabilirsiniz. Bu araç hem JavaScript hem de HTML ile çalışır. Citrix platformu ve benzeri diğer platformlarla da deneyebilirsiniz. Tek ihtimal bunun pahalı bir program olması ve programı kullanabilmek için temel veya gelişmiş kodlama becerileri edinmeniz gerekebilir.


Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport