Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretsiz Resim Kazıyıcı - Semalt Tavsiyesi

web ama bu amaçla kullanmak için en kolay araçlardan biri Saveallimages. Bu aracı kullanmanızın en önemli nedeni, herhangi bir programlama becerisine gereksinim duymamasıdır. Buna ek olarak, tamamen ücretsizdir!

İşleyiş şekli:

Geleneksel ve zaman harcıyorsa, birbiri ardına tıklamak zorunda kalmazsınız. Sağlanan şablonda kazıma yapmak istediğiniz görüntüleri içeren bir web sitesinin URL'sini veya bağlantısını girmeniz yeterlidir. Ardından, aşağıda sunulan düğmelerden birini tıklayın. Araç gerekli tüm resimleri zip dosyalarına kaydeder.

Altında dört düğme vardır ve bunlar farklı tasarruf modları içindir. Sizin için en çok tercih edilen seçeneği tıklamanız yeterlidir. Düğmeler, rahat, tam, sayfalandırma ve agresif görüntü koruma modları içindir.

  •  Casual:  Bu mod tüm ana görüntüleri geçerli sayfaya kaydeder.
  •  Tam:  Bu mod, resimleri geçerli sayfadaki küçük resimlerden kaydetmek içindir.
  •  Sayfalık çizelgesi:  Bu mod, sayfalandırılmış bir web sayfasındaki görüntüleri kaydetmek içindir. Bununla birlikte, bu modun çalıştırılması daha uzun sürdüğünü anlamalısınız.
  •  Agresif:  Bu mod geçerli sayfadaki ve ilgili sayfalarda olabildiğince çok görüntüyü de kaydeder.

Bu ücretsiz aracı kullanmak için saveallimages.com'a kayıt olmalısınız. İki tür üyelik vardır: Ücretsiz üye ya da premium üyesi olabilirsiniz. üyeliğinizi yükseltmeden önce aracı denemek için ücretsiz üyeler olursunuz.

Ücretsiz üye olduğunuzda yalnızca talep başına 25 resim kazıyabilirsiniz. Ayrıca, resimler sınırlı özelliklerle kaydedilecektir. İkincisi, görüntüler bazı filigranlar ve reklamlar ile kaydedilebilir.

Öte yandan, prim üyesi olarak istek başına 1500 resim sığar.Görüntülerin filigran özellikleri ve reklamları olmayacak.Ayrıca, yalnızca premium üyeler hem sayfalandırma hem de agresif tasarruf modlarını kullanabilirler Aylık 3 ABD doları için premium üye olabilirsiniz.

Bu araç farklı tarayıcılarda iyi çalışıyor ve Opera, Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox ve Google Chrome.Ayrıca, Android, Windows ve IOS üzerinde çalışır.Google Play'den alabilirsiniz.

en az 150 piksel genişlik ve en az 150 piksel yükseklik. Tüm uygulamalar gibi düzenli olarak daha fazla özellik ile güncellenir.

Özet olarak, "Tüm görüntüleri kaydet" işlevini çoğu web kazıyıcıdan daha iyi bir uygulama haline getiren özellikler şunlardır:

• Anlamak ve kullanmak çok kolaydır;

• Web sayfasındaki tüm görüntüleri bir kerede kurtarması nedeniyle çok zaman kazandırır;

• Hiçbir programlama bilgisi gerektirmediği için programcı olmayan kullanıcılar bile kullanabilirler;

• Herhangi bir uygulamayı indirip yüklemenize gerek yoktur;

• Tüm tarayıcıları ve mobil platformları destekler;

• En önemlisi, üyeliğinizi yükseltmek isterseniz tamamen ücretsizdir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport