Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Online Verileri Çıkartmak İçin Araçları Yarayan En Faydalı Web Sitesi

Tüm  web kazıma aleti  mevcut web sayfalarından bilgi çıkarmak. Gerekli verileri World Wide Web'den toplamaya çalışan herkes için yararlıdır. Bu yazılımlar, otomatik olarak veya elle yeni veriler arar, yeni veya mevcut verileri alır ve erişiminize göre saklar. Örneğin, bazı web kazıma programları, eBay ve Amazon'daki ürünler hakkında bilgi toplamak içindir. Piyasada olup bitenleri takip etmemize yardımcı olurlar.

En İyi Web Kazıma Araçları:

İnternetteki en iyi web kazıma araçlarının listesini inceleyelim:

Dexi.io: 

Dexi.io, çok sayıda siteden veri toplamayı destekler ve indirme gerektirmez. Bu, resmi web sitesini açmanız ve verilerinizi çıkarmaya başlamanız gerektiği anlamına gelir. Bu araç, tarayıcı tabanlı bir düzenleyici ile gelir ve veriler Google Drive'da ve Box.net'de kaydedilebilir.

Scrapinghub:

Scrapinghub, geliştiricilerin ve programcıların değerli verileri almalarına yardımcı olan güçlü bir bulut tabanlı veri çıkarma programıdır. Bu program, çok sayıda botla korunan web sitelerini taramaya yardımcı olan Crawlera adlı küçük bir proxy döndürücü kullanır. 

ParseHub:

ParseHub, AJAX, JavaScript, çerezler, yönlendirme ve oturum desteği olmadan veya olmadan tek veya çoklu siteleri taramak için geliştirildi. Bu araç hem web uygulaması formunda hem de Mac OS X, Windows ve Linux için ücretsiz masaüstü uygulaması olarak mevcuttur.

VisualScraper:

VisualScraper, verileri metin ve resimler biçiminde sıyırmak içindir; Bu program hem temel hem de gelişmiş web sayfalarından bilgi toplamak için kullanılabilir. Kullanıcı dostu arayüzü ile web verilerinizi kolayca toplayabilir, yönetebilir ve organize edebilirsiniz.

Spinn3r:

Spinn3r, içeriğin Google'a benzer şekilde dizilmesini sağlar ve çıkarılan verilerinizi JSON dosyalarına kaydeder. Bu web kazıyıcı, sizin için gerçek zamanlı yayınlar almak için sitelerinizi düzenli aralıklarla tarar ve farklı kaynaklardan güncellemeler bulacaktır.

80legs:

80legs yararlı, güçlü ve esnek web gezgini ve veri çıkarıcı. Büyük miktarda veriyi anında getirdiği için bu programı ihtiyaçlarınıza göre yapılandırabilirsiniz.

Kazıyıcı:

Kazıyıcı, birçok özelliklerle ünlü bir Chrome uzantısıdır. Ayrıca, verilerin Google Drive'a aktarılması için yararlıdır ve hem programcı olmayan hem de programcılar için yararlıdır. Bu ücretsiz araç, URL'leriniz için otomatik olarak küçük XPath'ler üretir.

OutWit Hub:

OutWit Hub, çok sayıda veri çıkarma özelliğine sahip müthiş bir Firefox eklentisidir. Web aramamızı basitleştirmemize yardımcı olur ve her saatte büyük miktarda veri depolayan web sayfalarını otomatik olarak tarayabilir. Import.io, belirli web sayfalarından bilgileri içe aktararak ve CSV dosyalarına dışa aktararak belirli veri kümelerini oluşturmayı önerir.

Import.io:

Import.io, belirli veri kümelerini oluşturmayı önerir. Bu program en yeni teknolojiyi kullanıyor ve günlük olarak milyonlarca veri getiriyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport