Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web Veri Kazıyıcı - Semalt Uzman Endişeleri

Dünya yavaş yavaş uyanmakta ve düzenli erişim veri. Ne yazık ki, verileri manuel olarak ayıklamak sadece sıkıcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda çok zaman alıcı. Bu sebeple web üzerinde birçok serbest ağ kazıma aleti vardır, ancak bunların çıktı kalitesi geniş ölçüde değişir. Üstelik hepsinin artı ve eksileri var. Dolayısıyla, ücretsiz web kazıma aracınızın seçiminde dikkatli olmalısınız.

Web Veri Kazıyıcı 4.1.2.29, Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay ve Amazon gibi sayısız e-ticaret sitelerindeki verileri kolayca kazıyabilen çok etkili bir veri kazıyıcı alet sadece bir kaçından bahsetmek için. Bu araç, verileri e-tabloya sıyırıp dışa aktarabilir. Aynı zamanda bir web sitesinin tüm sayfalarındaki verileri otomatik olarak kazıyabilir.

Özetle, çok sayıda veriyi şaşırtıcı bir hız ve yüksek doğrulukla birden fazla sayfadan sıyıran bir araçtır. En önemlisi, kendi başına çalışacak şekilde yapılandırılabilir.

Aletin özellikleri

Alet, analiz ve karşılaştırma için gerekli verilerin elde edilememesi problemini çözmektedir. Daha önce de belirtildiği gibi, yüzlerce sayfa içeren karmaşık e-ticaret ve sınıflandırılmış sitelerden veri çıkarabilir. Yelp gibi beyaz ve sarı sayfalardan verileri kolayca sıyırabilir..com.

Zillow ve Homefinder gibi emlak sitelerinden veri çıkarabilir. Ayrıca Expedia, Tripadvisor, Rezervasyon ve daha birçok gibi seyahat portalları için de yararlıdır. İş portalları için de etkili bir şekilde çalışır.

İnsan müdahalesi çok az veya hiç yapılmaksızın kendi başına çalışacak şekilde tamamen otomatik hale getirilebilir, böylece çok zaman kazandırılır. Aynı web sitesinde metinleri ve diğer öğeleri görüntüleri tek bir kez çalıştırarak da kırpabilir. Bu, her tür işletme için çok iyi bir araçtır.

G Harita Kazıyıcı:

Bu araç, Google Haritalar'dan veri ayıklamak içindir. Çok kısa bir sürede binlerce veriyi sıyırma kapasitesine sahiptir. Bu kullanımı kolay uygulama, web sitelerinden sınırsız içerik kazmanıza yardımcı olabilir.

Linkjobs Kazıyıcı:

Bu uygulama LinkedIn işlerini kolay ve etkili bir şekilde silmeye başlar. LinkedIn'ten sürekli olarak işi kazıyorsanız onu kullanabilirsiniz. Siteye yeni işler yüklendiğinde kaydedilen verileriniz otomatik olarak güncellenecektir.

Web İletişim Kazıyıcı:

Bu kendi başına çalışan başka bir araçtır. İşle ilgili iletişim bilgilerini toplamak içindir. Bazı mesleklerle ilgili bilgileri aramak ve kazıma yapmak için programlayabilirsiniz. E-posta pazarlama listesi oluşturmak için iyi bir araçtır.

Ultimate Scraper Pro:

Google'dan arama sonucu bağlantılarını ve URL'lerini toplamak için bu aracı kullanabilirsiniz. Bu araç, PPV ve diğer web sitesi tanıtım araçları ve hizmetleri için şiddetle önerilir.

Xpath Kazıyıcı Temel:

Bu araç hem veri madenciliği hem de Xpath ifade sınaması yapar. SEO hizmeti sağlayıcıları için çok yararlıdır. İşlerini kolaylaştıracaktır. Sonuç olarak, yukarıda özetlenen birkaç veri kazıma aracının yanı sıra, web üzerinde halihazırda mevcut birçok araç daha bulunmaktadır ve daha düzenli veriler için talep muazzam bir artış gösterdiğinden daha fazla gelişme olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport