Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Bedava Kazıma İşlemlerini Nasıl Gerçekleştireceğini Açıklıyor

Bir ağ kazıyıcı ajan, gerekli verileri çıkarmak için sayfalar. Content Grabber, karmaşık veri türleriyle bile işlemek üzere oluşturulmuş ücretsiz bir  web kazıma aletidir .

Her şeyden önce, başlamak için temsilcinin deneme sürümünü deneyebilirsiniz. Deneme süresi boyunca özelleştirilmiş ancak basit bir web kazıyıcı ajan sizin için geliştirilebilir. Bununla birlikte, deneme aracının potansiyelini göstermek için oluşturulduğunu ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap veremediğini anlamanız gerekir. Ayrıca tek bir web sitesi için yalnızca bir temsilci edinebilirsiniz.

Bazı karmaşık kazıma görevleriyle başa çıkabilecek bir web kazıyıcı ajana ihtiyacınız varsa veya verileri birden fazla web'den sıyırmak istiyorsanız, ücretli sürümünü satın almanız gerekir. Bununla birlikte, bu yazı boyunca ücretsiz alabileceğiniz İçerik Kapmak için seçenekler hakkında konuşacağız. Demo@contengrabber.com adresine bir e-posta göndererek ücretsiz bir web kazıyıcı ajan talep edebilirsiniz. Genellikle, bir istek gönderdikten sonra 24 saat içinde ücretsiz bir temsilci edineceksiniz. Bununla birlikte, yoğun bir süre boyunca talebi gönderirseniz daha uzun sürebilir.

Ücretsiz bir web kazıyıcı ajan talebi adımları

Her şeyden önce bir başlangıç URL'si sağlamanız gerekiyor. Bu, ücretsiz acentenizin veri çıkarmaya başlayacağı bir web sayfasının URL'si.

Web sitenizden hangi veri türlerini ayıklamak istediğinizi açıklamak zorundasınız. Bunu başarmak için en etkili yöntem web sayfalarının ekran görüntülerini gerekli cümlelerle cesurca işaretleyerek sağlamaktır.

Gerçekten ihtiyacınız olan şey olmadığı için "tüm veriler web sitesinden çıkartılmalıdır" gibi belirsiz talimatlardan kaçınmalısınız. Ancak, edebi olarak web sitenizdeki tüm verilere ihtiyaç duyduğunuz ortaya çıkarsa Content Grabber yerine Website Downloader'ı kullanın.

Sizin için en uygun veri formatını da belirtmeniz gerekir. Normal biçimler XML, CSV ve Excel'dir.

Bir sonraki adım yukarıda listelenen tüm bilgileri demo@contentgrabber.com adresine göndermek ve bazı durumlarda 24 iş saatinde veya biraz daha uzun bir süre içinde bir cevap ve örnek veri çıkartması almaktır.

Aracı tanımak için Content Grabber'ın deneme sürümünü yükleyin. Content Grabber'ın dosya menüsünden Aracı Al'ı seçerek İçerik Kapmak için içe aktarılabilecek dışa aktarılan bir aracı dosyası elde edersiniz.

Artık web kaplama aracısını Content Grabber Run menüsünden kullanabilirsiniz. 100. sayfalık yüklemeden hemen sonra deneme sürümünün duracağını unutmayın.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport