Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: FMiner'in Kesinlikle Awesome 10 Özellikleri, Güçlü Bir Web Kazıma Aracı

FMiner, web sitelerini kazıma, veri çıkarma, veri toplama, veri toplama, veri toplama, web tarama veya endeksleme, ekran kazıma ve Mac OS X ve Windows kullanıcıları için makro desteği. Bu kullanımı kolay program, birinci sınıf özellikleri ve sezgisel bir görsel tasarımı birleştiriyor.

İster birden çok web sayfasını dizine eklemeniz veya proxy sunucusu listesi ve Ajax elleçlemesi gerektiren sofistike bir veri çıkarma projesi yürütmeniz gerekip gerekmediğini FMiner sizin için doğru seçim! Bu program ile basit ve zorlu veri madenciliği ve web kazıma tekniklerine kolaylıkla hakim olabilirsiniz ve gayrimenkul sınıflandırılmış siteler, arama motorları, sarı sayfalar, dizinler, çevrimiçi forumlar ve ürün katalogları gibi çeşitli sitelerdeki verileri toplayabilirsiniz.

FMiner Özellikleri:

Düzenli ve güncel bir güncelleme gerektiren bir proje yürütüyorsanız, FMiner'in entegre planlama modülü periyodik programı tanımlamanıza izin verir. En önemli özelliklerinden bazıları aşağıda açıklanmıştır.

1. Görsel Editör Seçeneği

Görsel editör seçeneğini kullanarak veri çıkarma projeleri tasarlayabilir ve istenen verileri 10 dakikadan daha kısa bir sürede elde edebilirsiniz.

2. Gerekli Kod Yok

Basit, kullanıcı dostu ve etkileşimli arabirimi, kazınmış projeleri herhangi bir kod gerektirmeden kaydetmenizi kolaylaştırır.

3. Gelişmiş Özellikler

FMiner'ı kullanarak, verileri JavaScript veya Ajax kullanan, taramak zor Web 2.0 dinamik sitelerinden kolayca çıkarabilir veya kazıyabilirsiniz. Bu, programcılar ve web geliştiricileri için mükemmel bir araçtır.

4. Çoklu Gezinme Yolu Gezinme Seçeneği:

FMiner, web sayfalarını incelemenize yardımcı olur ve mükemmel bağlantı yapılarını, açılan seçimleri, URL kalıbını ve otomatik form girişi girişlerini birleştirir.

5. Anahtar Kelime Girişi Listesi:

FMiner'in en iyi özelliklerinden biri, hedef sitenin web formuyla birlikte kullanmak istediğiniz girdi değerlerini kolayca yükleyebilmenizdir. Ayrıca, anahtar kelime listeleri hazırlayabilir ve formları farklı anahtar kelimeler için ayrı ayrı gönderebilirsiniz.

6. İç içe geçmiş Veri Elemanları:

FMiner, çok seviyeli yuvalanmış çekme seçenekleri ile en iyi bilinir.Link yapılarını kolayca tarayabilir ve iç içe geçmiş ürün kataloglarını yakalar ve sitenizin arama motoru sonuçlarını iyileştirir ve verilerinizi büyük dizinlere gönderir. 

7. Çoklu Dişli Tarama:

Verilerin çıkarılmasını, FMiner'in çoklu tarayıcı tarama özellikleriyle hızlandırabilirsiniz.Bu araç, sayfalarınızı Google, Bing ve Google Haritalar'da kolayca dizine eklemenizi sağlar. Yahoo.

8. İhracat Formatları:

FMiner, Excel, CSV, HTML, XML ve JSON. Ayrıca verilerinizi MySQL, MS SQL ve Oracle gibi veritabanlarından da kurtarır.

9. Captcha Testi:

FMiner Kullanıcı Captcha testi ile çevrimiçi korumanın güvence altına alın. Bu, botlara ve örümceklerin sitenize girmesini önleyecek ve kapsamlı bir üçüncü taraf otomatikleştirilmiş captcha hizmeti.

10. Anonim Erişim için Proxy ve Çerezler:

FMiner'in en iyi özelliklerinden biri, anonim erişim için farklı proxy'leri ve çerezleri desteklemesidir. Bu, internette aldığınız her işlemin kaydedilmediği ve IP adresinizin gizli kaldığı anlamına gelir.

Çıktı dosyası biçimini seçmeniz ve FMiner'ın görevini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Size ait verileri ayıklar ve araç tarafından gerçekleştirilen tüm adımları izleyebilirsiniz. FMiner'in mükemmel görsel tasarım seçeneği, tüm adımları yakalar ve süreç haritasını hedef web sayfalarıyla etkileşime girecek şekilde modeller. Üstelik, verilerinizin kalitesini izleyebilmeniz için size ekran görüntüleri sağlayacaktır. FMiner'ın verileri Excel, SQL veya CSV formatlarında kaydedilir ve şartnamelere göre ayrıştırılır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport