Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Metinleri HTML Belgelerinden Ayıklamak için Harika Araçlar Tanımlar

Bir HTML belgesindeki metin, farklı HTML etiketleri. Metin, resim ve bağlantılar da dahil olmak üzere her türlü verinin toplanmasına yardımcı olabilecek çeşitli kapsamlı ve güçlü programlar vardır. Ayrıca, çıkarılan veriler, yapılandırılmış ve kullanıcı dostu bir biçimde dönüştürülebilir. Üstelik, herhangi bir kod öğrenmeniz gerekmez, çünkü bu araçlar herhangi bir kodlama beceri veya deneyimi olmayan herkes için iyidir.

1. Import.io:

Import.io, Magic modunda çalışabilen en iyi, en popüler ve kullanışlı araçlardan biridir. Aracı, kullanıcı dostu arayüzü nedeniyle oldukça popüler. Import.io dosyasını kullanarak URL'yi gösterebilirsiniz ve program sizin için bilgileri dilimleyip zar verecektir. İçeriği tablo şeklinde sunar ve çeşitli ön yükleme seçenekleri ile birlikte gelir. Veriler JSON formunda indirilebilir veya doğrudan sabit diskinize kaydedilebilir.

2. Octoparse:

Octoparse her türlü veriyi çıkarır, yapısal formda düzenler ve yapılandırılmamış verilerle yapılandırılmış veriler arasında ayrım yapmanıza yardımcı olur. Sadece programa ne yapılacağını ve verilerin hem derinlemesine hem de genişlikte nasıl çıkarılacağını söylemeniz yeterlidir. Dizelerden oluşan metin verilerini alır. Bu program, metin dosyalarını, videoları, ses kliplerini ve görüntüleri desteklemez.

3. Uipath:

Uipath ile, form doldurma, gezinme ve tıklama düğmelerini otomatikleştirmek kolaydır HTML belgelerinden yararlı bilgileri toplamaya yardımcı olan etkileyici, hızlı, basit ve esnek bir web çıkarıcıdır. verileri HTML, JSON ve Silverlight formunda kaydedebilirsiniz Ayrıca, bu programı farklı karmaşıklıkların insan eylemlerini taklit edebilecek şekilde eğitebilirsiniz.

4. Kimono:

Kimono, habercilik ve fiyatları kazıma ile çalışır HTML belgelerinden metin ayıklamak için doğru ve gelişmiş bir araçtır Genel olarak, Kimono çeşitli veri formlarını çıkartabilir.

5. Screen scraper:

Screen Scraper, bir başka kullanışlı veri çıkarma aracıdır.Onu veri düzenlemeyle ilgili zorlukların üstesinden gelmenin yanı sıra temiz ve düzgün veri sağlayabilir.Ancak, sorunsuz çalışması için bazı programlama becerileri gerekir. biraz pahalı ve özgür sürümü sınırlı sayıda seçenek ve özelliklerle birlikte geliyor.

6. Scrapy :

Scrapy, en güçlü, son derece yüksek ve şaşırtıcı web tarama ve veri çıkarma çerçevelerinden biridir. Birden çok siteyi taramak için kullanılır ve gereksinimlerinize göre yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri ayıklayabilirsiniz. Çevrimiçi işiniz için en iyi sonuçları almanızı sağlayarak veri kalitesini izlemenize ve otomatikleştirmenize yardımcı olur.

7. Kazıyıcı Wiki:

Diğer benzer programlar gibi, Kazıyıcı Wiki çok sayıda seçenekle birlikte gelir. Bu programdan en iyi sonucu almak için herhangi bir kodlama becerisine ihtiyacınız yok. Sadece normal web sayfalarını değil aynı zamanda Scraper Wiki'yi kullanarak tüm Wikipedia'yı da çıkarabilirsiniz. PHP, Python ve Ruby'yi destekliyor.

Umarım bu listede bir şeyler bulmuş bulunuyorsunuz ve bu harika araçları arkadaşlarınızla paylaşmanızı öneririz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport