Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gelen Amazon anahtar kelime bulma hizmetleri var mı yoksa bunun yerine bir yazılım aracı mı alayım?

Herkes, çok zaman alan ve emek yoğun olan bu işi yaparken size yardımcı olacak çok çeşitli çevrimiçi hizmet, Amazon anahtar kelime bulucu araçları ve tam yağlı çerçevelerin olduğunu bilir. Bazıları açık erişimde kolayca bulunurken (en azından temel sürümleri ücretsiz sunulmaktadır) diğerleri ömür boyu / süreli abonelik ile ücretli teklifler olarak veya eylem başına ücret alınacak ücretlerle geliyor (yani orada kaç tane işlem yaptığına bağlı olarak). Ancak, Amazon'un varsayılan olarak anahtar kelime bulma moduna sahip olduğunu ve yine de orada satılan her tüccar tarafından bugüne kadar kullanılmadığını söylesem ne olur? Demek istediğim, ürün anahtar kelimelerini araştırmakla - tam anlamıyla boş elle - bir şekilde alabilirsin. Amazon Otomatik Doldurma Seçeneği.

Hiç de kolay olmamış gibi görünebilir, ancak Amazon'da varsayılan otomatik doldurma seçeneğini anahtar kelime bulma aracı olarak kullanabilirsiniz. Tabii ki, uzun kuyruklu arama varyasyonu üzerine birkaç tohum düşüncesi veya fikriniz olduğu göz önüne alındığında. Burada tek ihtiyacınız olan şey, Amazon'un arama çubuğunda yazmaya devam etmek ve kendi fayda sağlamak için görünen otomatik doldurma önerileri kullanmaktır.

Amazon PPC

Ürününüzü en çok alakalı arama anahtarlarının önüne koymanın bir başka varsayılan yolu. Amazon'un sizin için bir işi yapmasına izin verin; başkabir tıklama kampanyaları kullanarak bazı yeni niş anahtar kelimeleri otomatik olarak çekin veya şu ana kadar sadece popülerlik kazanmış popüler terimler bulunmaz. Tabii ki tek şart, öğe listelemenize ve ayrıca bu amaç için harcanacak ekstra nakit ödemenize ihtiyaç duymanızdır.

Shark Amazon Kelime Bulucu

AMZ Shark aracı, ilgili LSI eş anlamlılarıyla desteklenen doğru ürün kümesini hedeflemenin çok kolay bir yoludur. daha uzun kuyruklu arama cümlelerini kapmak ve en yakın rakibinizin şimdiye kadar kullanmış olduğu daha iyi niş fırsatlarını ortaya çıkarmak gibi. Tek ihtiyacınız olan tek bir tohum kelimesi girmektir - ve işiniz bitti. Yüzlerce faydalı anahtar kelime önerisi, ilgili ürün fikri ve oradaki genel uzun kuyruk arama eğilimleri içeren büyük bir listeden faydalanın. İşiniz için neyin işe yarayabileceğini ve muhtemelen gelecekte referans olarak kullanılmak üzere neler hazırlanacağını düşünün.

Satıcı Başarı

Diğer güçlü ve çok kesin olarak hedeflenmiş Amazon anahtar kelime bulma araçlarından biri olan Satıcı prime, muhtemelen en karlı anahtar kelimelerden bazılarını hızlı bir şekilde algılamanıza ve potansiyel olarak karlı, kuyruk arama öbekleri, pazar nişiniz veya ürün kategorisiyle yakından alakalı. Hatta onun ücretsiz sürümü benim için en iyi hedeflenen anahtar kelimelerin ana listemize uymamı sağladı. Bununla birlikte, Satıcı Ödenen sürümü, daha gelişmiş anahtar kelime araştırma, listeleme optimizasyonu ve anahtar kelime izleme bilgileri ile size yardımcı olabilir; böylece, ustalık pazar rekabetinden kurtulmak biraz daha yönetilebilir hale gelebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport