Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Kazıma Aletlerini Kullanmanın 5 Yolu

İnternetteki ham veri miktarını göz önünde bulundurun: web sayfaları videolar, resimler, memeler, grafikler ve infografi içeren metinleri içerir. Tahminler, eski sitelerin kaybolduğu ve her seferinde yenilerinin eklendiği toplam sitelerin sayısını yaklaşık bir milyar olarak belirtir. Her saniyede 7548'den fazla tweet gönderilir ve 772'den fazla Instagram fotoğrafı gönderilir. Genel olarak, World Wide Web 2012'den beri iki katına çıkmış, bu da yararlanılacak çok miktarda veri olduğu anlamına geliyor. Maalesef geleneksel  web kazıma araçları  istenen verileri elde etmemize yardımcı olamaz, bu nedenle web kazıma programlarını daha iyi bir şekilde kullanmak için bu yolları izlemeliyiz.

1. Pazar Araştırması ve Kurşun Üretimi:

Tüm işletmeler ve markalar pazar araştırmasının başarının anahtarı olduğunu bilir. Online işinizin nişini başlatmak, genişletmek veya değiştirmek istiyorsanız öncelikle hangi etkinliğin en uygun ve değerli olduğunu ve genişleme için ne tür bir içeriğin çıkarılacağını araştırmalısınız. Benzer şekilde, bir web sitesini iki kez kazdıklarında potansiyel müşteriler oluşturulabilir. Yeni ve mevcut müşterilerinizin faydalı ve iyi yapılandırılmış verileri ve iletişim ayrıntıları ile birlikte sağlanacağından işinizi büyütmenize büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

2. İçerik Yaklaşımı ve İzleyiciler:

Küreselleşme ve sayısallaştırma dünyasında, bir markanın itibarı çok önemlidir ve bu bağlamda çeşitli web kazıma teknikleri ve stratejileri geliştirilmiştir. Web kazıması çok önemlidir, çünkü ihtiyacınız olan veri türünün ne olduğunu ve çevrimiçi itibarınızı nasıl koruyacağınızı anlamanıza yardımcı olur. Örneğin, bir ORM stratejisi planladığınızda, atılan veriler müşterilerinizin tepkilerini anlamanıza yardımcı olacaktır. Rakibinizin blog'u ve sosyal medya profilleri, içeriğinin doğasını ve pazarlama stratejilerini analiz etmenize yardımcı olacaktır. Sonunda sizin için gökdelen tekniğinin kapılarını açacak ve markanızın temelini atacaktır. Üstelik, sosyal medya takipçilerini nasıl artıracağınızı ve daha fazla potansiyel müşteriye nasıl katılabileceğinizi anlayacaksınız.

3. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO):

Düz veya organik trafik kaynaklarını, ücretli trafik kaynaklarını, sosyal medya trafiği, yönlendirme programları ve e-postalar. Sitenizin genel performansını bir SEO bakış açısından iyileştirmek yararlıdır ve hemen çıkma oranını düşürmeye yardımcı olacaktır. Sitenizi kazıyorsanız, dosyaları kolaylıkla düzenlenebilir ve bakımlı hale getirilebilir, böylece sitenizin arama motoru sıralamasını iyileştirirsiniz.

4. İş Avcılığı ve İşe Alma:

Yeni bir iş arıyorsanız, yüzlerce ila binlerce zamanı kazımayı deneyebilirsiniz. Kazıma programlarını kullanarak, en iyi iş portalları, forumlar, dijital bülten tahtası ve sınıflandırılmış listeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Aynı şekilde, şirketinizdeki bir pozisyonu doldurmak için birçok çevrimiçi kaynağa geçebilirsiniz. Çıkarılan veriler, doğru adayları, özellikle de yarınki varlıklarınız olabilecek kolejler ve üniversiteler öğrencilerini bulmanıza yardımcı olacaktır.

5. Satmak İstiyorum:

Emlakçı olarak, güçlü mülk listeleri oluşturmak için mahalle, şehir ve görüntülerden kolayca veri toplayabilirsiniz . Ayrıca satılık ev ve arama ev reklamlarını ve ilanlarını inceleyebilir, potansiyel alıcılarla ve kiracılardan en iyi hizmeti size sunabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport