Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: NeoDownloader'ın İnanılmaz Özellikleri - Yüksek Kaliteli Görüntü Sıyırıcı

NeoDownloader, bir sitenin parametrelerini tanımlamak ve herhangi bir web sitesinden veya blogdan toplu dosyalar indirmek için hızlı, kullanışlı ve kolay bir çözümdür. Bu araç yüzlerce ila binlerce fotoğraf, resim, yüksek kaliteli video, duvar kağıdı, mp3 dosyası veya başka herhangi bir dosyayı otomatik olarak indirip görmemize yardımcı olmayı hedeflemektedir.

URL'yi veya bağlantıyı belirtmeniz ve neyi yapmak istediğinizi seçmeniz yeterlidir. NeoDownloader, farklı web sayfalarından görüntüler ve videolar halinde veri indirmenize yardımcı olur ve sorunsuz tek bir veya birden fazla resim galerisini indirmenizi kolaylaştırır. Bu tam otomatik program, web üzerinden bir web sitesinin tamamını indirmek için bile yardımcı olur. Yapmanız gereken, bağlantıyı bir tarayıcıdan NeoDownloader'ın kayan sepetine sürükleyip bırakmaktır. Bunu yaparak, sadece birkaç fare tıklaması ile herhangi bir siteden favori fotoğraflarınızı indirebilirsiniz.

İnternetteki en iyi yerleşik görüntü görüntüleyicilerinden ve medya oynatıcılarından biridir. NeoDownloader saniye içinde indirdiğiniz herhangi bir dosyayı görüntülemenizi sağlar ve hatta slayt gösterileri şeklinde görüntüler.

Şaşırtıcı bir şekilde, NeoDownloader, çok sayıda duvar kağıdı, güzel modellerin ve ünlülerin en seçkin resimleri, popüler fotoğrafçıların ve sanatçıların eseri, komik görüntüler ve animasyonlu GIF'ler gibi hazır-indirilebilir projelerin dev bir çevrimiçi veritabanına dağıtılır. Bu resim kazıma ve indirme programı, en sevdiğim resimleri, şarkıları ve sesli video dosyalarını indirmenizi kolaylaştırıyor.

NeoDownloader Özellikleri:

1. NeoDownloader'ın kullanımı kolaydır:

NeoDownloader'ın kullanımı kolaydır ve kullanıcı dostu bir arayüz ile gelir söz etmek güvenlidir. Bu aracı kullanarak, pop-up reklamlar ve afişler hakkında endişelenmeniz gerekmez.

2. Her türlü grafik dosyasını indirin:

NeoDownloader'ın en iyi ve en önemli özelliklerinden biri, seçtiğiniz müzikleri, videoları, resimleri veya herhangi bir dosyayı saniyeler içinde indirebilmenizdir ..Artı nokta NeoDownloader'ın çabucak çalışması ve kaliteden asla ödün vermemesi. 

3. URL aralıklarını ve URL listelerini indirin:

NeoDownloader'ı ayıran özellik, URL aralıklarını ve URL listelerini anında indirme kabiliyetidir. URL'lerin sayısını belirtmeniz ve NeoDownloader'ın çalışmalarına izin vermeniz yeterlidir.

4. NeoDownloader herhangi bir web sitesinden indirilmesine yardımcı olur:

NeoDownloader, bir web sitesinin şifre korumalı olmasına rağmen favori fotoğraflarınızı, ses ve video dosyalarınızı indirmenizi ve kaydetmeyi kolaylaştıracaktır.

5. Gelişmiş filtreler:

NeoDownloader gelişmiş filtreleme seçeneği, sevdiğiniz verileri indirmenizi sağlar ve sabit diskinizde istenmeyen içeriği indirmeyi önler.

6. Çoklu bağlantılar:

NeoDownloader yirmi aynı anda bağlantıya izin verir.

7. Slayt gösterisi özellikleri:

NeoDownloader dahili bir resim görüntüleyici ile birlikte gelir ve inanılmaz slayt gösterisi özelliklerine sahiptir. Dahası, ses / video oynatıcısı programcı olmayan ve serbest çalışanların bir tercihi yapıyor.

8. Farklı arşivleri destekler:

NeoDownloader hem RAR hem de Zip arşivlerini destekleyen çok az araçtan biridir. Bu, grafik dosyalarınızı veya başka bir veri türünü bu formatların her ikisine de kaydedebileceğiniz anlamına gelir. NeoDownloader Lite PNG ve JPG dosyalarını destekleyen ücretsiz bir toplu görüntü indirme aracıdır. NeoDownloader Lite:

NeoDownloader Lite, PNG ve JPG dosyalarını destekleyen ücretsiz bir toplu görüntü indirme aracıdır. Bu aracı kullanarak, internette bir seri numarası, kayıt kodu veya anahtar üreticisi aramak zorunda değilsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport