Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Web Kazımanın Neyi Açıkladığını Belirtti

Web kazıma, farklı web sitelerinden büyük miktarda veri çıkarma işlemidir  web sitesi kazıyıcı  adlı bir araç kullanarak. Ayıklanan veriler, belirlenmiş bir klasöre veya başka herhangi bir yere kaydedilebilir. Ayrıca, tablo veya elektronik tablo biçiminde bir veritabanına kaydedilebilir.

Çoğu web sitesinin içeriği yalnızca bir web tarayıcısı kullanılarak görüntülenebilir. Kişisel kullanımınız için bir kopyasını kaydedemezsiniz. Tek seçeneğiniz, içeriği manuel olarak kopyalayıp başka yere yapıştırmaktır. Sıkıcı ve sinir bozucu olmaktan başka, zaman alıcıdır. 200 sayfalı bir web sitesinin tüm içeriğini kopyalamanız gerektiğini düşünün. Çok zaman alacak!

Bununla birlikte, web kazıma işlemi bu işlemi otomatik hale getirecek yöntemdir. Elle kopyalama yerine, web kazıma yazılımı veya web sitesi kazıyıcı çok kısa sürede işi yapacaktır. Bu size acı, çabalar ve zaman kazandıracaktır.

Yazılım, farklı unsurları sıyırma kabiliyetine sahiptir. Farklı web sitelerinin birden fazla web sayfasından gelen veriler. Şu anda, iki temel web sitesi kazıyıcı türü vardır: Belirli bir amaçla veya web siteleri için özel olarak oluşturulmuş olanlar var.Öte yandan, çalışmak üzere yapılandırılabilecek genel sıyırıcılar var. Herhangi bir web sitesi ile hangisini tercih ederseniz seçin, yerel bilgisayarda bazı verileri ayıklamak ve kaydetmek için tek bir düğmeyi tıklatmanız yeterlidir.

Özel olarak üretilen yazılımın maliyetinin oldukça yüksek olması nedeniyle, bir çok insan genel web sürtünme yazılımını tercih ediyor ancak bunun dezavantajları var, özellikle teknik olmayan bir kullanıcı için kurulum ve kullanımı çok zor ve öğrenmek zordur.

WebHarvy'nin kullanışlı olduğu yer budur. en genel web sitesi kazıyıcıları kullanırken ortaya çıkar. Bu araç, sezgisel, noktalı ve tıklama arayüzü sunar. WebHarvy ile, herhangi bir web sitesinden veri çıkarma birkaç dakika meselesidir.

Araç, veri çıkarma gereksinimleriniz için ne kadar kolay kurulabileceğini ve kullanılacağını gösteren bir video klibi ile birlikte gelir. Videoyu izledikten sonra, puan ve tıklama arayüzünün ne kadar basit olduğunu öğreneceksiniz. Gerçekten bu aracı savunan şey, yapılandırmak için herhangi bir kodlama gerektirmeyen gerçeğidir. Farenizin birkaç tıklaması ile herhangi bir web sitesindeki verileri sıyırmak üzere yapılandırılabilir. Çöplenecek veriyi seçmek için, yalnızca farenizi veri öğelerine yönlendirmeniz yeterlidir. Değerlendirmek için değerlendirme sürümünü deneyebilir ve ayrıca video gösterimini izleyebilirsiniz.

WebHarvy'yi denemenizin nedenleri:

  • Genel bir veri kazıyıcı olmak, özel yerleşik kazıyıcılardan daha ucuzdur
  • Kurulum ve kullanım için herhangi bir kod gerektirmez 
  • Teknik olmayan bir kullanıcı için bile kullanımı çok kolaydır
  • Değerlendirme bir sürümü ve bir video demosu ile birlikte gelir

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport