Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana ipucu ve püf noktaları olan Amazon anahtar sözcüklerini anlamama yardım eder misiniz?

Her şeyden önce, Amazon anahtar kelimeleri ile ilgili bazı temel tanımlar ve temel kavramlarla başlayalım, ardından ipucu listeleri ve bir liste uzmanının bazı pratik önerileri izleyelim. Peki, bir anahtar kelimeyi özellikle online damla nakliye işi ve e-ticaret ticaretinin modern konsepti açısından ölçekli araştırmalar yapan nedir? Amazon ürün listeleme optimizasyonu ve görevi tamamlamak için ihtiyaç duyulan anahtar kelime araştırması, yaygın olarak, ürün aramayı yapan canlı alışveriş yapanların kullandığı alakalı anahtar kelimeler ve uzun kuyruklu cümleler toplamayı amaçlayan kapsamlı bir araştırma ve denetim süreci olarak ifade edilir (örneğin, tarafından ürün adı, marka, başlık veya öğe kategorisi).

Fakat belirli bir ürünle ilgili tüm bu arama kelimelerinin ve cümlelerinin tek bir yerde bulunması mümkün müdür? Zaten tahmin etmişsinizdir hayır, öyle değil. Ve Web'de mevcut bir sürü anahtar kelime araştırma araçları olmasına rağmen, araştırma ve listeleme optimizasyonu sürecinde harcanacak çok fazla zaman kalmadığı anlamına geliyor. İşte Amazon anahtar kelimeleri ve listeleme ipuçları hakkında bazı pratik öneriler yürürlüğe girdiğinde. Aşağıda size nihayet her şeyi netleştirmek için kısa bir kılavuz göstereceğim. Amazon ve Anahtar Kelimeler.


İşte Amazon anahtar kelimeleri için denenmiş ve gerçek optimizasyon şemaları ve bununla ilgili yardımcı ipuçları. Derin anahtar kelime araştırma stratejisini (rekabetçi bir bakış açısı ve potansiyel ürün satış fırsatları ile) geçirecek kadar kalıcılığınız varsa, kesinlikle aradığınızı bulacaksınız. Demek istediğim, çok sayıda belirli kelime ve alakalı arama ifadesi var - sadece sizi daha iyi indeksleme, daha üst sıralarda ilerleme ve daha fazla dönüşüm için kullanılmak için bekliyor. Her şey oldukça basittir - ürününüz gerçek müşterilerin beklentilerini karşılarsa, daha potansiyel müşterilerin alıcılara dönüştürülmesi olasılığı artar.

Birinci Adım: Doğru Araçla Başlayın

Tabii ki, doğru Amazon anahtar kelimelerini veya herhangi bir hızlı ve tam ölçülebilir sonucu garanti etmek için herhangi bir ipucu vermek için mükemmel bir araç yoktur..Bununla birlikte, temel bilgilerden başlayarak ve Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'ya göz atmanın muhtemelen, mevcut arama hacimlerini görüp, herkesin ihtiyaç duyduğu şeyleri bulmak için Google'daki insanlar tarafından kullanılan popüler popüler anahtar kelimelerin ve arama cümlelerinin ana kontrol listesini hazırlamanın en iyi kickstart çözümü olması muhtemeldir dünyada. Bunu yaparken, bir sonraki adımınız her şeyi birlikte toplayıp yalnızca girişinize yardımcı olacak anahtar kelimeleri tutmaktır.

İkinci Adım: Gerçek Alışveriş Arama Eğilimlerine Göz Atın

Şu anda mevcut olan diğer tüm belirli e-ticaret araştırma ve izleme araçları arasında, hem Amazon hem de diğer kalabalık pazarda sıklıkla karşılaştırılabilir ürün listelemeleri barındıran ve gelişmiş optimizasyon çözümleri (eBay, Alibaba, Walmart gibi diğer popüler popüler alışveriş platformları) kullanan gerçek arama eğilimlerini saptamak için çevrimiçi yardımcıları takip ederek, vb.). Bu yüzden, nihayet Amazon anahtar kelimeleri için niş ve ürün kategorisi fırsatlarını araştırmaya başlama zamanı geldi ve özel olarak sizin için özel olarak tasarlanmış değerli önerileri içeren ipuçları edinin. Bu tam yağlı izleme ve analiz araçlarından birinde deneyin: KeywordInspector, Kapsam, Tüccar Kelimeleri ve Bilimsel Satıcı. Bunların hepsi, canlı alışveriş arayanlarından çekilen ya da doğrudan satan önde gelen tüccardan doğrudan çekilen, Amazon anahtar kelimelerinin, pratik ipuçlarının ve akıllı gerçek zamanlı önerilerin tam bir resmini vermek için tasarlanmış, kanıtlanmış çevrimiçi çerçeveler veya yazılım araçlarıdır. kategori.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport