Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Orada satan herkes tarafından bilinmesi Amazon anahtar kelimelerinin başlıca özellikleri nelerdir?

Basitçe söylemek gerekirse, Amazon anahtar kelimelerinin kendileri genellikle dolaşan kullanıcılar tarafından Google'ın arama çubuğuna sokulan arama istekleriyle aynı tür. Sonuç olarak, belirli bir arama sorgusu girdikten sonra tek tek sayfaları veya eşleşen giriş sonuçlarını göreceklerdir. Doğru anahtar kelime araştırmasının önemi, webmasterların ve çevrimiçi girişimcilerin çoğunun bildiği gibi, en azından e-ticaret tabanlı damla nakliye mağazaları veya niş site üreticileri tarafından da bilinmektedir. Muhtemelen tüm nitelikli SEO'ların bunu zaten kabul etmiş olduğunu söylememek - arama için optimize edilmeye gelince içerik her zaman kraldır. Doğru satın alma odaklı kullanımı ile birlikte anahtar kelimeleri doğru seçmek, istisnalar hariç olmak üzere muhtemelen her modern çevrimiçi projenin başarısını sağlayan şeydir. Bu yüzden, Amazon anahtar kelimeleri söz konusu olduğunda, kalan derin işlerin% 80'inin küresel çaba içinde hakim olduğunu ve% 20 civarında kalan bir işte kaldıklarını söyleyen satıcılarla aynı fikirdeyim.

En Belirli ve Kıymetli Amazon Anahtar Kelimeler

Genel olarak ele alındığında, altın anahtar kelimeler, her başarılı e-ticaretin cephaneliğinde bulunan en değerli varlıkların arasında olması amaçlanmıştır satıcı. Tabii ki, bu çevrimiçi girişimcilerin, bir zamanlar ve herkese tanıyacak kadar akıllı oldukları göz önüne alındığında - altın anahtar kelimeler, daha yüksek dönüşümleri yönlendiren şeydir. Sonuçta, bu anahtar kelimelerin sonuçta para kazanması beklenmektedir. İşte dört önemli özelliği hakkında bilmeniz gerekenler.

Amazon Altın Ana Anahtar Kelimeler Dört Ana Özellikleri

Başka bir deyişle, altın anahtar kelimeler, ürün listelemelerinize arama trafiğinin yeterli hacmini emredebileceklerdir. Bununla birlikte, böyle talep edilen kelimelerin makul derecede kabul edilebilir bir rekabet düzeyi olduğuna dikkat edin - sadece onları kolaylıkla derecelendirmenizi mümkün kılmak için. Öte yandan, her altın anahtar kelime güçlü bir ticaret yapısına sahip olmalı; böylece gelişmemiş müşterilerin çoğunun, gerçek alıcılar olmak için yolculuklarının sonunda para harcaması sağlanmalıdır.

  •  Arama Hacmi  - bu eski güzel Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yla bulunabilir. Bu araç muhtemelen Amazon anahtar kelimelerini mümkün olan en iyi şekilde araştırmaya başlamak için nihai basit bir seçenektir.
  •  Rekabet Analizi  - kısmen elle ele alınırken, rakipleriniz Long Tail Pro, Merchant Keywords veya Jungle Scout gibi yazılım araçlarının belirli çevrimiçi çerçeveleri ile kontrol edilebilir. Hepsi görev için size yardımcı olacak kadar iyi. Yani, hangisini önce denemek yalnızca size kalmıştır.
  •  Arama Niyeti  - düşük arama hacmi anahtar kelimelerinin bazen çok daha fazla ağırlık taşıyabileceği ve dolayısıyla kesinlikle daha yüksek arama hacimlerine sahip diğer Amazon anahtar kelimelerinin kârlılığı açısından potansiyel olarak daha güçlü olabileceği anlamına geliyor.
  •  Satışa hazır koşullar  - genellikle, satın alma kararındaki son karara varan potansiyel müşteriler tarafından kullanılır. Örneğin, seçili bir öğeyi sepete bırakmadan önce, çoğumuz bazen bir kez daha kontrol ediyoruz, bu sefer önceki arama isteğini "en iyi", "en beğenilen", "en iyi" ve "en iyi" kalite "," nereden satın alabilirim "," en iyi anlaşma "vb.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport