Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon için gerçekten niş anahtar kelimeleri seçmek nasıl?

Mesele bir sürü iyi Amazon nişleri var - hepsi de tam çevremizde. Ancak burada gerçek karlar elde etmek isterseniz, Amazon için yalnızca en iyi kazanan niş anahtar kelimeleri tespit etmek için gereken hassas hedeflenmiş bir niş doğrulamasına uygun olarak ayrıntılı bir anahtar kelime araştırması yürütmeniz gerekecek. Bu yüzden muhtemelen orada görülen en değerli ve nadir bulunan altın nuggets'ı nasıl bulacağınızı bilmelisiniz. Yüksek performanslı niş anahtar kelimelerinizin potansiyel olarak potansiyel olarak kazanan anahtar kelimeler olduğundan emin olmak için, özellikle de tamamen karlı olanlar olarak makul olarak tanımlanabilecek e-ticaret nişlerine ve ürün kategorilerine odaklanmanız gerektiğini unutmayın. Unutmayın, Amazon'daki önde gelen ve gerçekten başarılı düşürme nakliye şirketleri arasında kendinizi görmenizi sağlayan, tamamen umut verici bir perakende yolculuğu için doğru başlangıç noktasına sahip olmak çok önemlidir.

Amazon Karlı Niş Anahtar Kelimeler Neyin Makes Nasıldır?

Bu sadece zekâsızlıktır, ancak muhtemelen parayı getiren herhangi bir şey karlı sayılabilir, değil mi? Amazon açısından bakıldığında, açık ve çok basit tanımı yalnızca tek bir koşulla güncellenmelidir - Amazon'da gerçekten karlı bir alan bulmak, aslanın orada beklediğiniz toplam kâr payını en kısa sürede getirmesini bekler demektir mümkün.

Olası hedef niş gerçekten o kadar karlı mı?

Amazon için en iyi niş anahtar kelimelerini keşfetmeye devam edebilmeniz için zaten doğru yerde olduğunuzu nasıl anlarsınız? Aslında, bulgularınız yalnızca örneğin ikna edici arama hacimlerine ve ayrıca bin doların üzerinde oldukça zengin ürün tekliflerine dayandığı zaman, bu nişin görünüşte kârlı olduğunu söyleyemezsiniz. Bu asla olmayacak çünkü zaman ve çaba harcamak istemiyorsanız, en azından bu noktaların çoğunu (hepsi olmasa da) iyi bir şekilde bağlamanız gerekecek. Bu kadar. Yani, Amazon için uygun niş anahtar kelimeleri ararken, bullet  puanlarının şu listesine bakmak daha iyi olacaktır.  Amazon için niş anahtar kelimelere fayda sağlayan yerini bulmanın en yüksek şansını elde edin, bunu yaptığınızdan emin olun doğru yerde.

İdeal olarak, niş toplam performans aşağıdaki faktörleri bir araya getirmelidir:

  • Oldukça yüksek arama hacmi.
  • Artırılmış arama hacminde sürekli yükselme eğilimi gelişiyor.
  • Google rekabetinin az ya da çok yetersiz seviyesi.
  • Ürün çok miktarda mevcuttur.
  • Orada sunulan her öğe için çok sayıda müşteri yorumu bulunmaktadır.
  • Sonuç olarak, yeterince yüksek fiyat etiketleri daha çok tercih edilmelidir.
  • Sıkı bakım gerektirmeden veya uzun süre dayanan ürün ömrü gerekli.
  • Bir sonraki hareketiniz için yeterli boş alan sağlayan alıcı anahtar kelimeleri.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport