Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon sıralama denetleyicileri optimizasyon kampanyanıza nasıl katkıda bulunur?

Amazon, her bir satıcı, para toplamak ve markasını tanıtmak için başarılı ve sürekli büyüyen bir ticaret platformudur. Onlara önemli bir kâr ve düzenli müşteri kazandıran e-ticaret işi için çok sayıda fayda sağlar. Herkes işlerini biraz zaman ve çaba gerektirdiği için Amazon'da geliştirebilir. Bununla birlikte, potansiyel müşterileriniz ürünlerinizi bulamadığı için Amazon'da mevcut olma nedeniniz nedir? Amazon çok rekabetçi bir platform olduğundan, giriş optimizasyonunuz kapsamında çok çalışmanız ve kazanmış bir pazarlama kampanyası geliştirmeniz gerekir. Optimizasyon ve pazarlama kampanyalarınızın başarısını izlemek için, ürün rütbesi konumlarınızı sürekli kontrol etmeniz gerekir. Beşten fazla ürün satarsanız, tüm pozisyonlarını manuel olarak izlemek zor olacaktır. İşte bu makalede, önemli ölçüde Amazon optimizasyon çabalarınıza katkıda bulunabilecek etkili Amazon sıralama denetleyicisini tartışacağız. Ama önce neden Amazon'da ürün sıralamasını takip etmenin bu kadar önemli olduğunu düşünelim.

Neden ürün rütbenizi Amazon'da izlemek istersiniz?

Hedeflenen anahtar kelimelerinizin neler olduğunu ve ürünlerinizin Amazon arama sonuçları sayfasında nasıl performans gösterdiğini belirlediğinizde, giriş optimizasyonunuzu iyileştirebilir ve mevcut hataları düzeltebilirsiniz. Bölünmüş testleri gerçekleştirmeli ve anahtar kelime araştırmacılarına, girişinize en alakalı ve hedefli arama terimlerini bulmalısınız. Belirli ve uzun kuyruklu arama terimleri, diğerlerinden daha naziktir ve küçük ya da yeni kurulmuş işletmeler için sıralamayı güçlendirici olarak kullanılabilir. Bununla birlikte, geniş arama terimlerinin, daha az rekabetçi arama terimlerinden daha fazla trafik çektiğini belirtmek gerekir.

Sizi günlük, haftalık veya aylık olarak derecelendirmek mantıklı. Düzenli araştırmalar yapmak için Splitly veya AMZInsight gibi bazı otomatik çevrimiçi yazılımlara ihtiyacınız olacaktır. Bu Amazon sıralamaları izleme araçları, sizin için özel etiket ürünleriniz için arka planda sizin için analitik ve araştırma hizmetleri yapabilirsiniz.

Bazı çevrimiçi tüccarlar sıralamadaki istatistiklerde dalgalanma gördüklerinde sinirli oluyorlar. Ancak, endişelenmek için bir sebep yok. Kısa süre önce piyasaya sürülen ürünler için yaygındır. Üstelik, varyasyon pazar niş rekabet seviyenize, ürünün popülerliğine, yılın mevsimine ve diğer faktörlere bağlı olabilir. Neyse ki, mesleki sıralama yazılımını kullanarak, zamanla ürünleriniz için ortalama sıralamanın ne olduğu konusunda bir fikir edineceksiniz. Online sıralama yazılımından edinebileceğiniz en önemli avantaj, ürünlerinizin sıralamada ne kadar yükseldiğini ve istikrarlıysa çalışmayı zor tuttuğunu kutlayabilmenizdir. Ayrıca, rütbeniz düşerse reaktif olabilirsiniz.

Bu nedenle, anahtar kelime sıralamanızı otomatik hale getirmek önemlidir, böylece optimizasyon kampanyanızın güçlü ve zayıf noktalarını belirleyebilir ve bunun yanında ne kadar iyi sıraladığınızı belirleyebilirsiniz bunlar veya bu arama terimleri.

Ancak ürünlerinizin sıralamasında, düzenli olarak izlemeniz gereken tek anlamlı metrik değil, satış hızı, trafik ve oturumlar, incelemeler ve daha fazlası gibi başka önemli şeyler de vardır. Yukarıdaki bahsedilen Amazon'u kullanarak elde edebileceğiniz tüm bu metrikler araçları araştırdı. Müreffeh bir çevrimiçi tüccar olarak, Amazon SERP'de ürününüzü nasıl etkileyebilecek tüm sıralama ölçümlerinin genel bir görünümünü tutmanız gerekir.

Kullandığım çevrimiçi araştırma araçları bana düzenli raporlar verdi. Mevcut sıralamanızın durumunu gösteren ve önceki ve mevcut pozisyonları karşılaştırabildiğinizde çok kullanışlı olursunuz.

Yani, Amazon sıralaması ekipleri zamanınızı önemli ölçüde tasarruf ettirebilir ve size Amazon'da iyi çalışmanız gereken en alakalı ve doğru sıralamadaki verileri sağlayabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport