Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da doğru niş seçip oradaki en çok aranan anahtar kelimeleri nasıl tespit edebilirim?

Her şeyden önce, en çok aranan anahtar kelimeleri Amazon'da, örneğin Google Spreadsheets'i kullanarak oluşturulan basit bir tabloyla bulma yolunu seçmenizi öneririm. Önemli olan, potansiyel olarak en yüksek kâr marjını ödüllendirmeye paralel olarak an için en çok neyin ne olduğunu bulmanız gerektiğidir. Ve birbirlerine karşı en azından umut vadeden birkaç seçenek koyarsanız iyi olur. Bu şekilde, en çok aranan anahtar kelimeleri ve sektörle alakalı diğer en popüler ifadelerin ana hatlarıyla özetlenerek, algılama sonrasında zayıf noktalarını hızla ayırt etmek ve her bir niş tarafından gerçekleştirilen en güçlü tarafları net bir şekilde şekillendirmek daha kolay olacaktır. Ürün Kategorisi.

Ana kontrol listesini oluşturduktan sonra, Amazon'da en çok aranan niş anahtar kelimelerinizle ilgili olası tüm kombinasyonları bir araya getirme zamanı geldi. Ve gözlemeyeceğiniz her öğenin temel parametrelerini ve genel web istatistiklerini kapsamak gerekir. Ana kontrol listenizi Google Spreadsheet'te doldurmanın en iyi tavsiye edilen yolu şudur: Aşağıdakiler her şeye dikkat edin:

 1. Niş  - ile başlamak için soruşturma. Mevcut açık sütunların kalan adaylarla dolu olmasını sağlamak için açıkça kötü olan her varyasyonu filtrelemeye devam edin; Amazon'da, kategoriyle alakalı en çok aranan anahtar kelimelerle doğru niş için nihai seçiminiz olmasını bekleyebilirsiniz.

 2. Ortalama Arama Hacmi  - burada, ortalama olarak alınan her göreli arama hacmini yazmanız önerilir. Varsayılan olarak, bu ortalama değerler KWFinder aracı ile gösterilecektir. 

3. Arama Hacmi Ortak Aralığı - Bu sütun, arama hacminin ana eğilimlerini ve aktif dalgalanmalarla ilgili genel davranış kalıplarını (en düşük formdan en yüksek hıza) göstermek içindir değiştirme). İpucu: Verilerin bu bölümünü aynı anda aylık dönemlere bölün. 

4. Anahtar Kelime Rekabetçiliği - tam olarak belirli bir anahtar kelime değerlendirmesini koymak üzere tasarlandığınız yerdir ve rekabetçi ve frekans bileşenlerini diğerlerinin çoğuna karşı gösterirsiniz

niş içinde arama yapılan anahtar kelimeler. KWFinder kullanıyorsanız, biraz farklı rekabet gücü ölçümleriyle destekleneceksiniz. Bir nedenle SEO Rekabet Rütbesi derler.

 5. Yüksek DA  - KWFinder aracını veya SERPchecker'i kullanarak, en çok 10 Google'ın arama sonuçlarında gösterilen sitelerin veya web sayfalarının kaçını Domain Authority skoru 40 puanın üstünde belirlediğini belirtin.

 6. Yüksek PA, CF, TF  - neredeyse açıklayıcıdır ve önceki sütuna çok benzer, sonraki üç bölüm de benzer sayfa / sayfa sayısını yüksek Sayfa Otoritesi (PA), Atama Akışı (CF) ve Güven Akışı (TF).

 7. Minimum Kazanç Potansiyeli  - son ve görünüşte en önemli sütun, dikkate alınması gereken en iyi tavsiye edilen Amazon nişleriyle en çok aranan anahtar kelimeler üzerindeki ana farklılıkları ve nihai bulgularınızı vurgulamak amacıyla verilmiştir. Bu hesaplama için (evet, kesinlikle zor görünüyor olabilir) AmaProfits dot com veya başka benzer çevrimiçi servis kullanmanızı öneririm - işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport