Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hangi anahtar kelimeleri ve arama terimlerini Amazon listemize en iyi şekilde trafiğe sürüklemek mümkün olur?

Anahtar kelime araştırmasının Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) temel bileşenleri arasında olduğunu söylemeye gerek yok. Basitçe söylemek gerekirse, web sitenizin veya blog'unuzun dünyadaki çevrimiçi sektör devi tarafından sağlanan orijinal Google aramasındaki önemini ve pozlamasını iyileştirmenin başka yolu yoktur. Burada sadece doğru anahtar kelimelerin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Ancak, modern e-ticaret dünyasında ve son derece rekabetçi bir damla nakliye işinde, biraz farklı bir hikaye.

Bu, her niş site yapıcısı veya herhangi bir popüler ticaret platformu (Amazon'daki çevrimiçi pazar gibi) için ihmal edilmemeli geleneksel anahtar kelime araştırma özelliğine sahip olduğu anlamına gelir. Aynı Amazon listesine trafik çekmek için ihtiyaç duyduğunuz durum gibidir. Muhtemelen tek yol, en çok satan anahtar kelimelerin mükemmel bir şekilde hazırlanmış ana listesini şekillendirmektir; böylece arama optimizasyonunun müşteri merkezli bir şemasında kullanabilirsiniz.

Bu nedenle doğru alışveriş amacına odaklı derinlemesine bir anahtar kelime araştırması yapmak, muhtemelen Amazon ürün listelemize organik trafiği başarıyla sürmenin pratik yaklaşımıymış. Başka bir deyişle, ihtiyacınız olan tek şey, satın alma niyetlerini ve insanların satın alma taahhüdünü vermeden önce ortak alışveriş kararlarını belirleyen diğer genel hislerin geri kalanını karşılamak için ağırlıklı olarak rekabet ve davranış analizi üzerine daha güçlü bir odaklanma yapmaktır. Genellikle en değerli anahtar kelimeler tarafından taşınan ve yalnızca dönüştürmek değil aynı zamanda gerçek para kazanmak için tasarlanmış birincil özellikler de vardır.

İşte, "altın anahtar kelimeler" inizi yapan şey, yani Amazon ürün listelemize trafik başarıyla geçme yeteneğidir. Sonuçta, mükemmel şekilde ayarlanmış bir iş modelinden yararlanmak için, insanların cüzdanlarını açmaya ve körü körüne harcamalarına - istenilen ürünü elde etmek için ne kadar para gerekiyorsa ayarlanmalı ve hazırlanmalıdır. - diğer bir deyişle, "altın" anahtar kelimeler.

En Başarılı Ticari Anahtar Kelimelerin Üç Ana Özellikleri

Yeterli Arama Hacmi - başka bir deyişle "altın" anahtar kelimeler ve en iyi performans gösteren belirli arama terimlerinin geri kalanı, Amazon ürün listelemize veya ticari bir bileşene sahip diğer herhangi bir niş web sitesine trafik sağlamaya çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
Sıralaması Kolay - bunlar az çok kabul edilebilir bir rekabet seviyesine sahip olmaları beklenir ve aynı zamanda her verilen anahtar kelimenin günümüzde iyi talep görüldüğünü ve çoğunlukla aktif alışveriş yapanların kararlarını aslanın payıyla kullandıklarını gösterdikleri anlamına gelir. Özellikle internette bir satın alma.
Güçlü Arama Ağı - en iyi anahtar kelime çözümlerinizin çok yüksek bir ticari derece taşıdığını ve dolayısıyla insanların para harcamak için daha kolay olmasını gerektirdiğini varsayar - kelimenin tam anlamıyla bir kez bu anahtar kelimeye ilk bakışta sahip olduklarını, liste başlığı.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport