Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listeleme optimizasyonu için güvenilir bir anahtar kelime aracıyla bana yardımcı olabilir misiniz?

E-ticaret SEO için optimize edilmiş iyi bir ürün sayfasına sahip olmak ve Amazon için özel olarak tasarlanmış bir anahtar kelime aracıyla cilalanmış olmak, burada satışa sunulan eşyaları arayan alışveriş yapan kişilerin daha fazla ilgisini çekebileceğiniz anlamına geliyor. İdeal olarak, hala geliştirilmemiş müşterilerin aslan payını gerçek alıcılarla sizinle alışveriş yapmaya dönüştürmek. Ve ana hedef anahtar kelimeleri mükemmel bir şekilde yerleştirerek doğru yere koymanız size yardımcı olacaktır. Tabii ki, damla nakliye mağazanızı nihai başarısına götürecek niş bir araştırma yok, en azından tek başına. Ve ne kadar hassas hedeflenmiş olursa olsun, muhtemelen olabilir. Yani, Amazon'da gerçekten başarılı bir satıcı olmak için sürekli olarak izlenmesi, ayarlanması ve tekrar tekrar düşünülmesi gereken diğer önemli şeylerin var.

Diğer geleneksel tuğla-harç piyasasında olduğu gibi bu çevrimiçi e-ticaret platformu, rekabetçi fiyatlandırma ile her bir satıcının otoritesinin yanı sıra güvenilirlik. Bununla birlikte, Amazon için iyi bir anahtar kelime aracını kullanan düzgün bir şekilde ele alınan derinlemesine niş araştırmayla, işleri daha kolay hale getirebilirsiniz. Sonuçta, muhtemelen, satışa hazır öğelerden bazılarına ihtiyaç duyduklarında düzenli olarak sizi ziyaret eden canlı kullanıcı akışını ayarlamak için pratik olarak kanıtlanmış tek yol budur. Aşağıda, Amazon için kendi özellikli anahtar kelime aracını seçmek için kullanabileceğiniz birkaç iyi seçenek ve ürün listelemenizin üst kısmında görüntülenen ürün listelemesiyle kalabalık bir pazar yer almaktadır.

Anahtar Kelime Aracı Dominator

Bugün için en çok tavsiye edilen ilk çevrimiçi yardımcı Kelime Aracı Dominator. En güçlü tarafları arasında, Amazon'daki canlı alışverişçiler tarafından kullanılan tüm alakalı anahtar kelimelerin ve uzun kuyruk arama ifadelerinin büyük bir resmi verebilecek benzersiz bir gelen anahtar kelime önerisi hizmeti var. Bu şekilde, her zaman proaktif davranabilir, şimdiye kadar popülerlik kazanan ve zamanla daha şık hale gelmesi beklenen önerilen arama terimlerine başvurmaya hazır kalmaya devam edersiniz. Açık erişimde temel bir sürüm mevcut olduğundan, günlük olarak üç özelleştirilmiş anahtar kelime sorgusu çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, bu yazılım aracının bir ömür boyu tam yağlı versiyonunun tadını çıkarmak için anında 16 doları ödeyebilirsiniz. Bu, tüm negatif anahtar kelimeleri veya potansiyel olarak berbat uzun kuyruk arama ortadan kaldırma söz konusu olduğunda, özellikle kullanışlı Amazon için bir başka iyi bir anahtar kelime aracıdır.

Bilimsel Satıcı

Cümleler - hemen hemen hiçbir zaman. Bilimsel Satıcı, öğe veya ürün kategoriniz için özel olarak yapılmış, değerli bir rekabet anlayışı ve pratik anahtar kelime önerileri ile Amazon'daki ürün listelemenizi desteklemek için ücretsiz bir çevrimiçi araçtır. Ancak Scientific Seller'dan en iyi şekilde yararlanmak için Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'nın eşlik etmesini öneririm. Bu şekilde, yanlış yüzeye çıkmış gibi görünen anahtar kelimeler veya uzun kuyruk arama ifadeleriyle ilişkili hiçbir sayısal değer gibi herhangi bir sakıncayı önleyeceksiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport