Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: E-Ticaret Web Siteleri'nden Veri Almak İçin DIY Paletli ya da Kazıyıcılar

E-ticaretten veri almak için çeşitli teknikler ve yöntemler geliştirildi web siteleri, çevrimiçi mağazalar, sosyal medya web siteleri veya benzeri diğer portallar. Bazen, Amazon ve eBay gibi bir e-ticaret sitesinden elle veri edinebilirsiniz, ancak bu veriler hatalı olabilir ve düzenlenmemiş olabilir. Dolayısıyla, verileri çıkarmak, kalitesini izlemek ve korumak için DIY tarayıcılarını veya sıyırıcıları her zaman kullanmanız gerekir.

Tabula:

Tabula en güçlü ve seçkin DIY kazıyıcılardan biridir. PDF dosyalarınızı kazıyabilir ve e-ticaret web siteleri için yararlıdır. Verileri vurgulamanız ve Tabula'nın sizin için kazımamasına izin vermeniz yeterlidir. İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre doğru verileri vermeyi taahhüt eder. Kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra Tabula hem Amazon hem de eBay'den herhangi bir sorun yaşamadan veri ayıklayacak.

OpenRefine:

Sadece bir web tarayıcısı değil aynı zamanda kapsamlı ve kullanışlı bir veri çıkarma programıdır. Bu DIY aracı, verileri organize ve iyi bilgili bir biçimde toplamamanızı sağlar. OpenRefine, üst düzey veri çıkarma olanakları sunacağı için kalitesiyle ilgili endişelenmenize gerek yok.

Scraperwiki:

Scraperwiki, tüm önemli e-ticaret sitelerinden veri çıkarmaya yardımcı olan yararlı bir DIY paletli ve sıyırıcıdır.Programcıları ve geliştiricileri çevrimiçi bilgileri kullanmaya ve meşru veri kümesine dönüştürmeye teşvik eder Scraperwiki, Python, PHP ve Ruby gibi herhangi bir programlama dili öğrenmenizi gerektirmez.

Scrape.it:

Scrape.it, basit bir nokta ve değer kullanan başka bir şaşırtıcı DIY aracıdır. işi bitirmek için tıkla seçeneğini belirleyin.Kullanmak için en kolay yolu olduğu Scrape.it'i kullanarak en sevdiğiniz e-ticaret sitelerinden, karmaşık web sayfalarından ve multimedya dosyalarından kolayca veri toplayabilir ve ham verileri otomatik olarak düzeltir Amazon'un işletmeler için verilerini çıkarmak isteyenlere ve işletmeler için mükemmel.AJAX ve JavaScript kullanan modern HTML5 ve Web 2.0 sitelerinden hem resim hem de metin ayıklamanızı sağlar.

Semantik3 :

Çok sayıda DIY tarayıcısı var ve d internette ata sıyırıcılar, ancak Semantics3 nispeten yeni bir program. Kaliteden ödün vermeden farklı Amazon veya eBay ürünleriyle ilgili bilgi edinmek isterseniz, bu aracı kullanmalısınız. İndirme ve kurma çok zaman almaz. Semantics3 yalnızca birkaç ayda popülerlik kazandı ve veritabanının en iyi ve en güvenilirlerinden biri olduğu kabul edildi. Walmart, eBay ve Amazon gibi perakendecilerden resimler, fiyatlar, ürün açıklamaları ve diğer bilgileri kaydeder. Dahası, bu araç kullanıcılara gerçek zamanlı arama yapar ve beklentilerini ortaya çıkarır.

Agenty:

Agenty, e-ticaret ve seyahat web siteleri için en iyi cloud-hosted kazıma uygulamasıdır. Kurulumu kolaydır ve Google Chrome ile entegre edilebilir. EBay ve Amazon gibi web siteleri, bu kapsamlı DIY programını kullanarak birkaç dakika içinde çıkartılabilir. Ürün detaylarını, hisse senedi bilgilerini ve fiyatları öğrenebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport