Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon araştırma araçları, ürün listeleme optimizasyonunuzu nasıl etkiler?

E-ticaret iş haberlerini izleyen tüm çevrimiçi ticaret acenteleri, ürünlerinizi Amazon küresel ticaret platformuna yerleştirmenin ne kadar değerli olduğunu bilir. Amazon, hem satıcılar hem de perakendeciler için fayda sağlıyor. Bu nedenle kendi markalı web siteniz olsun veya olmasın ürünlerinizi Amazon'da sunmak asla çok geç değildir.

Ürününüzü Amazon arama üzerinde görünür kılmak için, kazanan bir pazarlama kampanyası oluşturmanız gerekir. Amazon A9 sıralama algoritmasının Google'da gördüğümüzden tamamen farklı olduğuna dikkat edilmelidir. Amazon, gelir maksimizasyonunda bir vurgu yapar ve daha sonra ürünleri sıralamaya başlar. Bu, her Amazon satıcının, genel işletme gelirini artırma ve markalı bir web sitesinde olduğundan daha fazla potansiyel müşteri çekmek için bir şansı olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, böyle rekabetçi bir e-ticaret ortamında, markanızı iyi bilseniz bile, ürünlerinizi yerleştirmek ve satışları beklemek yeterli değildir. Dolayısıyla, ürünlerinizin hedef kitleniz tarafından görülebilmesini sağlamak için zaman ve çabalarınızı anahtar kelime araştırma ve listeleme optimizasyonuna yatırmanız gerekir. Ayrıca, iş ihtiyaçlarınızı mükemmel şekilde karşılayacak Amazon pazarlama programlarından (Amazon Satıcı Merkezi, Amazon Satıcı Merkezi, Amazon Satıcı Central Express) birini kullanmanız önerilir.

Amazon satıcısı olarak araştırma, izleme ve yönetim hizmetlerini de içeren çok şeyiniz var. Elinizin altında çok miktarda ürününüz varsa hepsini manuel olarak yönetmek oldukça zor olacaktır. Başarıya ulaşmanıza yardımcı olmak için profesyonel izleme yazılımına ihtiyacınız var.

Bu yazıda Amazon'daki sıralamalarını artırmanıza ve daha fazla potansiyel müşteri çekmek için size yardımcı olacak bazı profesyonel araştırma ve analitik araçlar hakkında bilgi edineceğim.

Amazon'daki gelirinizi en üst düzeye taşıyabilen en iyi Amazon araçları 

  • Jungle Scout

 Amazon'da hangi ürünlerin ve niş kategorilerin popüler olduğu hakkında doğru bilgi almak istiyorsanız, Jungle Scout sizin için en iyisi olacaktır. Bu araştırma aracı, yararlanabileceğiniz Amazon ürünlerini bulmanıza yardımcı olur. Jungle Scout, pahalı iş hatalarından kaçınmanıza yardımcı olmak için endüstrideki en güvenilir Amazon satış verilerini toplar. Bu araç, sıkıcı araştırmalara harcayabileceğiniz zamandan kazanmak için tasarlanmış bir ürün izleyici içerir. Ayrıca, niş rakiplerini casusluk bu aracı kullanabilirsiniz. Ve nihayet, en iyi yanı, gizli gelir akışlarını ortaya çıkarmak için nişinizi otomatik olarak araştırmanızdır. Jungle Scout'u bir Chrome uzantısı olarak kullanırsanız, göz attığınız herhangi bir sayfada anlık ürün bilgileri bulabilirsiniz. Her bir ürünün fiyatı, tahmini satış sayısı, inceleme sayısı ve daha fazlasıyla size verilecektir. Doğru ürün karşılaştırmalarını anında yapmanıza yardımcı olacaktır.

Jungle Scout, rakip Amazon pazarının en üstünde olmanıza ve niş rakiplerini zekice vermenize yardımcı olabilir. En çok alışveriş yapan müşteriler Amazon'yu bulmak için Google aramasını kullanıyor

  • Semalt Amazon SEO

Her şeyden önce, Google arama kutusuna ürün adını artı Amazon ekler ve yalnızca Amazon arama sonuçları sayfasında görünürler. Semalt Amazon SEO, Amazon ürün listeleme şansınızı artıracaktır ve Google SERP'nin üstünde görünür. Semalt, kitlesel bağlantı kurmanın eşsiz teknolojisi ile Google'ı ürün sayfanızı, mağazanızı en iyi sonuçlara zorlamak için ihtiyacınız olan anahtar cümlelerle ilişkilendiriyor. Profesyonel anahtar kelime önerileri, etkili bağlantı kurma kampanyası, Google TOP10'da 100 arama terimi, sıralama iyileştirme, var olan SEO hataları kontrolü ve düzeltme gibi hizmetleri içeren altı aylık veya yıllık abonelik siparişinizi verebilirsiniz. En iyisi, deneyimli Semalt uzmanlarından sürekli mesleki destek alabilmenizdir.

Rakiplerinizi zekice harcamak ve Internetteki en büyük trafik kaynağından potansiyel müşterilerin sonsuz akışını elde etmek istiyorsanız, Semalt Amazon SEO tüm iş ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

  •  AMZ Tracker 

Anahtar kelime izleme, Amazon ürün listesi de dahil olmak üzere herhangi bir optimizasyon kampanyasının önemli bir parçasıdır optimizasyonu. İlk Amazon anahtar kelime takipcisidir, bu nedenle muhtemelen rekabetçi anahtar kelime izleme araçlarından daha olgunlaşmıştır. Bu araç, sıralamaları artırmaya ve uzun süre yüksek tutmaya yardımcı olur. AMZ Tracker saldırgan stratejisine göre, promosyon, dönüşüm oranı optimizasyonu ve rakip analizi sayesinde ilk sayfadaki sıralamaya hızla erişebilirsiniz. Ürün sıralamaları konumlarınızla ilgili verileri size sunar ve rakibinizin ürünlerini izler; böylece, bir değişiklik yaptıklarını görebilirsiniz. Ayrıca, AMZ Tracker, tüccarların milyonlarca potansiyel müşteriyi hedeflemelerine olanak tanıyan en büyük Amazon fırsatlar platformu Vipon.com ile işbirliği yapıyor. Bir diğer yararı AMZ Tracker, ürün listelemenizi optimize etmenizi sağlar. AMZ Tracker On Page Analyzer, mevcut ürün listelemenizin güçlü ve zayıf noktalarını gösterir ve sizlere düzeltme fırsatı sunar. Üstelik Amazon, olumsuz yorumları takip etme ve e-posta raporlarını kişiselleştirme şansı sunuyor. Bu araç, potansiyel müşterilerin kullandığı en alakalı arama terimlerini göstermek için kullanılır.

  • Merchant Words

Bu araç, potansiyel müşterilerinizin ürünlerinizi veya aynı niş içindeki ilgili öğeleri bulmak için kullandığı en alakalı arama terimlerini göstermek için kullanılır. Veritabanı 170 milyondan fazla anahtar kelimeyi içeriyor. Bu araç Amazon ürünlerinin satışlarını artırmak isteyen satıcılar için mükemmel bir seçimdir. Tüccar Kelimeler yazılımı, alışveriş yapanların belirli bir ürünü bulmak için kullandığı son derece özel anahtar kelime öbeklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Oldukça rekabetçi olmayan bu cümlelere göre sıralamak çok daha kolaydır. Ayrıca, bu aracı kullanarak, dünya pazarından anahtar kelimeler elde edebilirsiniz. Tüccar Kelimeleri yazılımı, farklı Avrupa ve Asya ülkelerinden alışveriş yapanların bir arama terimleri veritabanı ile küresel bir kitleye erişmenizi sağlar. Tüccar Kelimeleri aracı ile bu verileri verimli bir şekilde kullandığınız her sisteme entegre etmek için mükemmel CSV indirmeleri yapabilirsiniz. Ve son olarak, bu aracı kullanarak profesyonel müşteri desteği elde edebileceksiniz.

  • Keyword Tool


Anahtar Kelime Aracı, online tüccarların Amazon arama önerme işlevini kullanarak alakalı uzun kuyruk arama terimlerini oluşturmalarına yardımcı olan profesyonel bir Amazon anahtar kelime araştırma yazılımdır. Bu araç, Amazon listeleme optimizasyonu için yüz binlerce geçerli uzun kuyruk arama terimi üretmek için Amazon sıralama özelliklerini uygular. Daha gelişmiş özelliklere erişmek isteyen Amazon satıcıları, Amazon için Anahtar Kelime Aracı Pro'nun şüphesiz faydalanacaktır. Bununla birlikte, en üst sıralarda yer alan anahtar kelimeleri izlemek gibi unsurların, Amazon Anahtar Kelime Aracının kullanıcıları için ulaşamayacağı kalır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport