Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Web Kazıma Verilerini Saklamak İçin En İyi Veritabanı


Postgres, web madenciliği ile ilgili geniş veri kümelerini depolamak için kullanılan bir veri tabanıdır. Son zamanlarda, Postgres, "B" nin ikili anlamına geldiği JSONB olarak bilinen dahili bir özellik yayınladı. Postgres, JSON (JavaScript Nesnesi Gösterimi) olarak gösterilebilecek yapısal verileri gönderirseniz verileri ayrıştırır ve veri kümelerini ikili biçimde saklar. Kazıma kampanyanız JSON tabanlıysa, Postgres dikkate alınacak en iyi veri kümesidir.

Postgres Çince metni işliyor mu?

Bazı webmasterlar Postgres'in Çin metinlerini işleme koyup kaldırmadığına ilişkin sorular ortaya atıyor. Bu sorunun cevabı büyük bir evet. Bir veritabanı oluştururken, uygulamanız ve veritabanı sürücüsü çok önemli iki faktördür. Postgres, Unicode desteği ile çalışan bir  web kazıma  veritabanıdır. Postgres veritabanınızı oluşturma işlemi sırasında UTF-8 kodlamayı belirlemeyi düşünün. Postgres JSONB ve NoSQL veritabanı.


NOSQL, verileri açık bir biçimde depolayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir veritabanıdır. Örneğin, finansal piyasalardaki verileri çıkarıyorsanız, verilerinizin saklanma biçimi konusunda dikkatli olmalısınız. Sorunun nereden geldiği budur. NoSQL veritabanı, veri yapısı kontrollerini içermez..Bu adımı kaçırırsanız, verileri okunamayan biçimlerde bulursunuz. Postgres, diğer taraftan blogculara ve pazarlamacılara veri bütünlüğü seçeneğini kullanma imkanı verir. Postgres, web kazıma veritabanı mağazaları, ikili formatta çıkarılan verileri. Bu veritabanı HSTORE ve JSON sürümlerini desteklemektedir. Postgres performansı

Postgres, farklı dilde çıkarılan muazzam miktarda veriyi depolayan en iyi performans gösteren bir veritabanıdır. Bu veritabanı hem arama hem de filtreleme sonuçları için tasarlanmıştır. Postgres JSONB, Çinli gibi bazı dil karakterlerini yönetmek için de bilinir. Postgres'in diğer işlevleri şunları içerir:

  • Tamamen karakter destekli veri çıkarımı;
  • Filtreleme ve arama görevlerinin hızlı yürütülmesi;
  • HTML etiketlerinden ayıklanmış iyi yapılandırılmış verileri saklama;
  • Kazıma alanlarından  veri almak ve okunabilir formatlarda saklamak.

Neden Postgres JSONB?

Verimli bir veritabanı dizinleri optimize etmeli ve verileri gerçek zamanlı olarak birden çok veri kümesine sınıflandırmalıdır. Gecikmeler ve zaman aşımları kazıma projenizi etkilemesine izin vermeyin. Postgres, kolay erişilebilmesi için verileri çeşitli veritabanlarına parçalamak için genetik kümeler kullanır.

Verilerin saklanması, yanıt süresi ve zamanaşımı ile ilgili değildir. Güncellenme özelliği hepsini de alır. Verilerinizi paketlemeyi bitirene kadar alt öğeleri yüklemek ve dizine eklemeyi devre dışı bırakmak için kümeler kullanın. Bu, müşterilerin aynı anda birden çok veri kümesi yüklemelerine yardımcı olur.

Ortak bir öğeyi dizine ekleme hiç bu kadar kolay olmamıştı. Postgres web kazıma veritabanı ile, konuyu başka bir satıra sınıflandırarak ve bir tamsayı yabancı anahtar kullanarak kaydı bağlayarak, ortak bir şeyi hızlı bir şekilde dizine ekleyebilirsiniz. Sonuçlarınızı elde etmek için yabancı anahtar tamsayısını dizinleyin.

Büyük veri kümelerini saklarken her iki belgeyi ve geleneksel tablo yapısını karıştırıyor musunuz? Bunun için endişelenmenize gerek yok. Postgres JSON B'nin sizin için bu işi yapmasına izin verin. Postgres web kazıma veritabanı ile yeniden ayrıştırma gerekmez.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport