Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir HTML Çıkarıcı Nedir? Semalt, HTML Belgelerinden Metin Ayıklamak İçin Ünlü Araçları Sunuyor

Basit HTML belgelerinden veri almak için, temel kodlama becerilerine sahip olmanız yeterlidir. Ancak sofistike HTML belgeleri için güvenilir içerik sıkıştırıcıları veya sıyırıcıları kullanmanız gerekir. Hem basit hem de karmaşık HTML dosyalarından içerik ayıklamayı öğrenmeniz gereken Java, Python, PHP, NodeJS, C ++ ve JS gibi farklı programlama dilleri vardır. HTML ile ilgili görevleriniz için aşağıdaki araçlar en iyisidir.

1. Import.io:

Import.io internetteki en iyi içerik kazıyıcılardan ve HTML çıkarıcılardan biridir. Birden fazla dilde çalışır ve HTML belgesini dilimlere ayırarak tablolar ve listeler şeklinde veri üretir. Bu program, meta verilerinizi JSON formatında indirmek için seçenekler sunar.Bir HTML özütleyici veya sıyırıcı meta etiketleri ayıklayan bir araçtır, Meta açıklamaları ve bir içerik parçasının başlıkları. 

2. Octoparse:

Octoparse'yi kullanarak, farklı web sayfalarından büyük miktarda veri ayıklayabilirsiniz. İnternetteki en etkin HTML çıkarıcılardan biri, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış biçimlerdeki verileri sıyırır. Octoparse resimlerden, HTML dosyalarından, metin dosyalarından, videolardan ve ses dosyalarından yararlı veriler alır.

3. Uipath:

Uipath'ı kullanarak form doldurmayı ve dolaşmayı kolayca otomatikleştirebilirsiniz. Doğru, basit ve şaşırtıcı bir HTML çıkarıcı ve içerik kazıyıcıdır. Uipath, verileri doğru, en doğru ve en doğru sonuçları veren JS, Silverlight ve HTML biçiminde okur.

4..Kimono:

Kimono oldukça hızlı çalışır ve haber beslemeleri ve seyahat portallarındaki içerikleri çöker. Programcılar ve geliştiriciler için iyidir. Bu HTML çıkarıcı, bir saat içinde yüzlerce web sayfasından bilgi çeker. Kimono, resimleri, videoları ve metin biçiminde verileri çıkarmanızı kolaylaştırır.

5. Screen Scraper:

Screen Scraper, farklı HTML belgelerinden verileri kolayca çıkarmanıza yardımcı olan en iyi kazıyıcılardan biridir. Hem zor hem de kolay görevleri yerine getirebilir ve yararlanabilmek için çok sayıda navigasyon ve hassas veri çıkarma seçenekleri vardır. Bununla birlikte Screen Scraper, biraz programlama ve kodlama becerisi gerektirir. Ayrıca, bu araç hem ücretsiz hem de premium sürümde gelir ve HTML dosyalarınız için idealdir.

6. Scrapy:

Scrapy, HTML belgeleriniz için iyi olan üst düzey içerik ve ekran kazıma programıdır. Web sayfalarını endekslemek ve bloglardan ve sitelerden kolayca veri çıkarmak için kullanılan güçlü bir çerçevedir. Scrapy, HTML belgeleri için etkilidir ve işlerken verilerin kalitesini izleyebilirsiniz.

7. ParseHub:

ParseHub, soruları web tarayıcılarına hemen geri yönlendirir ve HTML belgelerini tanımlamak ve bunlardan kullanışlı verileri sıyırmak için gelişmiş bir makine öğrenme teknolojisi kullanır. ParseHub, Linux, Windows ve Mac OS X ile uyumludur.

8. Spam Uzmanları:

SpamExperts aracı, e-postaları  spam  belirler ve ortadan kaldırır. Dahası, HTML dosyalarınızı işler ve güçlü bir HTML çıkarıcıdır. En iyi seçeneklerinden bazıları, herhangi bir HTML dosyasının senkronizasyonu ve yapılandırılmasıdır. Yerel olarak ve bulutlarda konuşlandırılabilir. SpamExperts giden ve gelen verileri izleyerek size en iyi sonuçları sunar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport