Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı En İyi Kazıma Sitelerini Tanımlıyor

Web kazıyıcı, hem web aramacıları hem de şirketler için faydalı bir prosedürdür Çeşitli web sitelerinden çevrimiçi bir sürü bilgi bulmak için. Aşağıdakiler, web aramacılarına inanılmaz tarama araçları sunan en iyi 7 web sitesidir.

1. Octoparse

Kullanıcıları çeşitli web sitelerinden ihtiyaç duydukları tüm verileri ayıklayabildikleri çok etkili bir kazıyıcı platform. Çoklu seçeneklere sahip basit bir platform kullanıyor. Örneğin, yeni başlayanlar için siteyle nasıl gezineceğinizi bilmeyenler için çok basit araçlar da sunuyor.

2. Kazıyıcı

Web araştırmacılarına çeşitli ekstraksiyon seçenekleri sunan kolay bir web kazıyıcı aracıdır. Sonuç olarak, ihtiyaç duydukları verileri hızlı bir şekilde bulmak ve depolamak için harika bir çevrimiçi araştırma yapabilirler. Kazıyıcı, kullanıcılarına küçük XPath'leri otomatik olarak üretme fırsatı veren ücretsiz bir web çıkarma aracı 'dir.

3. ParseHube

Bu, kullanıcılarına büyük imkanlar sunan başka bir harika web kazıma platformudur. Örneğin, esas olarak Ajax ve JavaScript teknolojilerini kullanan web sayfalarını desteklemektedir. ParseHube, belgeleri bulmak ve analiz etmek için gelişmiş yöntemleri kullanır. Bu uygulama Linux ve Windows gibi sistemleri destekliyor. Görsel Kazıyıcı Basit ve berrak bir arayüz sunan basit bir web çıkarma paketidir. Kullanıcıları, web'deki çeşitli web sitelerinden ihtiyaç duydukları gerçek zamanlı verileri kolayca bulabilir. Üstelik, kullanıcılarına, projelerinin bir gün içinde belirli bir saatte çalıştırılmasını planlama seçeneği sunar. Ayrıca veri dağıtımı hizmetleri de sunmaktadır.

4. Webhose.io

Webhose.io, kullanıcıların kendileri için önemli verileri, örneğin ürünlerle birlikte listeler, iletişim bilgileri, fiyatlar ve daha fazlasını toplayabileceği bir tarama paketi bilgisayarlarındaki ayrı formatlar. Dahası, onlara belirli filtreleri kullanarak birden fazla çevrimiçi içeriğin çeşitli dillerinde belirli anahtar kelimeleri ayıklama seçeneği sunuyor.

5. Import.io

Web araştırmacıları herhangi bir kod kullanmak zorunda kalmadan bu web çıkarma platformunu kolaylıkla kullanabilirler. Aslında, kendi veri kümelerini oluşturabilirler. Örneğin, birkaç web sayfasından ihtiyaç duydukları bilgileri bulmak için arama yapabilir ve daha sonra dosyaları veri setlerine kaydedebilirler. İnsanlar birden fazla web sayfasını sıyırıp sonuçlarını sadece birkaç dakika içinde alabilir.

6. İçerik Kapmak

Kullanıcılarına harika web çıkarma araçları sunar. Sonuç olarak, birçok işletme, çeşitli dinamik web sayfalarındaki verileri, aracılarını kullanarak, ihtiyaç duydukları tüm içeriği toplamak için harmanlar. Bu şekilde, rakiplerini aşmak ve şirket performansını artırabilmek için tüm bilgileri analiz edebiliyorlar. Ardından kullanıcılar, tüm verileri bilgisayarlarında farklı veritabanı biçimlerinde depolayabilir. Kullanıcılar, toplanan verileri seçtikleri bir formatta ayıklayabilir.

7. UiPath

Kullanıcılarına mükemmel bir otomasyon geliştirme ortamı sağlayan otomatik bir web kazıma yazılımıdır. Web araştırmacıları, bu programı robotik iş akışlarının hızlı ve kolay yapılandırmasıyla yükleyebilir. UiPath'ın olağanüstü araçları genişletilebilir ve açıktır; web aramacılarının bir dizi işlemi otomatik hale getirmelerine ve klasörlerde depolamalarına olanak tanır. Dahası, sağlam bir kütüphane otomasyonu, web araştırmacıları için etkili bir deneyim haline getirir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport