Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Uzantılı Web Veri Çıkarma

Modern teknolojilerle inşa edilmiş yüksek güçlü web sitelerinden bilgi çıkarma JavaScript hiç bu kadar kolay olmamıştı. Web kazıma, Uygulama Programlama Arayüzü'nü (API) tanımlamadan büyük miktarda verilerin alınmasını gerektirir.

Yeni başlayanlar için, web kazıma tekniği, çoğunlukla web sayfaları ve sitelerdeki yapılandırılmamış ve yarı yapılandırılmış verilerin daha sonra Excel elektronik tablolarında ve veritabanlarında saklanan yapılandırılmış verilere çıkarılmasına odaklanmaktadır. Günümüzde kazıma, kendin yap işidir, Google sayesinde. Web kazıyıcı uzatma ile web kazıma sadece bir tık uzaklıktadır.

Yapılandırılmamış veriler çoğunlukla HTML formatında mevcuttur. Verileri sitelerden basit formlarda almak için biraz sıyrık yapmanız gerekir. Kod yazmayı düşünmüyorsanız, web kazıyıcı uzantısı web veri çekme gereksinimlerinizi karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Online fiyat karşılaştırması

Web kazıyıcı uzantısı, görüntüler, ürün fiyatları ve açıklama gibi çevrimiçi mağazalardan kullanışlı bilgileri ayıklar. Bu bilgiler e-ticaret sahipleri tarafından fiyat karşılaştırması ve veri analizi için kullanılmaktadır. Kazıma, aynı zamanda çevrimiçi seyahat acenteleri tarafından da yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bir web kazıyıcı eklentisiyle, görüntüleri ve ürün fiyatlarını birden çok siteden kolayca çıkarabilir ve verileri veri analizi için veri sayfalarında depolayabilirsiniz.

Online İtibar Yönetimi

Çevrimiçi pazarlama dünyasında çevrimiçi durumunuzu korumak, pazarlama stratejilerinizi gözden geçirmeniz kadar zorunludur. Burası birçok e-ticaretin yanlış gittiği yerdir. Online itibar yönetimiyle harcanan nakitler boşa gitmez. Web kazımayla, trend konuları, müşterilerin görüşleri ve demografik gerçekler hakkında yararlı veriler elde edebilirsiniz.

Excel sayfalarınızdaki bu tür verilerle, marka popülaritesinizi artırmak ve itibar kaybını gerçek zamanlı olarak önlemek için etki alanları üzerinde karar verebilirsiniz.

Web Sitesi Değişikliklerini Ve Spam İncelemelerini Algılama

Web sitesi düzenleri gece boyunca değişir. Bu nedenle, düzen değişikliklerini gerçek zamanlı olarak not etmek ve faydalı veriler elde etmek için etkili stratejiler uygulamak önemlidir. Burası web kazıyıcı uzantısıdır. Bu tarayıcı uzantısıyla, potansiyel kullanıcılarınızı yanıltmaya yönelik web sitesi değişikliklerini ve sahte incelemeleri tespit edebilirsiniz.

Neden Web Kazıyıcı?

Web Kazıyıcı ücretsiz veri toplama hizmetleri ve Google Chrome uzantısı sunan bir üst sırada tarayıcı eklentisi. Web Kazıyıcı tarafından çıkarılan veriler CSV dosya biçiminde indirilir ve daha sonra CouchDB'de saklanır. Veri çıkarma, dışa aktarma ve site haritası oluşturma gibi Web kazıma faaliyetleri, Chrome tarayıcı içinde gerçekleştirilir.

Web Scraper Uzatımı Nedir?

Web Scraper, Google web mağazasında ücretsiz olarak sunulan bir eklenti veya uzantıdır. Bu uzantıyla, yüksek güçlü web sayfalarından yararlı verileri çıkarabilirsiniz. Web kazıyıcı eklentisi kullanılarak alınan veriler CSV dosyası veya CouchDB olarak saklanabilir. Bu uzantı, go kelimesinden bir site haritasında çalışır. Bir kullanıcı olarak neyin çıkarılacağına ve geride ne bırakacağınıza karar vereceksiniz.

Web Kazıyıcıyı kurmak için Google web mağazasını ziyaret edin ve uzantıyı Chrome'a ekleyin. Web süpürgesi uzatması sizin için kazıma yapın. Bu eklenti, son kullanıcı tarafından oluşturulan site haritasına göre verileri gezinir ve ayıklar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport