Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Veri Toplama için Web Kazıma Aletlerini Öneriyor

Vözellikle yararlı bilgileri internetten çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, web hasat programları olarak da bilinir ve farklı web sayfalarından veri toplamaya çalışan herkes için faydalıdır. Verilerin çıkarılmasına ve daha iyi bir şekilde düzenlenmesine yardımcı olan çok sayıda araç bulunmaktadır. Bu programları farklı ürünler, fiyatları hakkında bilgi toplamak için kullanabilirsiniz ve Internet'te işinizi büyütebilirsiniz. Bazı web süpürme araçları ve yazılımı pahalı, diğerleri size hiçbir bedel ödememektedir. Bunları kullanarak, web sitelerinden bilgi çekebilir, farklı veritabanlarında çalışabilir ve verileri anında organize edebilirsiniz.

Veri çıkarımı için 3 yararlı web kazıma aracının listesini inceleyelim.

1. Kazıma Uzmanı

Farklı web sitelerinin bilgilerini çıkarmak, organize etmek ve yapılandırmak için Kazıma Uzmanı kullanabilirsiniz. En ünlü veri çıkarma programlarından biridir ve ticari ve ticari olmayan kullanıcılar için uygundur. Birçok işletme ve webmaster, benzersiz özellikleri ve birçok seçenek nedeniyle Kazıma Uzmanı'nı seçmektedir. Müşteriye özel bazı veriler edinmek ve sitenizin performansını artırmak istiyorsanız, Kazıma Uzmanı'nı denemelisiniz. Bilgilere çeşitli formatlarda erişilebilir. Sosyal medyadan, haber merkezlerinden, seyahat portallarından ve borsa sitelerindeki verileri silecek.

2. Uipath

Uipath, makine öğrenme teknolojisi ile ünlüdür ve mükemmel bir web veri çıkarma ve ekran kazıma aracıdır. Hem kodlayıcılar hem de kodlayıcılar için idealdir ve temel veri çıkarma zorluklarını çaba harcamadan aşacaktır. Uipath'ı kullanarak çeşitli görevleri yerine getirebilir, farklı web sitelerini ve PDF belgelerini çizebilir, resimlerden bilgi edinebilir ve verileri sabit diskinize kaydedebilirsiniz. Ayrıca, tıklama avlarını, form doldurma ve benzeri görevleri Uipath ile bilgisayarlı hale getirebilir ve programlama becerilerine sahip olmanıza gerek yoktur. Bu araç, ekrandaki farklı veri türlerini inceler ve sonuçlar JS, Silverlight ve HTML biçiminde elde edilir. Uipath ayrıca web sitelerinizi arama motorlarında taramaya yardımcı olur ve bireyler ve yeni başlayanlar için biraz pahalıdır. Bu programı sadece kurulu bir çevrimiçi işiniz olduğunda ve ağır web sitelerini sıyırmak istiyorsanız kullanmalısınız.

3. Import.io

Import.io, internetteki en iyi ve birinci sınıf veri çıkarma araçlarından biridir. Farklı özelliklerinden yararlanabilirsiniz ve Kimono'ya ve benzeri diğer web kazıma programlarına mükemmel bir alternatiftir. Gereksinimlerinize ve beklentilerinize dayanarak verilerin açık bir diyagramı gösterecektir. Verileri vurgulamanız ve bazı anahtar kelimeler eklemeniz ve Import.io'nun çalışması için izin vermeniz yeterlidir. URL'leri tek tek ovabilir ve kazınmış verilerin kalitesini izleyebilirsiniz. Import.io yararlı verilerinizi Google e-tablolarına aktararak çok fazla zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Onların karmaşıklığına ve uzunluğuna bağlı olarak, yirmi dakika içinde 10,000'den fazla web sayfasını sıyrılmasını bekleyebilirsiniz. En şaşırtıcı şey import.io'nun bedelsiz olarak gelmesi ve programcı olmayan kişiler için mükemmel olmasıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport