Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Kazıma Araçları Uygulama 10 Ways açıklar

Web kazıması çeşitli şekillerde yapılır ve farklılıklar vardır Belli bir görevi yerine getirme yöntemleri. Yapay zeka, insan-bilgisayar etkileşimi ve metin işleme alanlarında aktif gelişmeler, iddialı girişimler ve öne çıkan atılımlarla gelişmiş bir alandır.  Web kazıma  araçları seçilen verileri getirir, indirir ve çıkarır, size istenen formatlar sağlar. Çeşitli araçlar, saniyeler içinde yüzlerce ila binlerce URL arasında veri toplayabilmenizi sağlar. İşte web kazıma aletlerini kullanmanın bazı yolları.

1. İçerik ve Takipçiler

Rakiplerin blogları ve sosyal medya profilleri içeriği analiz etmek için iyi bir yerdir. Belki de, gökdelen teknikleri kullanmanız ve iş rakiplerinizin temelini atmanız için kapıları açacaktır. Sahip oldukları takipçileri ve kaç kişinin sayfalarını incelerken ve beğeniyorsa görebilirsiniz. İyi bir şekilde çıkarılan veriler rakibiniz hakkında bilgi toplamanıza, markanıza daha çok takipçisini sosyal medyada sunmanıza ve web sitenize daha fazla trafik çekmeye yardımcı olabilir.

2. Algılama

İyi bir sıyırıcı, farklı web sayfalarından bilgi almasına, algılanmasına, kazılmasına yardımcı olur. Parmaklarımızı rakiplerimizin nabzı üzerinde kolayca tutabilir ve ürün, promosyon kampanyaları, blog yazıları ve pazarlama stratejileri hakkında fikir edinebiliriz. İyi kazınmış verilerle markamızın pazarlama stratejilerini ayarlayabiliriz ve bu değişim kesinlikle işletmemizden fayda sağlayacaktır.

3. Yorumlar

Yelp, Google, Trustpilot, TripAdvisor, Zomato, Amazon ve Yahoo'dan gelen dev şirketlerin yararlı bilgilerini nasıl kazıyabilirsiniz Onları gözden geçirdim. Kazınacak yararlı veriler elde etmek için sosyal medya sitelerine geçin ve markaları veya ürünleri arayın. Kazıma geçirilen bu bilgiler rakibin zayıf yönlerinden, şikayetlerinden ve sorunlarından kazanç sağlamak için kullanılabilir.

4. Fiyat Karşılaştırması

Fiyat karşılaştırması ve takibi için verileri kazıyabilirsiniz. Rakiplerinizin belirli bir ürün için ne kadar ücret aldıklarını ve aynı seride bulunan birçok ürünün web sitelerinde bulunduğunu bilmek önemlidir. Fiyat karşılaştırması çevrimiçi perakendeciler için önemlidir ve kazınmış veriler, fiyatları daha iyi bir şekilde karşılaştırmanın tek yoludur..Örneğin, bakkal zincirleri (Sainsbury, Waitrose ve Tesco) fiyatlandırma stratejilerinin bir parçası olarak web kazımayı kullanıyorlar. Her gün birden fazla öğe kazımakta ve bu bilgileri farklı ürünlerinin fiyatlarını karşılaştırmak için kullanmaktadırlar.

5. Arama Motoru Optimizasyonu

Bir siteye gelen trafik, ücretli trafik, sosyal medya trafiği, e-postalar, sevk ve diğerleri gibi farklı kanallardan gelir. Çoğumuz için, pastanın büyük dilimine hizmet eden organik bir arama. Ancak başkaları için bu trafik hiçbir şey ifade etmez ve arama motoru optimizasyonuna herhangi başka bir stratejiden daha fazla odaklanır.

6. Pazar Araştırması

Tüm işadamları pazar araştırmasının işin önemli bir parçası olduğunu bilir. Pazar araştırmasıyla fırsatları, eğilimleri ve tehditleri kontrol etmeniz gerekir. Veriler rakiplerin sitelerinden silindikten sonra, tüm bilgiler kolayca elde edilir ve uygun pazar araştırmasıyla işinizi büyütebileceğinize dair bir fikir edinebilirsiniz. Web kazıyıcılar, pazar araştırması firmalarından, analitik sağlayıcılardan, çevrimiçi dizinlerden, haber web sitelerinden ve endüstri bloglarından gerekli verileri çıkarabilir. Bu veriden yararlanarak dünya çapında ağınızı genişletebilirsiniz.

7. İş Avcılığı ve İşe Alma

Yeni bir iş arıyorsanız, düzinelerce iş ilanını, sosyal medya sitelerini ve forumları kazınmalısınız. Ayrıca, dijital bülten sitelerinden ve sınıflandırılmış listelerden yararlı bilgiler alabilirsiniz. Kuruluşunuz için uygun adaylar arıyorsanız, kazınmış verilere yönelebilir ve sonuçları gereksinimlerinize göre filtreleyebilirsiniz. Her iki durumda da, web kazıma araçları size iş piyasasında neler olup bittiğini, doğru adayı nasıl işe alacağınızı ve bir rüya işine nasıl çıkacağınız hakkında yararlı bilgiler bulacaktır.

8. Ürünler ve Hizmetler

Hepimiz internette ürün ve hizmetler satın alıyorlar. Müşteri olarak yararlı verileri elde etmek için dizinleri kopyalayıp toplarız. Ayrıca hangi ürünlerin ve hizmetlerin en uygun olduğunu bilmek için fiyatlar ve incelemeleri karşılaştırabiliriz. Örneğin, çeşitli sitelerden gereksinimlerinize uyan kullanılmış araçların listesini derleyebilirsiniz. Alternatif olarak, hangi markanın diğerlerine hakim olduğunu düşünmek için farklı akıllı telefonların yorumlarını inceleyebilirsiniz. En akıllı seçeneklerden bazıları iPhone, Windows Mobile ve BlackBerry'dir.

9. Finansal Planlama

Web kazıma araçları ile, borsa sitelerinden, mülk web sitelerindeki verileri sıyırıp diğer portalların gözden geçirmelerini kontrol edebilirsiniz finansal kazançlar için. Mevcut pazarlama eğilimleri hakkında bilgilendirilmek için gereken ayrıntıları toplamanız kolaylaşır.

10. Satın Alma veya Kiralama Arıyor

Web kazıma konusunda daha iyi bir fikir edinmek için emlak acentelerini göz önünde bulundurmalısınız. Bir şey satın almak veya kiralamak isterseniz, kesinlikle verilerinizi kazımaya ve en çok hangi mülk türünün olacağına dair bir fikrinizi vermeniz gerekir. Ev avcısı olarak farklı ajanlardan, listelemelerden toplama sitelerinden iyi organize edilmiş veri kümeleri oluşturabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport