Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

HTML Kazıma Hakkında Daha Fazla Bilgi İstermisiniz? - Semalt'e sorun!

 

Web siteleri ve bloglar HTML kullanılarak yazılmıştır; her web sayfasının içinde farklı HTML kodlarına sahip yapılandırılmış belge olduğu anlamına gelir. Bazen bir web sitesinden verileri ayıklamak veya kazmak ve yapılandırılmış bir formda kaydetmek kolaydır ve bazen bu veya bu HTML kazıma aracını kullanmak zorundayız. Web siteleri ve bloglar her zaman CSV ve JSON formatında veri sağlamıyor ve bu yüzden bir HTML kazıyıcı kullanmamız gerekiyor. Bu teknikle, farklı yazılım araçları, iyi yapılandırılmış ve organize veriler elde etmek için web sayfalarını işler ve böylece zaman ve para tasarrufu sağlanır.

HTML kazımanın özellikleri:

Piyasadaki HTML kazıma veya veri çıkarımı için farklı yaklaşımlar vardır ve HTML sıyırma en belirgin örneklerden biridir. Farklı özellikleri veya özellikleri aşağıda belirtilmiştir.

 1. Farklı içerik yönetim sistemlerinden büyük miktarda veri alın: 

HTML kazımanın en iyi yanı, çok sayıda WordPress sitesini kazıyabilmenizdir. Bir site başka bir içerik yönetim sisteminde geliştirildiğinde bile, bu verilere erişebilir ve bir HTML kazıyıcı kullanarak kazıyabilirsiniz.

 2. Verileri yapılandırın ve düzenleyin: 

HTML kazıma, webmasterlar, programcılar ve web geliştiricileri için en sevilen tekniğe dönüşmüştür. Ayıklanmış bilgileri düzenlemek ve daha ileri düzeyde kullanmak için bu yöntemi kavrayış biçiminde depolamak için kullanırlar.

 3. Farklı biçimleri destekliyor: 

Ayıklanan veriler her zaman elektronik tablo veya veritabanı biçimlerinde saklanırken ilginç olan şey, bir HTML sürükleyicisinin verilerinizi kendi veritabanında veya bulut depolama aygıtında kaydedebilmesidir. Bu tür hizmet, web tabanlı tarayıcılarda çalışır ve yalnızca ağır sitelerdeki verileri ayıklar. Kullanıcılar için hem metni hem de resimleri sıyrıklar ve düzenler.

 4. Sınıflandırılmış reklamlar ve diğer öğeler için mükemmel: 

Bir HTML sıyırıcı seri ilanlar, sarı sayfalardan veri çıkarabilir , dizinler, e-ticaret siteleri ve özel bloglar. Başka bir inanılmaz bilgi kaynağı da sosyal medyadır; HTML kazıma sosyal medya kazıma ve veri madenciliği içermektedir.

 5. Twitter kullanıcıları için harika: 

Twitter'da 300'den fazla aktif kullanıcı var ve sıradan bir sıyırıcının bununla ilgili tüm verileri sıyırması mümkün değil sosyal ağ sitesi. Bununla birlikte, bir HTML kazıyıcı sizin için bu işlevi yerine getirebilir ve geniş bilgi dizisini görüntüler ve tweet şeklinde kazıyabilir.

HTML kazıma yazılımı web sunucuları ile standart web sayfaları gibi etkileşime girerek bilgi alır ve istekleri sorgulamayı sağlar

 6. Web sunucularıyla etkileşim kurar: 

Bütün gün. Verileri bir ekranda göstermek yerine, HTML kazıyıcı bilgilerinizi daha sonra kullanmak üzere yerel depolama aygıtı veya veritabanına kaydeder. 

 Sonuç: 

HTML sıyırıcıların kısa sürede mümkün olan en iyi kaliteyi elde etmesini sağlayacak stratejik olarak farklı web sayfalarını hazırlayıp kazıyabildiği açıktır. Onsuz, dev web sitelerinin fikirlerini elde edemezsiniz ve internette işinizi büyütemezsiniz. Bu nedenle, istediğiniz zaman sonuçlarını saniye veya dakika içinde vaat eden bir HTML sıyırıcısına her zaman yatırım yapmalısınız.

 

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport