Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'a Göre En İlginç Mozenda Özellikleri

 
Mozenda internetten bilgi toplayan, organize eden bir veri kazıyıcıdır uygun bir biçime dönüştürür ve anında sabit diskinize indirir. Verilerinizi kolayca özelleştirebilir ve bu muhteşem araç ile web sayfalarının farklı sürümlerini oluşturabilirsiniz.


Mozenda'nın amacı, insan göz atma deneyimini teşvik etmektir. Bilgisayar komutlarını değiştirir ve tarama, gezinme ve veri çıkartmayı kolay ve hızlı yapar. Mozenda'nın faydaları ve değerleri, farklı seçenekler ve veri toplama özelliklerinde yatmaktadır. Sadece kullanıcılar için veri toplamakla kalmaz aynı zamanda TSV, XML ve CSV gibi biçime dönüştürür. Ardından, bu verileri ihtiyaçlarınıza göre depolayabilir ve farklı web sayfalarını karşılaştırarak kalitesini analiz edebilirsiniz.

Mozenda'nın en belirgin özellikleri aşağıda tartışılmaktadır:

 1. Anahtar kelimelere dayalı verileri sıyırır 

Mozenda bu 22 veriden biridir farklı anahtar kelimeler temelinde verilerin kazımasına ve düzenlenmesine yardımcı olan kazıma aletleri . Örneğin, Amazon veya eBay gibi bir perakende mağazalardan veri toplamanızı istiyorsanız, kazımak istediğiniz anahtar kelimeleri vurgulamanız ve Mozenda'nın çalışmalarını yapmasına izin vermeniz yeterlidir. Verilerinizi kolayca düzenleyebilir, kazıyabilir ve yapılandırabilir, bu da bir SEO bakış açısından uygun hale getirir.

 2..Instagram ve Twitter için Harika Hashtags 

Hashtags, Twitter ve Instagram'ın gerçek bir eğilimi haline geldi. Mozenda ile, sadece veriyi kazıyamazsanız, hem Instagram hem de Twitter'da yeni insanlar bulamazsınız. Başka bir deyişle, bu  web kazıma  aracı, sosyal medya araştırmalarınızı kolaylaştırır ve size yalnızca ilgili verileri verir.

 3. Mozenda takipçilerinizi arttırmaya yardımcı oluyor 

Dijital pazarlamacılar ve webmasterlar her zaman sosyal medya promosyonlarından endişe ediyorlar. Markalarını piyasaya sürmek ve tanıtmak için çeşitli yolları ve stratejileri benimserler. Mozenda ile artık sosyal medya takipçilerinizi artırabilir ve daha çok beğenebilirsiniz. Bu web kazıma aracı, sosyal ağ sitelerinden bilgi çıkararak size en iyi sonuçları verir ve hayranlarınızın sayısını arttırır.

 4. Farklı biçimleri destekler 

Sıradan web kazıma araçlarının aksine, Mozenda JSON, Google Docs ve CSV gibi bir dizi biçimi desteklemektedir. Kazıyılan veya çıkarılan verileri en sevdiğiniz cihaza aktarabilir veya sabit diskinize depolayabilirsiniz.

 5. Farklı seyahat portallarının hurda bilgileri 

Mozenda, TripAdvisor ve Trivago gibi karmaşık seyahat sitelerinden bilgi çıkarmaya yardımcı olan bu web kazıma programlarından biridir. Kazımak istediğiniz verileri vurgulamanız ve Mozenda'nın çalışmalarını yapması yeterlidir. Şaşırtıcı bir şekilde, bir saat içinde bilgilerinizi organize ve okunabilir bir biçimde alırsınız.

 6. Fotoğraflara çok iyi 

Fotoğrafları desteklemeyen ve yüksek kaliteli resimlerden veri çıkaramayan birkaç web kazıma yazılımı ve araçları vardır. Ancak Mozenda, görüntülerden, videolardan ve ses dosyalarından bilgi çıkaran ve iş amaçlı olarak cihazınıza kaydeden tek web kazıyıcıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport