Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listelerini nasıl optimize edebileceğinizi gösterebilir misiniz?

Başarılı bir damla nakliye işi yapmaya gelince, her e-ticaret müteşebbisinin Amazon listelemelerini nasıl optimize edebileceğini bilmeleri gerekir. Ne için? Çünkü, iyi optimize edilmiş ürün listelemeleri olması muhtemelen, orada alışveriş yapan potansiyel alıcıların daha geniş bir kitleye gösterilmesinin tek yoludur. Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) orijinal konseptini biliyorsanız, Amazon optimizasyonunun anahtar kelime araştırmasına da bahse girmesi hiç de zekice bir şey. Asıl şey, herhangi bir ürünün teklifini yalnızca arama seçenekleriyle Amazon'da bulabiliyor olmasıdır. Kesin eşlemenin burada önemli en önemli arama faktörleri arasında yer aldığı düşünüldüğünde, gerçekten satan bir damla nakliye mağazası işletmek istiyorsanız anahtar kelime seçiminizin son derece önemli olduğu anlamına gelir. Aşağıda, Amazon listelerinin mümkün olan en iyi şekilde nasıl optimize edileceğini size göstereceğim.

Başlamadan önce, Amazon'daki ürün listelemeniz için kapsayacağımız arama optimizasyonunun ana alanlarını aşağıda bulabilirsiniz: Ürün Başlığı, Madde İşareti Puanları ve Ürün Açıklama. Ancak, Google Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanarak başka bir şey yapmadan anahtar kelime araştırmanızla bir kickstart yapmanızı önemle tavsiye ederim. Dünyanın arama devi tarafından tasarlanan bu varsayılan aracı kullanarak, anahtar kelimelerinizin büyük bir resmini oynayabilir ve arama yapan alışveriş yapanların yalnızca Amazon'da değil, başka yerlerde ürün arayan diğer aktif alıcılar tarafından kullanılan ana terimleri anlayabilirsiniz (örn. eBay, Alibaba, vb.). Ve temelleri öğrendiğinde, Keywordtool.io, ScientificSeller, Scope veya AMZ Tracker gibi özel olarak hazırlanmış anahtar kelime araştırma araçlarından birini seçmenizi öneririm.

Amazon Listelerini Optimize Etme

Hedeflenen anahtar kelimelerin ana listesini hazırladıktan sonra, bunları doğru yere koymaya başlamanın zamanı geldi. Aşağıda, Amazon listelemelerini üç ana bölümde (Ürün Başlığı, Bullet Puanları, ve Ürün Açıklaması) optimize etmenin yollarını göstereceğim; böylece aramanın üst kısmında görüntülenme şansınız artacaktır orada.

Birinci Adım: Ürün Başlığı

  • Ürün Başlığı, muhtemelen hedef anahtar kelimelerinizi ve popüler arama ifadelerinizi mümkün olduğunca eklemek için en iyi yer;
  • Ürün Başlığı uzunluğunun 200 karaktere kadar çıkmasına izin verilir;
  • Bir sonraki kelimenin ilk harfi büyük harfle yazılmalıdır;
  • Sayılara yalnızca rakamlar verilir ("sekiz", "8" yerine açıklama yapmaz);
  • Gerçekten alakalı ayrıntılar olmadıkları sürece, ürünün rengi / boyutu Ürün Başlığına eklenmemelidir.

Adım İki: Madde İmi Noktaları

  • Madde İşaret Noktalarının listesi, ürünün ana özelliklerini ve yararlarını tanımlamak içindir Sadece temiz ve açık bir şekilde;
  • Ürünle ilgili yalnızca en önemli bilgileri ve ana hedef anahtar kelimeleri kapsamalıdır;
  • Kutudan çıkması tasarlanan verilerin hepsini kaplamanız önerilir.

Adım Üç: Ürün Tanımı

  • Aslında Bullet Puanlar Listesi'nizin daha ayrıntılı bir versiyonu;
  • Ürün Açıklamasının müşterinin başlıca ağrı noktalarına hitap etmesi beklenmektedir;
  • Anahtar kelimelerle zengin olmalı ve anahtar kelimeyi optimize etmeli;
  • En önemli özellikleri ve faydaları kapsayan yalnızca benzersiz veriler verilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport