Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl SEO için en iyi şekilde mümkün Amazon listesini optimize etmek için?

Neden Amazon listenizde SEO optimize edilmeli?

Bu kalabalık e-ticaret pazarı 488 milyondan fazla ürün sunarken, orada pek çok potansiyel alıcı var. İşte bu nedenle, Amazon listenizin SEO optimize edilmiş olması gerektiğini fark etmenizin nedeni budur. Aksi takdirde, Amazon'da satışa sunulan ürünleriniz hiçbir zaman gerçek alıcıların dikkatini çekmeyecek, değil mi?

Genel olarak ele alındığında, ürün listelemelerinizin Amazon aramasında daha iyi sıralama yapmasına yardımcı olabilecek birkaç ana faktör bulunmaktadır. İşte temel olarak her Amazon listesini tam olarak SEO için optimize eden şey:

  • Ürün Başlığı, Ürün Açıklaması ve Madde İmtiyaz Noktalarının listesi gibi çekirdek listeleme bölümlerine göre bireysel öğe optimizasyonu;
  • Müşteri İnceleme sayısı ve bunların üretme sıklığı ve / veya revizyonu manuel olarak gerçekleştirilir;
  • Dönüşüm Oranı (aksi takdirde kaç ziyaretçi gerçek alıcıya dönüştürüldü);
  • Gerçek miktarda satılan miktar ve kendi Ürün Listelemeleriniz için hesaplanan başarılı fırsatların sıklığı.


Birinci: Rekabet Araştırması

Bu çok zekâsızlıktır. , ancak ürününüzü ayırt etmek iyi bir fikir olacaktır - neyin neye yararlandığını ve aynı anda kaçınılması gereken şeyleri görmek için en yakın niş veya kategori rakipleriniz üzerinde casusluk yapın. Bu nedenle, biraz rekabetçi bir araştırma çalıştırmak, Amazon listeleme SEO ile bir kickstart olması için güzel bir yerdir. Aslında, nişinizde veya ürün kategorisinde en çok satanlara bakmanıza gerek yoktur. Ürün başlıklarını, ürün açıklamalarını ve en başarılı rakiplerinizin kullandığı mermi puan listelerine odaklansanız iyi olur. Bunu yaptığınızda, hangi anahtar kelimelerin ve arama ifadelerinin size en iyi şekilde hizmet edeceği konusunda sağlam bir fikir ve değerli bilgiler edinebilirsiniz. En yakın piyasa rakiplerinizin kullandığı en iyi rekabet avantajları hakkında genel bir bilgi edinmek için Google Anahtar Kelime Planlayıcı (alakalı anahtar kelimeler için temel araştırma), Kapsam (rakiplerinizden en iyi performansı gösteren anahtar kelime önerileri içeren rekabetçi araştırma) gibi bazı çevrimiçi yardımcıyı kullanabilirsiniz. ürün listelemeleri) yanı sıra Anahtar Kelime Müfettişi (en yakın rakibinizin hangi anahtar kelimelerin sıralamaya koyulduğunu tam olarak görmek için tüm araç kiti) içerir.

Tier Two: Kendi Anahtar Kelime Araştırma

Bir kez Amazon listeleme SEO büyük bir var senin SEO marka rakipler tarafından işlenen, kendi anahtar kelime araştırmanız. En çok alakalı anahtar kelimelerin ana kontrol listesini ve canlı ürün alışverişinde aktif olarak bulunan ürün aramasında sıkça kullanılan diğer uzun kuyruk cümleleri şekillendirerek başlamanızı öneririm. Asıl konu, en yaygın olarak, Amazon'da satın alan kullanıcıların aslan payının gerçekte göz atmak için gelmemesi. Yani, Amazon aramasında belirli bir öğeyi zaten akılda tutarak genellikle gelirler. Yani, tek ihtiyacınız olan arama çubuğunun bu amaçla hizmet etmelerine izin vermektir. İşte bu yüzden doğru arama terimlerini seçmek bu işin en önemli kısmı olabilir. Görevi tamamlamak için, aşağıdaki özel olarak hazırlanmış yazılım araçlarından ve çevrimiçi çerçevelerden birini kullanarak kendi anahtar kelime araştırmalarınızı yapmanızı öneririm: Scope, AMZ Tracker, Unicorn Smasher, Merchant Words, vb. Bunların hepsi kanıtlanmış, bu yüzden yalnızca gerçek hangisini seçeceğinize karar vermek için size kalmış.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport