Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'daki ürün listelemelerini, uzun kuyruk anahtar kelimelerle optimize etmek nasıl?

Haydi karşılayalım - A9 ürün arama algoritması ile güçlendirilmiş Amazon uzun kuyruk anahtar kelimeleri, özellikle Google AdWords'le karşılaştırıldığında, çok yüksek bir potansiyele sahip. Bu, potansiyel olarak kazanan, ancak yine de çekilmemiş uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve belirli arama terimlerini Amazon'da güçlü ve rekabetçi bir avantaj elde etmek için araştırmaya istekli ve istekli olan her satıcı tarafından bulunması anlamına gelir. Bu, Amazon'da, uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve ilgili arama ifadeleriyle daha düşük bir piyasa doyumunu düşündükleri için tam anlamıyla sizin için bir altın madeni fırsatı haline gelebilirler. Hiç şüphe yok ki Amazon'un uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve arama kelimeleri, her satıcı için son derece yararlı olabilir, başta dolaşan alıcılar tarafından var olan ve oradaki dolaşan alıcılar tarafından neredeyse kullanılan arama isteklerine temel teşkil eden ilk şeylerdir. Dahası, Amazon'un uzun kuyruk anahtar kelimeleri, kendi avantajınız için kullanılmak üzere gerçekten değerli ancak yine de ucuz arama trafiğinin büyük bir kısmını oluşturabileceği anlamına geliyor.

Mesele şu ki, e-ticaret işinin genel konsepti ve Amazon'ın kendisi dışında neredeyse uzun kuyruklu arama terimleri genellikle daha düşük bir arama trafik. Bu nedenle çoğumuz, özellikle geleneksel olarak bilinen kısa kuyruk anahtar kelimelerle karşılaştırıldığında, daha az satış potansiyeline sahip olduklarına inanıyor olabilirler. Bununla birlikte, ana odak noktası Amazon'un uzun kuyruk anahtar kelimeleri üzerinde ayarlama durumunda, müşteri trafiğinizin makul bir şekilde daha belirgin olması beklenebilir. Bunun nedeni, dönüşüm huninizde daha fazla görüntülenme olasılığınız yüksek olmasıdır. Bunun anlamı, esas olarak, birkaç özel anahtar kelime kullanarak gerçek satın alma işlemini yerine getirme olasılığının daha yüksek görülen müşterilerin payı sayesinde, daha büyük bir dönüşüm hızından yararlanacağınız anlamına gelir. Sadece tek değil. Amazon ve uzun kuyruk anahtar kelimelerle başlıca zorluk, diğer basit anahtar kelimelerden ve arama ifadelerinden ziyade onları bulmak çok daha zordur. Demek istediğim, kısa kuyruk anahtar kelimeleri, kapsamlı bir anahtar kelime araştırmasına gerek duyulmadan kolaylıkla derlenebilecek genel ve özlü ifadelerden başka bir şey değildir. Öte yandan, ancak, herhangi bir uzun kuyruk arama ifadeleri genellikle Amazon üzerinde satanlar da dahil olmak üzere herhangi bir tüccar tarafından açığa çıkartılması zor olan daha kesin ve belirsiz arama kelimelerinin şeklindedir. Ve burada ilk kontrol listesini oluşturmak ve Amazon'da uzun kuyruk anahtar kelimelerle satışlarınızı artırmak için iki temel yöntem bulunmaktadır. İşte onlar.

İlk tercihiniz için sürekli bir PPC kampanyası yapmanızı öneririm. Bunu yaptığınızda, alakalı arama terimlerinizi kapsayan Arama Vadesi Raporu'ndan geçebilirsiniz - işiniz bitti. Bununla birlikte, bu temel yöntemin genelde yetersiz olduğunu kanıtlar, çünkü genellikle en azından tek başına taranması zor olan çok uzun bir anahtar kelime listesi sunar.

İlgili tüm Amazon kısa kuyruk anahtar kelimeler kapsayan genel bir liste oluşturmak için ikinci seçenek, özel olarak hazırlanmış bir anahtar kelime araştırma aracı ile yapıyor. Bana gelince, satılık olduğunuz her ürün için uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve arama kalıplarını bir araya getirmek için son veritabanıyla Sonar'ı kullanmanızı öneririm. İşin aslı, bu araç size yalnızca üst = gerçek arama hacmi tahminlerine dayanan anahtar kelime önerileri üretmekle kalmaz aynı zamanda trafik hacmine (yüksekten alçağa) göre sıralama yapmanıza da olanak tanır. Ve bu, özel olarak uyarlanmış aracı kullanarak, Amazon için en alakalı uzun kuyruk anahtar kelimelerinin ana listesini hızlı ve rahat bir şekilde oluşturabileceğiniz anlamına gelir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport