Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon sıralamalarını nasıl geliştirebilirim?

Günümüzde, Amazon üzerinde kar elde etmek, özellikle de özel bilgi ve tecrübeniz yoksa, oldukça zorlayıcı olabilir. Edebiyat, Amazon sıralamalarına hakim olmanın hem bir sanat hem de bilim olduğunu söylüyor. Bir ürünün arama sonuçları sayfasındaki sıralamasını etkileyebilecek çok sayıda faktör vardır. Bu makalede, Amazon sıralamalarını önemli ölçüde etkileyebilecek üç temel faktörü tartışacağız. Öyleyse, onlara yakından bir göz atalım.

Ürün resimleri

Hiç Amazon'da resimlerin rolü merak ettiniz mi? Gerçekte, tüm e-ticaret işi resimlere dayanır, çünkü kullanıcıların ürün ayrıntılarını göstermenin tek yolu budur. Kullanıcılar ürün açıklamasını okurken hiçbir şey satın almayacaklar. Bazı görselleştirme gerekiyor. Bu nedenle, birincil göreviniz, öğelerinizin her açıını gösteren kaliteli görüntüler sunan alışverişcilere sağlamaktır. Hem ürün keşfi hem de ürün satın alımında büyük rol oynamaktadır. Resimler, kullanıcıların satın alma kararlarını vermelerine ve satış dönüşüm hunisine indirmelerine yardımcı olur.

Ana ürün sayfanızın en az 1000px boyutunda olduğundan emin olun. Resminizi yakınlaştırma fırsatı verir. Üstelik, ana görüntünüz destekleyici görüntülerle desteklenmelidir. Alışverişçiler ilave görüntüler üzerinden daha fazla ayrıntıya bakabilir.

Amazon, görüntü alanının en az% 85'inin ürününüz tarafından alınmasını gerektirir. Bununla birlikte, daha da ileri götürebilir ve görüntünün etrafındaki boşluklardan kaçınarak olabildiğince fazla alan kullanabilirsiniz. Ürününüzün Amazon arama sonuçları sayfasında belirginleşmesine yardımcı olacaktır. Bu tür görüntüler kullanıcıların dikkatini çektiği ve temiz görünmesi nedeniyle ürününüzü beyaz bir zemine sunmanız önerilir.

Kaliteli görüntüler dönüşümünüzü olumlu olarak etkileyebilir. Bu, destekleyici resimlerin tüm ödeneklerini kullanmak için makul olmasının nedeni budur.

Ürün açıklaması

Amazon perakendecileri, açıklamaların önemini gözden kaçırıyor ve potansiyel müşterilerinin yukarıda belirtilen madde işaretleri ile karşılaşmalarını düşünüyorlar. Ancak, tamamen yanlış bir bakış açısı. Bir kalite ve anahtar kelime zengin açıklamalar oluşturarak, Amazon sıralamalarını iyileştirme fırsatı bulursunuz. Sattığınız ürünler hakkında kullanıcılara en ayrıntılı bilgileri vermeniz gerekiyor. Markanız veya üretim süreci hakkında başka ek bilgi içermemelidir. Ürün açıklamanızı geliştirmek için ürünlerinizdeki müşteri yorumlarını kontrol etmeniz gerekir. Burada açıklamanızda eğlenebileceğiniz sıcak konuları bulabilirsiniz.

Ürün incelemeleri

Yorumlar Amazon'un can damarı bir parçası. Bu, karar alıcılar kullanıcıları doğrudan etkileyen önemli bir faktör olarak hizmet eder. Sahip olduğunuz daha organik yorumlar, Amazon'da sıralamada o derece yüksek olacaktır. Olumlu incelemeler, giriş tıklama oranınızı ve dönüşümünüzü etkileyebilir. Olumlu ve organik ürün incelemeleri üretmek için iyi bir satış geçmişinizin olması gerekir. 2016'dan beri teşvik edilen incelemeler Amazon tarafından yasaklanmıştır. Bu nedenle, müşteri çıkarları üzerinde bir vurgu yapmak ve olumlu organik incelemeler almak gerekiyor ve tüm çabalarınız ödüllendirilecek.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport