Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon pazarlama danışmanından bazı uzman ipuçları alabilir miyim?

Her Amazon pazarlama danışmanı, bu kalabalık pazarda satışlarınızı ve dönüşümlerinizi iyileştirmek için ürün listelemenizin her bölümünde iyi çalışmanızın çok önemli olduğunu biliyor. Ve burada, Amazon'taki sıralama ilerlemenizi teşvik etmeniz için bazı önemli ipuçları. Sonuçta - orada satışlarınızın ölçülebilir bir şekilde artırılması için.

İpucu Bir: Ziyaret Başına Hemen Çıkma Oranı ve Zaman

Müşterinin ürün listeleme ile ne kadar iyi etkileşime girdiğini ölçmek oldukça kolaydır. Amazon Pazarlama Danışmanından Birkaç İpucu. Amazon'da ve ana web sayfalarınızdaki konuyla ilgili sayfalar. Buradaki en önemli ölçümler arasında, hemen çıkma oranınız ve ziyaretçinin sayfadaki ortalama harcamaları var. Her şey oldukça basittir - potansiyel müşterileriniz ürün listeleme sayfanızda daha fazla zaman harcıyorsa, başarıyla gerçek alıcıya dönüştürülmesi daha muhtemel olacaktır. Ve bunun tersi, ortalama hemen çıkma oranınız çok yüksekse - bu Amazon'da listelenen ürününüzün sıralamasında iyi olmadığı anlamına gelir.

Aşağıda, Amazon pazarlama danışmanının sizin için bu sorunları tek seferde düzeltmesi için yapması gereken bazı kritik tavsiyeler bulunmaktadır:

  • Sadece sahip olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın orijinal ve en kaliteli içerikleri - kendi ürün sayfanızın yazılarını ya da başka herhangi bir yerden paylaştığınız içerikleri.
  • Gerçekten çekici ve çekici bir meta veri yazmaya zaman ve çaba sarfetmeyin.
  • Kullanışlı bir video öğretici, açıklama veya iyi görünümlü ürüne genel bakış ekleyerek kullanıcı ziyaretinin ortalama süresini artırın.
  • İçeriğinizi daha çekici ve okunaklı hale getirin - Düz metin yazılarınızdan bir bölümünü, örneğin e-tablolar veya bilgi grafikleri gibi göz kamaştırıcı ve göz alıcı bir şey haline getirmeye çalışın.

İpucu İki: Dönüşüm Oranı

Uzman Amazon pazarlama danışmanı olarak, dönüşüm oranımızı artırmaya odaklanmanızı tavsiye ederim. Bu, Amazon ürün listeleme sıralamalarını artırmanıza yardımcı olacaktır. Sonuçta, Amazon'un arama algoritması, gerçekten çok başarılı fırsatlar olmadığınız sürece sizi asla iyi derecelendirmez, değil mi? Dolayısıyla, Amazon'daki TO'nuzda (tıklama oranı) ölçülebilir bir iyileşme elde etmek için yapmamı önerdiğim şey:

  • Ürün açıklamanızın ürünle ilgili her şeyi özetlediğinden emin olun; bakışta. Kendinizi potansiyel bir müşteri olarak hayal edin - bu ürün açıklamasını okuduktan sonra kalan kritik sorularınız olur mu? Cevap evet ise, yaptığınız bir şeylerin kesinlikle yanlış olduğuna inanılmaktadır.

  • Ürün açıklamalarını, yüksek kaliteli resimler, videolar, grafik çizgileri ve diğer kullanışlı görsel içeriğiyle güçlendirmeyi unutmayınız. pratik günlük kullanımın temel unsurlarını göstermek doğrultusunda ürün teklifinizi sergileyecek bir medya.
  • Ürün açıklamanız, hangi fiyatlandırma noktalarını ürün teklifinizi gerçekten olağanüstü bir satış anlaşması haline getirdiğini açıkça belirtmelidir. Bu şekilde, olabildiğince çok sayıda üçüncü taraf incelemesini deneyin.
  • A / B kontrol prosedürünü sık sık test programıyla yürütmek için zaman ve çaba sarfetmeyin. Nelerin iyileştirilebileceğini, gelecekte kaçınılması gereken şeyleri ve muhtemelen hemen dışlanmasını istemek için farklı resimler, anahtar kelime kombinasyonları ve ürün açıklamanızın çeşitli varyasyonları ile pratik bir deney yapmaya çekinmeyin.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport