Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Versterken sociale signalen SEO?

Contentmakers en online marketeers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun SEO-positie naar de eerste pagina's van zoekmachines te brengen. Het interessante is dat zelfs als ze bij Google top 10 zijn, ze nog steeds regelmatig nieuwe en waardevolle inhoud moeten genereren om hun positie te behouden.

Het is echter cruciaal voor website-eigenaren om te begrijpen dat het produceren van geweldige inhoud niet voldoende is. Goede inhoud vereist proactieve promotie. Het is belangrijk om uw inhoud te promoten bij andere mensen om het sociale bereik te maximaliseren.

social signals seo

Laten we wel wezen: wanneer we onze artikelen, blogberichten, eBooks, nuttige white papers of infographics schrijven en publiceren, is dit de beste manier om ze voor onze doelgroep te krijgen. is via sociale media.

Zoals het gezegde luidt, is delen zorgzaam. Het is moeilijk te ontkennen dat sociale signalen, evenals sociale media, een aanzienlijke invloed hebben op SEO. De experts van Semalt zijn het volledig eens met de bewering van de inkomende marketinggoeroe Jay Baer, die ooit zei dat die inhoud een brand is en dat sociale media benzine is.

Hoe kan ik sociale signalen helpen MIJN SEO-ranking te verbeteren?

 1. Vereenvoudig het proces van het delen van inhoud 

Het eerste wat u moet doen om meer verkeer naar uw site te leiden, is het gebruikers gemakkelijk maken om uw inhoud te delen via sociale media. Als het mogelijk is, laat de bezoekers dan niet achter om uw URL te kopiëren en in hun Facebook-berichten te plakken. De meeste lezers hebben noch de tijd noch het geduld om dat te doen. Als gevolg hiervan verliest u de kans om uw inhoud te promoten vanwege slechte gebruikerservaring.

Houd rekening met het feit dat wanneer u om uw bezoekers geeft en het hen gemakkelijk maakt om uw inhoud te delen, zij hun berichten vaker delen met hun sociale community's, waardoor meer verwijzingsverkeer naar uw site wordt gegenereerd.

 2. Diversify Your Backlinks 

Backlinks zijn inkomende links van andere bronnen naar uw webpagina. Bijna alle zoekmachines, inclusief Google, Yahoo en Bing beschouwen zowel de hoeveelheid als de kwaliteit van deze backlinks bij het rangschikken van een pagina. Simpel gezegd, een pagina met veel backlinks van hoge kwaliteit neigt naar een hogere positie in de zoekresultaten. Wat meer is, als lezers via vertrouwde websites doorklikken naar uw site, zullen zoekmachines de link volgen, de inhoud indexeren en uw inhoud daarop afstemmen.

 3. Optimaliseer uw site voor mobiel delen 

In 2017 beïnvloedt de mix van mobiele, sociale en lokale marketing SEO als nooit tevoren. Tegenwoordig zoeken de meeste mensen op mobiele telefoons dan laptops. Ze geven de voorkeur aan onderzoek en kopen onderweg. Zoekmachines waarderen voor mobiel geoptimaliseerde resources met een hogere ranking. Zorg ervoor dat de mobiele versie van uw website bezoekers een eenvoudige manier biedt om uw inhoud te delen.

seo

Eigenaars van sites die meerdere locaties en lokale bestemmingspagina's hebben voor hun inhoud, moeten nadenken over het optimaliseren van de doorkliks en sociale signalen op hun website. Het is belangrijk omdat het bovenstaande de belangrijkste aspecten zijn die van invloed zijn op de positie van lokale zoekmachines.

Het laatste, maar niet het minste, om te overwegen is een sociaal bewijs dat autoriteit toevoegt aan uw artikelen, blogposts en YouTube-video's door te laten zien dat ze waardevol en betrouwbaar zijn. De term sociaal bewijs verwijst naar uw inhoud zoals recensies, opmerkingen en citaten van vakspecialisten. Sociaal bewijs werkt als volgt: als een persoon ziet dat honderden mensen jouw inhoud delen, zullen ze geneigd zijn om het te controleren en het ook te delen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport